Himchan: Alles over de K-Popster

Inhoud

Artikel-HTML:

Himchan is een Zuid-Koreaanse zanger en danseres, vooral bekend als lid van de K-Pop boyband B.A.P. Hij is een getalenteerde artiest en maakt deel uit van de groep sinds de oprichting in 2012. Lees verder voor meer informatie over Himchan, inclusief zijn lengte, leeftijd en andere interessante feiten.

Himchan's lengte en leeftijd

Himchan werd geboren op 19 april 1990, waarmee hij 30 jaar oud was. Hij staat op een hoogte van 5 voet 8 inch (173 cm).Himchans carrière

Himchan begon zijn carrière als stagiair voor TS Entertainment in 2010. Hij maakte deel uit van de originele line-up van B.A.P, dat debuteerde in 2012. De groep heeft verschillende albums en singles uitgebracht, waaronder hun hitsingle 'Warrior'. Himchan heeft ook solomuziek uitgebracht, waaronder zijn single 'I Remember'.

Himchans andere interesses

Naast zijn muziekcarrière is Himchan ook een fervent gamer. Hij is een fan van het spel League of Legends en streamt zijn gameplay vaak op Twitch. Hij is ook een fan van de Harry Potter serie en staat erom bekend zich te verkleden als personages uit de boeken.

Himchans persoonlijke leven

Himchan is een privépersoon en deelt niet veel over zijn persoonlijke leven. Hij staat bekend als goede vrienden met mede-K-Pop-ster Bang Yongguk. Hij is ook een fan van het Koreaanse honkbalteam, de Doosan Bears.

Himchans nettowaarde

Het nettowaarde van Himchan wordt geschat op ongeveer $ 2 miljoen. Dit omvat zijn inkomsten uit zijn muziekcarrière, evenals zijn aantekeningen en andere zakelijke ondernemingen.

Veelgestelde vragen over Himchan

 • Q: Wat is de lengte van Himchan?
  EEN: Himchan is 173 cm lang.
 • Q: Hoe oud is Himchan?
  EEN: Himchan is 30 jaar oud.
 • Q: Wat is het vermogen van Himchan?
  EEN: Het nettowaarde van Himchan wordt geschat op ongeveer $ 2 miljoen.
 • Q: Wat is het favoriete spel van Himchan?
  EEN: Himchan is een fan van het spel League of Legends .

Himchan is een getalenteerde K-Pop-ster en lid van de populaire boyband B.A.P. Hij staat bekend om zijn zang- en dansvaardigheden, evenals zijn liefde voor gamen. Himchan is ook een fan van de Harry Potter series en het Koreaanse honkbalteam, de Doosan Bears. Ga naar voor meer informatie over Himchan Dit artikel van AllKpop of deze lijst met feiten van Koreaboo.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen meer te weten te komen over Himchan en zijn carrière. Als je nog andere vragen hebt over Himchan, laat ze dan achter in de reacties hieronder.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden en veel mensen zijn inmiddels bekend met het genre. Een van de populairste K-popbands is NCT, en als je een fan bent, kun je je kennis van de band testen met nct-quizzen . Je kunt ook meer te weten komen over de individuele leden van de band, zoals Seulgi, die de wereld stormenderhand verovert met haar solocarrière. Lees meer over haar op station x . Een andere populaire K-popband is AOA, en als je meer over hen wilt weten, kun je alles vinden wat je moet weten over de band op seohyun aa . K-pop is een genre dat voortdurend evolueert, en het is opwindend om te zien hoe de bands de grenzen van het genre verleggen. Of je nu een fan bent van NCT, Seulgi of AOA, er is voor elk wat wils in de wereld van K-pop.