Hyeri: lid van de K-popband van Produce 101

Inhoud

Hyeri is een Zuid-Koreaanse zangeres en actrice die beroemd werd nadat ze in de populaire show Produce 101 verscheen. Ze is lid van de K-Pop-band Girl's Day en heeft verschillende solo-singles uitgebracht. Hyeri speelde ook in verschillende televisiedrama's, waaronder Reply 1988 en Two Cops. Lees verder voor meer informatie over Hyeri's carrière en muziek.

Vroege leven en carrière

Hyeri werd geboren in Gwangju, Zuid-Korea, op 9 juni 1994. Ze studeerde aan de Dongguk University, waar ze theater en film studeerde. Hyeri begon haar carrière als kindactrice en verscheen in verschillende televisiedrama's en films. In 2010 maakte ze haar debuut als lid van de K-Pop meidengroep Girl's Day. De groep heeft verschillende succesvolle singles uitgebracht, waaronder 'Something' en 'Expectation'.Produceer 101

In 2016 verscheen Hyeri in de populaire realityshow Produce 101. In de show streden 101 vrouwelijke stagiaires om een ​​plek in een nieuwe K-Pop-meidengroep. Hyeri was een van de 11 beste deelnemers en werd gekozen om lid te worden van de groep I.O.I. De groep bracht verschillende succesvolle singles uit, waaronder 'Dream Girls' en 'Whatta Man'.

Gewoon Carrière

In 2017 maakte Hyeri haar solodebuut met de single 'Dazzling'. De single was een succes en Hyeri bracht nog een aantal singles uit, waaronder 'Remember' en 'Summer Night'. Ze heeft ook verschillende samenwerkingen met andere artiesten uitgebracht, waaronder 'Love Tint' met rapper San E.

Acteercarrière

Naast haar muziekcarrière speelde Hyeri ook in verschillende televisiedrama's. Ze is vooral bekend van haar rollen in Reply 1988 en Two Cops. Ze is ook verschenen in films, waaronder Monstrum en Rampant. Hyeri heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar acteerwerk, waaronder de prijs voor beste nieuwe actrice bij de SBS Drama Awards 2016.

Priveleven

Hyeri staat bekend om haar sprankelende en extraverte persoonlijkheid. Ze is een fervent fan van de K-Pop-groep BTS en heeft verschillende van hun concerten bijgewoond. Hyeri is ook een dierenvriend en heeft verschillende katten en honden geadopteerd.

Gevolgtrekking

Hyeri is een getalenteerde zangeres en actrice die beroemd werd nadat ze in de populaire show Produce 101 verscheen. Ze is lid van de K-Pop-band Girl's Day en heeft verschillende solo-singles uitgebracht. Hyeri speelde ook in verschillende televisiedrama's, waaronder Reply 1988 en Two Cops. Hyeri staat bekend om haar sprankelende en extraverte persoonlijkheid en is een fervent fan van de K-Pop-groep BTS.

FAQ

 • Q: Wat is de geboortedatum van Hyeri?
  EEN: Hyeri werd geboren op 9 juni 1994.
 • Q: Van welke K-Pop-groep is Hyeri lid?
  EEN: Hyeri is lid van de K-Pop meidengroep Girl's Day.
 • Q: In welke televisiedrama's speelde Hyeri?
  EEN: Hyeri speelde in verschillende televisiedrama's, waaronder Reply 1988 en Two Cops.
 • Q: Welke prijzen heeft Hyeri gewonnen voor haar acteerwerk?
  EEN: Hyeri heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar acteerwerk, waaronder de prijs voor beste nieuwe actrice bij de SBS Drama Awards 2016.

Kijk voor meer informatie over Hyeri op Wikipedia en AllKpop .

K-pop is een fenomeen dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans van over de hele wereld. Een van de meest populaire K-popbands is de IXForm K-popband. Duan Xingxing is de leider van de band en wordt gecrediteerd voor het helpen populair maken van K-pop in het Westen. Hij heeft met de band verschillende albums uitgebracht, waaronder hun meest recente album 'The IXForm Story'. Fans van de band kunnen meer te weten komen over hun muziek en hun reis door het fenomeen IXForm K-popband te verkennen via duan xingxing .

Een andere populaire K-popband is BTS, ook wel bekend als de Bangtan Boys. Jungkook is de leadzanger van de band en heeft verschillende albums met hen uitgebracht. Fans van Jungkook kunnen meer te weten komen over zijn muziek en zijn reis met BTS door te verkennen Jungkook-albums .

On1 Entertainment is een andere K-popband die de laatste jaren aan populariteit wint. De band bestaat uit vijf leden en heeft verschillende albums uitgebracht. Fans van On1 Entertainment kunnen meer te weten komen over hun muziek en hun reis door te verkennenon1-entertainments-kpop-band.

K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden en wordt omarmd door fans van over de hele wereld. IXForm, BTS en On1 Entertainment zijn slechts enkele van de populaire K-popbands die de afgelopen jaren aan populariteit hebben gewonnen. Fans van deze bands kunnen meer te weten komen over hun muziek en hun reis door het fenomeen K-pop te verkennen via de verschillende aangeboden hyperlinks.