iKon: Maak kennis met de leden van de K-Pop Band

Inhoud

iKon is een populaire K-Pop-band die sinds hun debuut in 2015 furore maakt in de muziekindustrie. De zevenkoppige groep bestaat uit BI, Bobby, Jinhwan, Ju-ne, Donghyuk, Chanwoo en Yunhyeong . Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en hebben talloze prijzen gewonnen. In dit artikel zullen we de leden van iKon nader bekijken en meer over hen te weten komen.

BI

B.I, wiens echte naam Kim Hanbin is, is de leider en belangrijkste songwriter van iKon. Hij werd geboren op 22 oktober 1996 en is het oudste lid van de groep. Hij staat bekend om zijn rapvaardigheden en heeft veel van de hitnummers van de groep geschreven. Hij heeft ook verschillende solo-singles en albums uitgebracht.Bobby

Bobby, wiens echte naam Kim Jiwon is, is de belangrijkste rapper van iKon. Hij werd geboren op 21 december 1995 en is het op een na oudste lid van de groep. Hij staat bekend om zijn krachtige rapstijl en heeft veel van de hitnummers van de groep geschreven. Hij heeft ook verschillende solo-singles en albums uitgebracht.

Jinhwan

Jinhwan, wiens echte naam Kim Jinhwan is, is de zanger van iKon. Hij werd geboren op 7 februari 1994 en is het derde oudste lid van de groep. Hij staat bekend om zijn krachtige zang en heeft veel van de hitnummers van de groep geschreven. Hij heeft ook verschillende solo-singles en albums uitgebracht.

Yu-nee

Ju-ne, wiens echte naam Koo Junhoe is, is de zanger van iKon. Hij werd geboren op 26 mei 1995 en is het vierde oudste lid van de groep. Hij staat bekend om zijn soulvolle zang en heeft veel van de hits van de groep geschreven. Hij heeft ook verschillende solo-singles en albums uitgebracht.

Donghyuk

Donghyuk, wiens echte naam Kim Donghyuk is, is de hoofddanser van iKon. Hij werd geboren op 3 januari 1996 en is het vijfde oudste lid van de groep. Hij staat bekend om zijn krachtige dansbewegingen en heeft veel van de hitnummers van de groep geschreven. Hij heeft ook verschillende solo-singles en albums uitgebracht.

Chanwoo

Chanwoo, wiens echte naam Jung Chanwoo is, is de maknae (jongste lid) van iKon. Hij werd geboren op 8 juni 1998 en is het jongste lid van de groep. Hij staat bekend om zijn krachtige rapstijl en heeft veel van de hitnummers van de groep geschreven. Hij heeft ook verschillende solo-singles en albums uitgebracht.

Yunhyeong

Yunhyeong, wiens echte naam Song Yunhyeong is, is de zanger van iKon. Hij werd geboren op 8 februari 1996 en is het zesde oudste lid van de groep. Hij staat bekend om zijn soulvolle zang en heeft veel van de hits van de groep geschreven. Hij heeft ook verschillende solo-singles en albums uitgebracht.

Gevolgtrekking

iKon is een populaire K-Pop-band die sinds hun debuut in 2015 furore maakt in de muziekindustrie. De zevenkoppige groep bestaat uit B.I, Bobby, Jinhwan, Ju-ne, Donghyuk, Chanwoo en Yunhyeong. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en hebben talloze prijzen gewonnen. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om de leden van iKon beter te leren kennen.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van iKon? EEN: De leden van iKon zijn BI, Bobby, Jinhwan, Ju-ne, Donghyuk, Chanwoo en Yunhyeong.
  • Q: Wat is de naam van iKon's leider? EEN: De leider van iKon is B.I, wiens echte naam Kim Hanbin is.
  • Q: Wie is het jongste lid van iKon? EEN: Het jongste lid van iKon is Chanwoo, wiens echte naam Jung Chanwoo is.
  • Q: Hoeveel prijzen heeft iKon gewonnen? EEN: iKon heeft sinds hun debuut in 2015 talloze prijzen gewonnen.

Ga naar voor meer informatie over iKon Dit artikel van AllKpop en Dit artikel van Koreaboo.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Een van de meest populaire bands is Giant Pink, een Zuid-Koreaanse meidengroep die internationale erkenning krijgt. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun liedjes zijn te zien in films en tv-shows. Voor meer informatie over Giant Pink, roze profiel is een geweldige bron.

Een andere populaire Zuid-Koreaanse band is Standing Egg, een indieband die aan populariteit wint in de Verenigde Staten. Hun muziek is een mix van folk, rock en pop, en hun liedjes zijn te zien in films en tv-shows. Voor meer informatie over Standing Egg, staand ei is een geweldige bron.

Dia is een K-pop meidengroep die internationale erkenning krijgt. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun liedjes zijn te zien in films en tv-shows. Voor meer informatie over Dia en hun discografie, hij albums is een geweldige bron.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Met zijn aanstekelijke beats en uniek geluid is het een favoriet geworden van veel muziekfans. Of je nu een fan bent van Giant Pink, Standing Egg of Dia, er is voor elk wat wils in de wereld van K-pop.