Ilhoon Height: feiten over de K-Pop Star

Inhoud

Ilhoon is een Zuid-Koreaanse zanger, songwriter en rapper. Hij is lid van de K-Pop boyband BTOB en heeft ook soloprojecten uitgebracht. Hij staat bekend om zijn unieke rapstijl en zijn indrukwekkende lengte. Lees verder voor meer informatie over de lengte van Ilhoon en andere feiten over de K-Pop-ster.

Wie is Ilhon?

Ilhoon is een Zuid-Koreaanse zanger, songwriter en rapper. Hij is lid van de K-Pop boyband BTOB en heeft ook soloprojecten uitgebracht. Hij staat bekend om zijn unieke rapstijl en zijn indrukwekkende lengte.Ilhoon werd geboren als Jung Il-hoon op 4 oktober 1994 in Seoul, Zuid-Korea. Hij ging naar het Dong-Ah Institute of Media and Arts en studeerde af in februari 2016. Hij is de belangrijkste rapper van BTOB en heeft verschillende soloprojecten uitgebracht, waaronder zijn debuut soloalbum Grote golf in 2016.

Ilhoons hoogte

Ilhoon staat bekend om zijn indrukwekkende lengte. Hij staat op een torenhoge 6 voet en 2 inch (188 cm). Hij is het langste lid van BTOB en wordt vaak de 'reus' van de groep genoemd.

De lengte van Ilhoon is voor veel fans een bron van amusement geweest. Hij wordt vaak gezien naast zijn bandleden, die allemaal veel kleiner zijn dan hij. Hij staat ook bekend om zijn indrukwekkende bereik, dat hij tijdens optredens vaak in zijn voordeel gebruikt.

Ilhoons carrière

Ilhoon debuteerde als lid van BTOB in 2012. De groep heeft verschillende albums en singles uitgebracht en is een van de meest populaire K-Pop-groepen in Zuid-Korea geworden. Ilhoon heeft ook verschillende soloprojecten uitgebracht, waaronder zijn debuut soloalbum Grote golf in 2016.

Naast zijn muziekcarrière is Ilhoon ook in verschillende televisieshows en films verschenen. Hij is verschenen in de variétéshow Wekelijkse idool en het drama Mijn kleine baby . Hij is ook verschenen in verschillende commercials en muziekvideo's.

Ilhoons persoonlijke leven

Ilhoon staat bekend als een zeer privépersoon en deelt niet veel over zijn persoonlijke leven. Hij staat bekend als goede vrienden met andere K-Pop-sterren zoals BTS's Jungkook en EXO's Chanyeol.

Ilhoon staat ook bekend als een fan van basketbal en wordt vaak gezien terwijl hij de sport speelt met zijn bandleden. Hij staat ook bekend als een fan van de NBA en wordt vaak gezien in truien van zijn favoriete teams.

Gevolgtrekking

Ilhoon is een Zuid-Koreaanse zanger, songwriter en rapper. Hij is lid van de K-Pop boyband BTOB en heeft ook soloprojecten uitgebracht. Hij staat bekend om zijn unieke rapstijl en zijn indrukwekkende lengte. Ilhoon staat op een torenhoge 6 voet en 2 inch (188 cm) en is het langste lid van BTOB. Hij heeft verschillende albums en singles uitgebracht met BTOB en heeft ook verschillende soloprojecten uitgebracht. Naast zijn muziekcarrière is Ilhoon ook in verschillende televisieshows en films verschenen.

FAQ

  • Q: Wat is de lengte van Ilhoon?
    EEN: Ilhoon staat op een torenhoge 6 voet en 2 inch (188 cm).
  • Q: Wat is de band van Ilhoon?
    EEN: Ilhoon is een lid van de K-Pop boyband BTOB .
  • Q: Welke soloprojecten heeft Ilhoon uitgebracht?
    EEN: Ilhoon heeft zijn debuut soloalbum uitgebracht Grote golf in 2016.

Kijk voor meer informatie over Ilhoon en zijn carrière op AllKpop en Koreaboo .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans over de hele wereld. EDAM Entertainment is een uitgebreide gids voor de K-popband en biedt fans alle informatie die ze nodig hebben over hun favoriete artiesten. Van biografieën tot discografieën, EDAM Entertainment heeft het allemaal. edam ent is de perfecte bron voor K-popfans om op de hoogte te blijven van hun favoriete bands.

CRAVITY is een van de populairste K-popbands ter wereld. Ze hebben een enorme aanhang gekregen sinds hun debuut in 2020. Fans kunnen meer te weten komen over de leden van deze populaire K-popband door een bezoek te brengen aancravity-get-to-know-the-members-of-this-popular-kpop-band. Deze website biedt gedetailleerde informatie over elk lid, inclusief hun achtergrond, muziek en meer.

LILI is een andere K-popband die de muziekscene stormenderhand verovert. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en hebben in korte tijd een grote aanhang gekregen. Fans kunnen meer te weten komen over deze band door een bezoek te brengen lili kpop . Deze website biedt gedetailleerde informatie over de band, inclusief hun muziek, video's en meer.

K-pop is een muziekgenre dat fans over de hele wereld in de ban houdt. EDAM Entertainment, KProfiles Cravity en LILI Kpop zijn slechts enkele van de websites die fans uitgebreide informatie bieden over hun favoriete K-popbands. Of je nu een fan bent van EDAM Entertainment, CRAVITY of LILI, deze websites zijn de perfecte bron om op de hoogte te blijven van het laatste K-pop-nieuws.