In2it en Jiahn: een blik op de K-Pop Band

Inhoud

In2it is een zevenkoppige Zuid-Koreaanse boyband die in 2017 is opgericht door iMe Korea. De groep bestaat uit Jiahn, Hyunuk, Isaac, Inho, Jinsub, Yeontae en Gyumin. In2it debuteerde op 18 oktober 2017 met het enige album pluk de dag . Sindsdien hebben ze verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder Momentopname , Wij samen , en Sorry voor mijn Engels .

Jiahn: de leider van In2it

Jiahn is de leider van In2it. Hij werd geboren op 8 augustus 1997 in Seoul, Zuid-Korea. Hij is het oudste lid van de groep en staat bekend om zijn krachtige zang en rapvaardigheden. Jiahn is ook een songwriter en heeft verschillende nummers van In2it geschreven, waaronder Momentopname en Wij samen .Jiahn's carrière vóór In2it

Voordat Jiahn bij In2it kwam, was hij stagiair bij JYP Entertainment. Hij deed mee aan de survivalshow Verdwaalde kinderen , maar werd in de laatste ronde uitgeschakeld. Daarna sloot hij zich aan bij iMe Korea en werd lid van In2it.

Jiahns muziek

Jiahn heeft verschillende solo-songs uitgebracht, waaronder Ik ben niet alleen , Mijn ster , en Mysterie . Hij heeft ook samengewerkt met andere artiesten, zoals Kim Feel en Kim Yeonji.

In2it's muziek

In2it heeft sinds hun debuut in 2017 verschillende singles en albums uitgebracht. Hun debuut single album, pluk de dag , werd uitgebracht op 18 oktober 2017. Het album piekte op nummer 8 in de Gaon Album Chart. Ze hebben ook verschillende andere singles uitgebracht, waaronder Momentopname , Wij samen , en Sorry voor mijn Engels .

De muziekvideo's van In2it

In2it heeft verschillende muziekvideo's uitgebracht voor hun liedjes, waaronder Momentopname , Wij samen , en Sorry voor mijn Engels . De muziekvideo's zijn miljoenen keren bekeken op YouTube en worden geprezen om hun creatieve concepten en visuals.

Awards en prestaties van In2it

In2it heeft sinds hun debuut in 2017 verschillende prijzen gewonnen. Ze wonnen de Best New Artist Award bij de Asia Artist Awards 2018 en de Best New Male Artist Award bij de Mnet Asian Music Awards 2018. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende andere prijzen, waaronder de Best Male Group Award bij de Mnet Asian Music Awards 2018.

In2it's concerten en rondleidingen

In2it heeft sinds hun debuut in 2017 verschillende concerten en tournees gehouden. Ze hielden hun eerste soloconcert, In2it 1e concert: Carpe Diem , in 2018. Ze hebben ook verschillende fanbijeenkomsten en tours gehouden, waaronder de In2it 1e Fan Meeting Tour en de In2it 2e Fan Meeting Tour .

Gevolgtrekking

In2it is een zevenkoppige Zuid-Koreaanse boyband die in 2017 is opgericht door iMe Korea. De groep bestaat uit Jiahn, Hyunuk, Isaac, Inho, Jinsub, Yeontae en Gyumin. Jiahn is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige zang en rapvaardigheden. In2it heeft sinds hun debuut in 2017 verschillende singles en albums uitgebracht, heeft verschillende prijzen gewonnen en heeft verschillende concerten en tournees gehouden.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van In2it? EEN: De leden van In2it zijn Jiahn, Hyunuk, Isaac, Inho, Jinsub, Yeontae en Gyumin.
  • Q: Wanneer debuteerde In2it? EEN: In2it debuteerde op 18 oktober 2017 met het enige album pluk de dag .
  • Q: Welke awards heeft In2it gewonnen? EEN: In2it heeft de Best New Artist Award gewonnen bij de Asia Artist Awards 2018 en de Best New Male Artist Award bij de Mnet Asian Music Awards 2018.
  • Q: Welke muziekvideo's heeft In2it uitgebracht? EEN: In2it heeft muziekvideo's uitgebracht voor hun liedjes Momentopname , Wij samen , en Sorry voor mijn Engels .

Ga voor meer informatie over In2it en Jiahn naar AllKpop , Kpopmap , en Kprofielen .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en enkele van de meest populaire bands zijn Pledis Boys, Shuntarō Yanagi en Exile Tribe. Pledis Boys, ook wel bekend als Tempest Groups, is een Zuid-Koreaanse boyband die debuteerde in 2017. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Love Letter' en 'You in the Rain'. Shuntarō Yanagi is een Japans-Koreaanse boyband die debuteerde in 2018. Ze hebben verschillende populaire singles uitgebracht, waaronder 'Kimi no Koe' en 'Kimi no Uta'. Exile Tribe is een Japans-Koreaanse boyband die debuteerde in 2011. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder '24karats TRIBE OF GOLD' en 'Rising Sun'. Alle drie deze bands hebben furore gemaakt in de K-popwereld, en ze zullen zeker indruk blijven maken in de toekomst. Storm groepen , Shuntarō Yanagi , en Ballingschap stam zijn allemaal bands die het bekijken waard zijn als je een fan bent van K-pop.