Oneindige K-Pop Band: alles wat je moet weten

Inhoud

Infinite

Infinite is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2010 werd opgericht door Woollim Entertainment. De groep bestaat uit zeven leden: Sungkyu, Dongwoo, Woohyun, Hoya, Sungyeol, L en Sungjong. Ze staan ​​bekend om hun unieke muziekstijl, die elementen van elektronische muziek, hiphop en R&B combineert. Infinite heeft verschillende succesvolle albums en singles uitgebracht en heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Awards en de Golden Disc Awards.

Sungkyu 2018

Geschiedenis van oneindig

Infinite debuteerde in 2010 met hun eerste single, 'Come Back Again'. De groep werd snel populair in Zuid-Korea en Japan en bracht in 2011 hun eerste volledige album uit, Over the Top. Het album was een commercieel succes en de groep bracht vervolgens nog een aantal succesvolle albums en singles uit. In 2013 bracht Infinite hun eerste Japanse album uit, Koi ni Ochiru Toki, dat een enorm succes was in Japan.Dongwoo 2018

Leden van Oneindig

De zeven leden van Infinite zijn: Sungkyu, Dongwoo, Woohyun, Hoya, Sungyeol, L en Sungjong. Elk lid heeft een unieke stijl en draagt ​​bij aan het geluid van de groep. Sungkyu is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige zang. Dongwoo is de belangrijkste rapper en staat bekend om zijn vlotte rapstijl. Woohyun is de hoofdvocalist en staat bekend om zijn soulvolle stem. Hoya is de hoofddanser en staat bekend om zijn krachtige en precieze dansbewegingen. Sungyeol is de hoofddanser en staat bekend om zijn energieke en charismatische optredens. L is de visual van de groep en staat bekend om zijn knappe uiterlijk en charme. Sungjong is de maknae (jongste lid) en staat bekend om zijn zoete zang.

Woohyun 2018

Muziek van oneindig

De muziek van Infinite is een unieke mix van elektronische muziek, hiphop en R&B. Hun liedjes bevatten vaak krachtige zang en rapverzen, maar ook pakkende hooks en melodieën. Infinite heeft verschillende succesvolle albums en singles uitgebracht, waaronder 'Be Mine', 'The Chaser' en 'Back'. Ze hebben ook verschillende Japanse singles uitgebracht, waaronder 'Koi ni Ochiru Toki' en 'Kimi no Koe'.

Sungyeol 2018

Onderscheidingen en onderscheidingen

Infinite heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Awards en de Golden Disc Awards. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Melon Music Awards en de Seoul Music Awards. Infinite wordt ook erkend voor hun succes in Japan en won in 2013 de Japan Gold Disc Award voor beste nieuwe artiest.

L / Myungsoo 2018

Gevolgtrekking

Infinite is een Zuid-Koreaanse boyband die enorm populair is geworden in Zuid-Korea en Japan. De groep bestaat uit zeven leden en staat bekend om hun unieke muziekstijl, die elementen van elektronische muziek, hiphop en R&B combineert. Infinite heeft verschillende succesvolle albums en singles uitgebracht en heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Awards en de Golden Disc Awards.

Sungjong 2018

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Infinite?
    EEN: De zeven leden van Infinite zijn: Sungkyu, Dongwoo, Woohyun, Hoya, Sungyeol, L en Sungjong.
  • Q: Wat voor soort muziek maakt Infinite?
    EEN: De muziek van Infinite is een unieke mix van elektronische muziek, hiphop en R&B.
  • Q: Welke prijzen heeft Infinite gewonnen?
    EEN: Infinite heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Awards en de Golden Disc Awards.

Ga voor meer informatie over Infinite naar AllKpop of Koreaboo .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en er zijn een aantal geweldige bands die je moet kennen. Een van de meest populaire is Tammy Girls, een vijfkoppige meidengroep die veel aandacht heeft gekregen. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en ze zijn te zien geweest op enkele van de grootste muziekshows in Korea. Ze zijn ook te zien geweest in internationale tijdschriften en hebben veel fans over de hele wereld gekregen. Als je meer wilt weten over Tammy Girls, kun je hun bekijken website .

Een andere K-popband die je moet kennen, is Park Hyung Soo. Deze vijfkoppige boyband heeft veel aandacht gekregen vanwege hun unieke geluid en stijl. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en ze zijn te zien geweest op enkele van de grootste muziekshows in Korea. Ze zijn ook te zien geweest in internationale tijdschriften en hebben veel fans over de hele wereld gekregen. Als je meer wilt weten over Park Hyung Soo, kun je hun bezoeken website .

Tot slot moet je de muziek van K-popband Gabie eens beluisteren. Deze vijfkoppige meidengroep krijgt veel aandacht vanwege hun unieke geluid en stijl. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en ze zijn te zien geweest op enkele van de grootste muziekshows in Korea. Ze zijn ook te zien geweest in internationale tijdschriften en hebben veel fans over de hele wereld gekregen. Als je meer wilt weten over Gabie, kun je hun bekijken website .

K-pop is een opwindend en levendig muziekgenre, en deze drie bands zijn slechts enkele van de geweldige acts die er zijn. Of je nu een fan bent van Tammy Girls, Park Hyung Soo of Gabie, je kunt meer over hen en hun muziek te weten komen door hun websites te bezoeken. Mis dus niet de kans om de geweldige muziek van K-pop te ontdekken!