Infinite Sunggyu-feiten: alles wat u moet weten over de K-Pop-band

Inhoud

Infinite is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2010 werd opgericht door Woollim Entertainment. De groep bestaat uit zeven leden: Sunggyu, Dongwoo, Woohyun, Hoya, Sungyeol, L en Sungjong. Sunggyu is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige zang en podiumpresentatie. In dit artikel zullen we alle feiten over Infinite en hun leider Sunggyu onderzoeken.

Infinite's discografie

Infinite heeft vijf studioalbums, twee mini-albums en negen singles uitgebracht. Hun debuutalbum, Eerste invasie , werd uitgebracht in 2010 en was een enorm succes. Het bracht de hitsingle 'Come Back Again' voort en werd gevolgd door hun tweede album, Evolutie , in 2011. De groep heeft ook verschillende EP's uitgebracht, waaronder Kom terug (2015), Realiteit (2016), en Top zaad (2017).Sunggyu's solocarrière

Sunggyu heeft ook een succesvolle solocarrière achter de rug. Hij bracht zijn debuut soloalbum uit, Een andere ik , in 2013. Het album was een commercieel succes en bracht de hitsingle '60 Seconds' voort. Hij heeft ook twee EP's uitgebracht, Schijnen (2014) en 27 (2017). Sunggyu heeft ook verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Kontrol' (2015) en 'Kontrol (Remix)' (2016).

Sunggyu's onderscheidingen en prestaties

Sunggyu heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn werk met Infinite en als soloartiest. Hij won de Best Male Vocalist Award bij de Mnet Asian Music Awards in 2012 en de Best Male Solo Artist Award bij de Melon Music Awards in 2014. Hij heeft ook verschillende prijzen gewonnen voor zijn solowerk, waaronder de Best Male Solo Artist Award bij de Gaon Chart-muziekprijzen in 2015.

Sunggyu's andere activiteiten

Sunggyu is ook op andere gebieden actief geweest. Hij verscheen in verschillende tv-shows, waaronder We zijn getrouwd (2012) en Recht van de sterkste (2013). Hij heeft ook verschillende solosongs uitgebracht voor verschillende soundtracks, waaronder '60 Seconds' voor het drama Mijn lieve meid (2014) en 'Kontrol' voor het drama De tijd dat we niet verliefd waren (2015).

Sunggyu's persoonlijke leven

Sunggyu werd geboren in Seoul, Zuid-Korea, op 28 april 1989. Hij studeerde aan het Dong-Ah Institute of Media and Arts en studeerde af met een graad in Broadcasting en Entertainment. Hij is momenteel vrijgezel en heeft geen kinderen.

Veelgestelde vragen

  • Q: Wat is de discografie van Infinite? EEN: Infinite heeft vijf studioalbums, twee mini-albums en negen singles uitgebracht.
  • Q: Welke prijzen heeft Sunggyu gewonnen? EEN: Sunggyu heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn werk met Infinite en als soloartiest, waaronder de Best Male Vocalist Award bij de Mnet Asian Music Awards in 2012 en de Best Male Solo Artist Award bij de Melon Music Awards in 2014.
  • Q: Bij welke andere activiteiten is Sunggyu betrokken geweest? EEN: Sunggyu is in verschillende tv-shows verschenen, waaronder We zijn getrouwd (2012) en Recht van de sterkste (2013). Hij heeft ook verschillende solosongs uitgebracht voor verschillende soundtracks, waaronder '60 Seconds' voor het drama Mijn lieve meid (2014) en 'Kontrol' voor het drama De tijd dat we niet verliefd waren (2015).

Infinite en hun leider Sunggyu hebben een succesvolle carrière achter de rug in de K-Pop-industrie. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en Sunggyu heeft ook een succesvolle solocarrière achter de rug. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen en is betrokken geweest bij andere activiteiten, zoals optreden in televisieshows en het uitbrengen van solosongs voor soundtracks. Sunggyu is een getalenteerde artiest en een geweldige leider voor Infinite.

Ga voor meer informatie over Infinite en Sunggyu naar AllKpop , Koreaboo , en Soempi .

We hopen dat je het leuk vond om over Infinite en Sunggyu te leren. Nu ken je alle feiten over de K-Pop-band en hun leider!

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Een van de meest populaire K-popbands is Black Profiles. Deze groep bestaat uit vijf leden en ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht. Ze staan ​​bekend om hun unieke stijl en geluid. Voor meer informatie over Black Profiles kun je hun bezoeken website .

Een andere populaire K-popband is Ghost9. Deze groep bestaat uit negen leden en ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht. Ze staan ​​bekend om hun unieke stijl en geluid. Om uw steun voor Ghost9 te tonen, kunt u hun kopen lichtstok .

Tot slot is er de groep Tasty. Deze groep bestaat uit vier leden en ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht. Ze staan ​​bekend om hun unieke stijl en geluid. Voor meer informatie over Tasty kun je hun bezoekentasty-kpop-profile-and-band.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een geweldige manier om verschillende culturen en muziekstijlen te ontdekken. Met zoveel verschillende K-popbands om uit te kiezen, is er voor elk wat wils. Of je nu een fan bent van Black Profiles, Ghost9 of Tasty, je kunt iets vinden dat je leuk zult vinden. Dus, als je op zoek bent naar iets nieuws en opwindends, waarom probeer je K-pop dan niet eens?