IOI-nummers: de beste hits van de K-popband

Inhoud

IOI is een Zuid-Koreaanse meidengroep gevormd door CJ E&M via de realityshow Produce 101 uit 2016. De groep bestaat uit elf leden: Lim Na-young, Kim Chung-ha, Kim Se-jeong, Jung Chae-yeon, Zhou Jieqiong, Kim So-hye, Yoo Yeon-jung, Choi Yoo-jung, Kang Mi-na, Kim Do-yeon en Jeon So-mi. IOI heeft twee extended plays uitgebracht, Chrysalis en Miss Me?, en één studioalbum, Chrysalis.

IOI's debuutalbum: Chrysalis

IOI's debuutalbum, Pop , werd uitgebracht op 4 mei 2016. Het album bestaat uit zeven nummers, waaronder de eerste single 'Dream Girls'. Het album was een commercieel succes, piekte op nummer één in de Gaon Album Chart en verkocht meer dan 100.000 exemplaren.Populaire liedjes van Chrysalis

De eerste single, 'Dream Girls', was een hit, piekte op nummer twee op de Gaon Digital Chart en er werden meer dan 1,5 miljoen digitale exemplaren van verkocht. Andere populaire nummers van het album zijn 'Whatta Man (Good Man)', 'Crush' en 'When the Cherry Blossoms Fade'.

IOI's tweede EP: Miss Me?

IOI's tweede EP, Mis me? , werd uitgebracht op 17 oktober 2016. De EP bestaat uit zes nummers, waaronder de eerste single 'Very Very Very'. De EP was een commercieel succes, piekte op nummer één in de Gaon Album Chart en verkocht meer dan 200.000 exemplaren.

Populaire liedjes van Miss Me?

De eerste single, 'Very Very Very', was een hit, piekte op nummer één in de Gaon Digital Chart en er werden meer dan 2,5 miljoen digitale exemplaren van verkocht. Andere populaire nummers van de EP zijn 'Hold On', 'Liar Liar' en 'Downpour'.

IOI's eerste studioalbum: Chrysalis

IOI's eerste studioalbum, Pop , werd uitgebracht op 17 januari 2017. Het album bestaat uit twaalf nummers, waaronder de eerste single 'Very Very Very'. Het album was een commercieel succes, piekte op nummer één in de Gaon Album Chart en verkocht meer dan 200.000 exemplaren.

Populaire liedjes van Chrysalis

De eerste single, 'Very Very Very', was een hit, piekte op nummer één in de Gaon Digital Chart en er werden meer dan 2,5 miljoen digitale exemplaren van verkocht. Andere populaire nummers van het album zijn 'Hold On', 'Liar Liar', 'Downpour' en 'When the Cherry Blossoms Fade'.

Gevolgtrekking

IOI is een populaire K-Pop meidengroep die verschillende succesvolle albums en singles heeft uitgebracht. Hun debuutalbum, Pop , was een commercieel succes en hun tweede EP, Mis me? , en eerste studioalbum, Pop , waren ook succesvol. Enkele van hun meest populaire nummers zijn 'Dream Girls', 'Very Very Very', 'Hold On', 'Liar Liar', 'Downpour' en 'When the Cherry Blossoms Fade'.

FAQ

  • Q: Wat is IOI?
    EEN: IOI is een Zuid-Koreaanse meidengroep gevormd door CJ E&M tijdens de realityshow Produce 101 uit 2016.
  • Q: Welke albums heeft IOI uitgebracht?
    EEN: IOI heeft twee extended plays uitgebracht, Pop en Mis me? , en een studioalbum, Pop .
  • Q: Wat zijn enkele van de populairste nummers van IOI?
    EEN: Enkele van de meest populaire nummers van IOI zijn 'Dream Girls', 'Very Very Very', 'Hold On', 'Liar Liar', 'Downpour' en 'When the Cherry Blossoms Fade'.

Ga naar voor meer informatie over IOI en hun liedjes AllKpop en Koreaboo .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel K-popbands die de afgelopen jaren populair zijn geworden, en twee daarvan zijn Lightsum Jian en Hiyajo Nagomi. Lightsum Jian is een vijfkoppige meidengroep die debuteerde in 2019. Ze staan ​​bekend om hun vrolijke en aanstekelijke liedjes, evenals hun unieke modestijl. Hiyajo Nagomi is een vierkoppige boyband die in 2020 debuteerde. Ze staan ​​bekend om hun krachtige en emotionele liedjes, maar ook om hun energieke optredens. Een andere K-popband die aan populariteit wint, is J.Wide Company. Deze vijfkoppige boyband debuteerde in 2021 en staat bekend om hun aanstekelijke en vrolijke liedjes, evenals hun unieke modestijl. Bekijk de volgende links voor meer informatie over deze K-popbands: lichte som jian , hiyajo nagomi , enjwide-company-kpop-band-all-you-need-to-know. Met hun unieke stijlen en aanstekelijke liedjes zullen deze K-popbands zeker een hit worden bij fans over de hele wereld.