ITZY - Alles wat je moet weten over de K-Pop Band

Inhoud

ITZY is een vijfkoppige K-Pop meidengroep gevormd door JYP Entertainment. De groep bestaat uit leden Ryujin , jeji , Zijn , Chaeryong , en Yuna . ITZY debuteerde op 12 februari 2019 met hun enige album Het is anders . Sindsdien hebben ze verschillende hitsingles en albums uitgebracht, waaronder Het is mij , Ijzig , en Niet verlegen .

ITZY-leden

Ryujin is de leider van ITZY. Ze werd geboren op 17 april 2001 en is de belangrijkste rapper van de groep. Yeji is de belangrijkste danser en zanger van ITZY. Ze werd geboren op 26 mei 2000. Lia is de hoofdzangeres van ITZY. Ze werd geboren op 21 juli 2000. Chaeryeong is de hoofddanseres en hoofdrapper van ITZY. Ze werd geboren op 5 juni 2001. Yuna is de zanger en maknae van ITZY. Ze is geboren op 9 december 2003.ITZY-muziek

ITZY heeft sinds hun debuut verschillende hitsingles en albums uitgebracht. Hun eerste singlealbum, Het is anders , werd uitgebracht op 12 februari 2019. Het piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart en nummer één in de US World Albums Chart. Hun tweede single album, Het is mij , werd uitgebracht op 9 maart 2020. Het piekte op nummer één in de Gaon Album Chart en nummer twee in de US World Albums Chart. Hun derde single album, Ijzig , werd uitgebracht op 29 juli 2020. Het piekte op nummer één in de Gaon Album Chart en nummer één in de US World Albums Chart. Hun vierde single album, Niet verlegen , werd uitgebracht op 17 augustus 2020. Het piekte op nummer één in de Gaon Album Chart en nummer één in de US World Albums Chart.

ITZY-onderscheidingen en -prestaties

ITZY heeft sinds hun debuut verschillende prijzen gewonnen. Ze wonnen de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest tijdens de Mnet Asian Music Awards 2019. Ze wonnen ook de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Seoul Music Awards 2020. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Best Dance Performance Female Group-prijs bij de Mnet Asian Music Awards 2020.

ITZY-concerten en rondleidingen

ITZY heeft sinds hun debuut verschillende concerten en tournees gehouden. Hun eerste toer, ITZY? ITZY! , werd gehouden van februari tot april 2019. Hun tweede tour, IT'z Tour , werd gehouden van oktober tot december 2019. Ze hielden ook een virtueel concert, ITZY? ITZY! Online concert , april 2020.

ITZY-aanbevelingen

ITZY is sinds hun debuut betrokken geweest bij verschillende goedkeuringen. Ze hebben merken als Nike, Samsung en Coca-Cola onderschreven. Ze zijn ook te zien geweest in verschillende commercials, waaronder een commercial voor het Koreaanse huidverzorgingsmerk COSRX .

Gevolgtrekking

ITZY is een vijfkoppige K-Pop meidengroep gevormd door JYP Entertainment. Ze hebben sinds hun debuut verschillende hitsingles en albums uitgebracht en hebben verschillende prijzen gewonnen. Ze hebben ook verschillende concerten en tournees gehouden en zijn betrokken geweest bij verschillende goedkeuringen. Als je een fan bent van K-Pop, dan is ITZY zeker een groep die je moet bezoeken!

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van ITZY? EEN: De leden van ITZY zijn Ryujin, Yeji, Lia, Chaeryeong en Yuna.
  • Q: Welke prijzen heeft ITZY gewonnen? EEN: ITZY heeft de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2019 en de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Seoul Music Awards 2020.
  • Q: Bij welke goedkeuringen is ITZY betrokken geweest? EEN: ITZY is betrokken geweest bij aanbevelingen voor merken als Nike, Samsung en Coca-Cola, en was te zien in commercials voor het Koreaanse huidverzorgingsmerk COSRX .

Kijk voor meer informatie over ITZY op AllKPop , JYP-entertainment , en Het YouTube-kanaal van ITZY .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Een van de populairste K-popbands is NCT, en een van de rijzende sterren is Jae Hyun. Hij is een getalenteerde zanger en danser en zijn populariteit groeit snel. Om meer te weten te komen over Jae Hyun, Klik hier . Een andere populaire K-popband is C9 Entertainment, een bedrijf dat K-popbands produceert en beheert. Voor meer informatie over C9 Entertainment en zijn bands, Klik hier . Kim Sae Ron is een andere populaire K-popster die deel uitmaakt van de C9 Entertainment-familie. Ze is een getalenteerde zangeres en danseres en haar populariteit groeit snel. Voor meer informatie over Kim Sae Ron en haar carrière, Klik hier . K-pop is een muziekgenre waar veel mensen over de hele wereld van houden. Met de hulp van getalenteerde artiesten als Jae Hyun, C9 Entertainment en Kim Sae Ron zal K-pop zeker in populariteit blijven groeien.