Jeno: Maak kennis met de K-Pop Band

Inhoud

Thumbnail

Jeno is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die aan populariteit wint sinds hun debuut in 2018. De groep bestaat uit zeven leden: Jeno, Jaemin, Renjun, Haechan, Chenle, Jisung en Mark. Ze maken deel uit van het SM Entertainment-label, dat de thuisbasis is van andere populaire K-Pop-groepen zoals EXO, Red Velvet en NCT.

De leden van Jeno

Jeno is de leider van de groep en staat bekend om zijn dans- en zangkunsten. Jaemin is de hoofdvocalist en staat bekend om zijn krachtige zang. Renjun is de leadzanger en staat bekend om zijn lieve stem. Haechan is de hoofddanser en staat bekend om zijn krachtige en precieze dansbewegingen. Chenle is de hoofddanser en staat bekend om zijn soepele en gracieuze dansbewegingen. Jisung is de belangrijkste rapper en staat bekend om zijn geestige rapteksten. Mark is de hoofdrapper en staat bekend om zijn unieke rapstijl.Jeno's muziek

Jeno heeft sinds hun debuut verschillende singles en albums uitgebracht. Hun eerste single, Vuurvliegjes , werd uitgebracht in 2018 en was meteen een hit. Het werd gevolgd door hun eerste volledige album, Wij gaan omhoog , dat in 2019 uitkwam. Op het album stonden de hitsingles Boom en Gaan . Ze hebben ook verschillende andere singles uitgebracht, waaronder Heb je liefde niet nodig , Activeer de koorts , en Droom in een droom .

Het succes van Jeno

Jeno heeft sinds hun debuut grote successen geboekt. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Best New Artist Award bij de Mnet Asian Music Awards 2019. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende andere prijzen, waaronder de Best Dance Performance Award bij de Mnet Asian Music Awards 2019. Ze zijn ook te zien geweest in verschillende tijdschriften en tv-shows, waaronder De show en Wekelijkse idool .

Jeno's toekomst

Jeno blijft aan populariteit en succes winnen. Momenteel werken ze aan hun tweede volledige album, dat in 2021 uitkomt. Ze zijn ook van plan om in 2021 aan een wereldtournee te beginnen. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van hun nieuwe muziek en de start van hun wereld. tour.

Gevolgtrekking

Jeno is een Zuid-Koreaanse K-Pop band die sinds hun debuut in 2018 aan populariteit wint. De groep bestaat uit zeven leden en heeft sinds hun debuut verschillende singles en albums uitgebracht. Ze hebben veel succes geboekt en verschillende prijzen gewonnen. Ze werken momenteel aan hun tweede volledige album en zijn van plan om in 2021 aan een wereldtournee te beginnen. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van hun nieuwe muziek en de start van hun wereldtournee.

Voor meer informatie over Jeno, bezoek De website van SM Entertainment of AllKpop's website .

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Jeno? EEN: De leden van Jeno zijn Jeno, Jaemin, Renjun, Haechan, Chenle, Jisung en Mark.
  • Q: Welke prijzen heeft Jeno gewonnen? EEN: Jeno heeft de Best New Artist Award gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2019.
  • Q: Wanneer komt Jeno's tweede album uit? EEN: Jeno's tweede album zal in 2021 uitkomen.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het staat bekend om zijn pakkende beats en unieke stijl. Een van de meest populaire K-popbands is NCT, en ze hebben een aantal echt inspirerende uitspraken en citaten. Als je op zoek bent naar wat motivatie, stayc slogan is een geweldige plek om te beginnen. Een andere opkomende K-popband is Meloh, en ze hebben een aantal geweldige nummers die ervoor zorgen dat je wilt dansen. Voor meer informatie over deze band, check out melo vriendin . Ten slotte is Moon GaYoung een K-popband die snel aan populariteit wint. Ga naar voor meer informatie over hen, inclusief hun lengte maan ga . K-pop is een genre vol energie en plezier, en deze bands zijn een geweldige manier om het te ervaren.