Jeon Somi: de K-Popster neemt de muziekscène door Storm

Inhoud

Jeon Somi is een Zuid-Koreaanse zanger, songwriter en danser die de K-Pop-muziekscene stormenderhand heeft veroverd. Ze is vooral bekend door haar werk als lid van de meidengroep I.O.I en als soloartiest. Ze heeft verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Birthday' en 'What You Waiting For'. In deze uitgebreide gids verkennen we de carrière, muziek en meer van Jeon Somi.

Vroege leven en carrière

Jeon Somi werd in 2001 in Canada geboren en verhuisde op negenjarige leeftijd naar Zuid-Korea. Ze begon haar carrière als kindactrice en verscheen in verschillende televisieshows en films. In 2016 deed ze mee aan de realityshow Produceer 101 , waar ze eerste werd en lid werd van de meidengroep I.O.I. Nadat de groep in 2017 uit elkaar ging, tekende ze bij The Black Label, een dochteronderneming van YG Entertainment, en begon ze haar solocarrière.Muziek

Jeon Somi heeft verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Birthday' en 'What You Waiting For'. Ze heeft ook samengewerkt met andere kunstenaars, waaronder Zico en Heize. Haar muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en ze schrijft vaak haar eigen teksten. Ze wordt geprezen om haar krachtige zang en unieke stijl.

Onderscheidingen en onderscheidingen

Jeon Somi heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar muziek, waaronder de Mnet Asian Music Award voor beste vrouwelijke soloartiest in 2018. Ze is ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Melon Music Award voor beste vrouwelijke artiest in 2019.

Activisme

Jeon Somi is een uitgesproken pleitbezorger voor sociale rechtvaardigheid en mensenrechten. Ze heeft zich uitgesproken tegen racisme en seksisme in de muziekindustrie en heeft haar platform gebruikt om mensen bewust te maken van belangrijke kwesties. Ze is ook betrokken geweest bij verschillende liefdadigheidsprojecten, waaronder de UNICEF-campagne om een ​​einde te maken aan kinderarmoede.

Priveleven

Jeon Somi is momenteel vrijgezel en heeft geen informatie over haar persoonlijke leven openbaar gemaakt. Ze is een fervent fan van mode en plaatst vaak foto's van haar outfits op sociale media. Ze is ook een fan van videogames en staat erom bekend deze op Twitch te streamen.

Sociale media

Jeon Somi is actief op sociale media, met meer dan 3 miljoen volgers op Instagram. Ze plaatst vaak foto's van haar dagelijks leven, evenals updates over haar muziek en activisme. Ze heeft ook een YouTube-kanaal, waar ze vlogs en muziekvideo's plaatst.

Gevolgtrekking

Jeon Somi is een Zuid-Koreaanse zanger, songwriter en danser die de K-Pop-muziekscene stormenderhand heeft veroverd. Ze heeft verschillende hitsingles uitgebracht, verschillende prijzen gewonnen en is een uitgesproken pleitbezorger voor sociale rechtvaardigheid en mensenrechten. Bekijk haar voor meer informatie over Jeon Somi