Ji Chang Wook: K-Pop Band-ledenprofiel

Inhoud

Lees meer over Ji Chang Wook, de Zuid-Koreaanse acteur en zanger die lid is van de K-Pop-band 'Fantastic'. Ontdek zijn lengte, leeftijd en meer!

Ji Chang Wook is een Zuid-Koreaanse acteur en zanger die lid is van de K-Pop-band 'Fantastic'. Hij is vooral bekend door zijn rollen in de televisieserie Lach opnieuw , Keizerin Ki , en Genezer . Hij is ook in verschillende films verschenen, waaronder Gefabriceerde stad en Verdachte partner . Lees verder voor meer informatie over de lengte, leeftijd en andere feiten van Ji Chang Wook.

Ji Chang Wooks lengte en leeftijd

Ji Chang Wook werd geboren op 5 juli 1987, waarmee hij 33 jaar oud was. Hij staat op een hoogte van 5 voet 11 inch (180 cm).De carrière van Ji Chang Wook

Ji Chang Wook begon zijn carrière als model in 2006. Hij maakte zijn acteerdebuut in de televisieserie Lach opnieuw in 2010. Daarna speelde hij in verschillende andere televisieseries, waaronder Keizerin Ki , Genezer , en Verdachte partner . Hij is ook in verschillende films verschenen, waaronder Gefabriceerde stad en Verdachte partner . In 2020 trad hij toe tot de K-Pop-band 'Fantastic' als zanger.

Prijzen en nominaties van Ji Chang Wook

Ji Chang Wook heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn acteerwerk, waaronder de Excellence Award bij de MBC Drama Awards voor zijn rol in Keizerin Ki en de Best Actor Award bij de KBS Drama Awards voor zijn rol in Genezer . Hij is ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Baeksang Arts Awards en de SBS Drama Awards.

Het persoonlijke leven van Ji Chang Wook

Ji Chang Wook is momenteel vrijgezel. Hij is eerder in verband gebracht met verschillende actrices, waaronder Park Min Young en Yoona. Hij is een fervent fan van voetbal en is een aanhanger van het Zuid-Koreaanse nationale team.

Het nettovermogen van Ji Chang Wook

Ji Chang Wook heeft een geschat vermogen van $ 2 miljoen. Hij verdient het grootste deel van zijn inkomen uit zijn acteer- en zangcarrière.

Gevolgtrekking

Ji Chang Wook is een Zuid-Koreaanse acteur en zanger die lid is van de K-Pop-band 'Fantastic'. Hij is vooral bekend door zijn rollen in de televisieserie Lach opnieuw , Keizerin Ki , en Genezer . Hij heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn acteerwerk en heeft een geschat vermogen van $ 2 miljoen. Hij staat op een hoogte van 5 voet 11 inch (180 cm) en is 33 jaar oud.

Ga voor meer informatie over Ji Chang Wook naar IMDb en AllKpop .

FAQ

 • Q: Hoe oud is Ji Chang Wook?
  EEN: Ji Chang Wook is 33 jaar oud.
 • Q: Wat is de lengte van Ji Chang Wook?
  EEN: Ji Chang Wook staat op een hoogte van 180 cm.
 • Q: Wat is het vermogen van Ji Chang Wook?
  EEN: Ji Chang Wook heeft een geschat vermogen van $ 2 miljoen.
 • Q: Van welke K-popband is Ji Chang Wook lid?
  EEN: Ji Chang Wook is lid van de K-Pop-band 'Fantastic'.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans over de hele wereld. Een van de meest iconische K-popbands is Sechskies, die wordt geleid door de legendarische Jai Jin. Hij is een getalenteerde zanger en songwriter die al meer dan 20 jaar in de industrie zit. Zijn muziek wordt geprezen om zijn unieke geluid en pakkende melodieën. Hij staat ook bekend om zijn charismatische podiumpresentatie en krachtige zang. Een andere K-popband die je moet kennen, is ABRY. Deze groep is relatief nieuw in de scene, maar ze hebben al naam gemaakt met hun aanstekelijke deuntjes en energieke optredens. Last but not least, Jung Jinwoo is een K-popband die de wereld stormenderhand verovert. Ze hebben een uniek geluid dat traditionele Koreaanse muziek combineert met moderne pop. Hun liedjes zijn pakkend en hun live optredens zitten altijd vol energie. Als je op zoek bent naar een K-popband om te volgen, dan zijn deze drie zeker de moeite van het bekijken waard. Jai Jinn , ABRY Kpop , en Jung Jinwoo zijn allemaal geweldige keuzes voor iedereen die de wereld van K-pop wil verkennen.