Jinho: Maak kennis met de K-Pop Band

Inhoud

Jinho is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die sinds hun debuut in 2018 aan populariteit wint. De groep bestaat uit zeven leden: Jinho, Hui, Hongseok, Shinwon, Yeo One, Yan An en Kino. Ze zijn getekend bij Cube Entertainment en hebben twee uitgebreide toneelstukken uitgebracht, Plus en Fantasie . Jinho heeft ook verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Shine' en 'Magnetic'.

Geschiedenis van Jinho

Jinho werd opgericht in 2018 en debuteerde met hun eerste extended play, Plus . De groep heeft sindsdien verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Shine' en 'Magnetic'. In 2019 brachten ze hun tweede extended play uit, Fantasie , waarop de eerste single 'Magnetic' stond. De groep heeft ook verschillende muziekvideo's uitgebracht, waaronder 'Shine' en 'Magnetic'.Leden van Jinho

Jinho bestaat uit zeven leden: Jinho, Hui, Hongseok, Shinwon, Yeo One, Yan An en Kino. Jinho is de leider van de groep en is de belangrijkste zanger. Hui is de belangrijkste rapper en is ook de hoofddanser. Hongseok is de leadzanger en is ook de visual van de groep. Shinwon is de hoofddanser en is ook de hoofdrapper. Yeo One is de leadzanger en is ook de hoofddanser. Yan An is de hoofdrapper en is ook de hoofdvocalist. Kino is de hoofdvocalist en is ook de visual van de groep.

Muziek van Jinho

Jinho heeft twee uitgebreide toneelstukken uitgebracht, Plus en Fantasie . Ze hebben ook verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Shine' en 'Magnetic'. De groep heeft ook verschillende muziekvideo's uitgebracht, waaronder 'Shine' en 'Magnetic'. Jinho heeft ook samengewerkt met andere artiesten, waaronder EXO's Baekhyun en NCT's Taeyong.

Onderscheidingen en prestaties van Jinho

Jinho heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award 2019 voor beste nieuwe mannelijke artiest. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Mnet Asian Music Award 2019 voor Best Dance Performance Male Group. Jinho is ook te zien geweest in verschillende tijdschriften, waaronder Vogue Korea en Elle Korea.

Toekomstige projecten van Jinho

Jinho werkt momenteel aan hun derde extended play, die naar verwachting in 2021 uitkomt. Ze zijn ook van plan om in de nabije toekomst verschillende singles en muziekvideo's uit te brengen. De groep is ook van plan om in 2021 op wereldtournee te gaan.

Gevolgtrekking

Jinho is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die aan populariteit wint sinds hun debuut in 2018. De groep bestaat uit zeven leden en heeft twee uitgebreide toneelstukken uitgebracht, Plus en Fantasie . Ze hebben ook verschillende singles en muziekvideo's uitgebracht en verschillende prijzen gewonnen. Jinho werkt momenteel aan hun derde extended play en is van plan om in 2021 aan een wereldtournee te beginnen.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Jinho? EEN: De leden van Jinho zijn Jinho, Hui, Hongseok, Shinwon, Yeo One, Yan An en Kino.
  • Q: Welke prijzen heeft Jinho gewonnen? EEN: Jinho heeft de Mnet Asian Music Award 2019 voor beste nieuwe mannelijke artiest gewonnen.
  • Q: Wanneer komt Jinho's derde extended play-set uit? EEN: Jinho's derde extended play komt naar verwachting uit in 2021.

Voor meer informatie over Jinho, bezoek AllKpop en Koreaboo .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en er zijn een aantal geweldige bands die de leiding nemen. Een van de meest populaire is Ryu Su Jeong, de K-popband die de wereld stormenderhand verovert. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en ze hebben een enorme aanhang. Fans kunnen hun nieuwste releases en muziekvideo's bekijken op hun sujeong lovelyz website.

Een andere K-popband die furore maakt, is Gidle. Deze volledig vrouwelijke groep heeft de afgelopen jaren enkele van de meest populaire K-popnummers uitgebracht. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en ze hebben een enorme aanhang. Fans kunnen hun nieuwste releases en muziekvideo's bekijken op hun giechel album website.

Ten slotte is Urban Zakapa een andere K-popband die de muziekscene stormenderhand verovert. Deze groep heeft een uniek geluid dat hiphop, R&B en pop combineert. Ze hebben de afgelopen jaren enkele van de meest populaire K-popnummers uitgebracht en hun muziekvideo's zijn miljoenen keren bekeken. Fans kunnen hun nieuwste releases en muziekvideo's bekijken op hun stedelijke kappa website.

K-pop is een opwindend muziekgenre dat de wereld stormenderhand verovert. Met zoveel geweldige bands en artiesten is het geen wonder dat K-pop steeds populairder wordt. Of je nu fan bent van Ryu Su Jeong, Gidle of Urban Zakapa, er is voor elk wat wils. Dus bekijk hun websites en maak je klaar om weggeblazen te worden door de geweldige muziek van K-pop!