Geheim nummer van Jinny: K-Pop Band-profiel

Inhoud

Jinny Secret Number is een K-Pop meidengroep gevormd door n.CH Entertainment in 2020. De groep bestaat uit vijf leden: Jinny, Léa, Soodam, Léa en Daisy. Jinny Secret Number debuteerde op 29 april 2020 met het enkele album 'Who Dis?'. Sindsdien hebben ze verschillende singles en mini-albums uitgebracht en zijn ze een van de populairste K-Pop-meidengroepen in Zuid-Korea geworden.

Leden

Jinny is de leider van de groep en staat bekend om haar krachtige zang en charismatische aanwezigheid op het podium. Léa is de hoofdzangeres en staat bekend om haar lieve en soulvolle stem. Soodam is de belangrijkste rapper en staat bekend om haar scherpe rapvaardigheden en unieke stijl. Daisy is de hoofddanseres en staat bekend om haar krachtige en gracieuze dansbewegingen. Léa is de maknae en staat bekend om haar schattige en sprankelende persoonlijkheid.Discografie

Jinny Secret Number heeft sinds hun debuut verschillende singles en mini-albums uitgebracht. Hun eerste single-album, 'Who Dis?', Is uitgebracht op 29 april 2020. Hun tweede single-album, 'Gimme Gimme', is uitgebracht op 17 juni 2020. Hun eerste mini-album, 'Secret Number', is uitgebracht op 12 augustus 2020. Hun tweede mini-album, 'Got That Boom', werd uitgebracht op 28 oktober 2020.

Prijzen en nominaties

Jinny Secret Number is sinds hun debuut genomineerd voor verschillende prijzen. Ze werden genomineerd voor de prijs 'Rookie of the Year' bij de Mnet Asian Music Awards 2020. Ze waren ook genomineerd voor de prijs 'Best New Female Artist' bij de Melon Music Awards 2020. Ze wonnen de prijs 'Rookie of the Year' bij de Genie Music Awards 2020.

Concerten en rondleidingen

Jinny Secret Number heeft sinds hun debuut verschillende concerten en tournees gehouden. Ze hielden hun eerste soloconcert, 'Secret Number: Who Dis?', in Seoul in oktober 2020. Ze hielden ook hun eerste internationale tour, 'Secret Number: Got That Boom', in december 2020 in Japan. tweede internationale tour, 'Secret Number: The Show', die in 2021 in de Verenigde Staten zal plaatsvinden.

Sociale media

Jinny Secret Number is actief op verschillende social media platformen. Ze hebben een officieel Instagram-account, @jinnysecretnumber, dat meer dan 1 miljoen volgers heeft. Ze hebben ook een officieel YouTube-kanaal, Jinny Secret Number, dat meer dan 500.000 abonnees heeft. Ze hebben ook een officieel Twitter-account, @jinnysecretnum, dat meer dan 200.000 volgers heeft.

Gevolgtrekking

Jinny Secret Number is een K-Pop meidengroep gevormd door n.CH Entertainment in 2020. De groep bestaat uit vijf leden: Jinny, Léa, Soodam, Léa en Daisy. Ze hebben verschillende singles en mini-albums uitgebracht en zijn een van de meest populaire K-Pop-meidengroepen in Zuid-Korea geworden. Ze hebben verschillende concerten en tournees gehouden en zijn actief op verschillende sociale mediaplatforms. Als je een fan bent van K-Pop, dan is Jinny Secret Number zeker een groep die je moet bezoeken!

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Jinny Secret Number? EEN: De leden van Jinny Secret Number zijn Jinny, Léa, Soodam, Léa en Daisy.
  • Q: Welke prijzen heeft Jinny Secret Number gewonnen? EEN: Jinny Secret Number won de prijs 'Rookie of the Year' bij de Genie Music Awards 2020.
  • Q: Wanneer debuteerde Jinny Secret Number? EEN: Jinny Secret Number debuteerde op 29 april 2020 met het enkele album 'Who Dis?'.
  • Q: Wat is het officiële Instagram-account van Jinny Secret Number? EEN: Het officiële Instagram-account van Jinny Secret Number is @jinnysecretnumber.

Kijk voor meer informatie over Jinny Secret Number op AllKPop , Soempi , en n.CH Entertainment .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden en veel mensen zijn nu bekend met de namen van enkele van de meest populaire K-popbands. Een van de meest populaire bands is Lee Soohyun, een Zuid-Koreaanse zanger en acteur. Hij staat bekend om zijn krachtige zang en zijn vermogen om het publiek te boeien met zijn uitvoeringen. Hij heeft verschillende albums en singles uitgebracht en is in veel televisieshows en films te zien geweest. Hij is ook lid van de populaire K-popband iKon, die internationale erkenning krijgt voor hun unieke geluid en stijl. Een andere populaire K-popband is In2it, die bestaat uit Jiahn en andere leden. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en zijn in veel televisieshows en films te zien geweest. Ze staan ​​bekend om hun vrolijke en aanstekelijke liedjes en hun vermogen om het publiek te boeien met hun uitvoeringen. Ten slotte is Jiahn een soloartiest die verschillende albums en singles heeft uitgebracht en in veel televisieshows en films te zien is geweest. Hij staat bekend om zijn krachtige zang en zijn vermogen om het publiek te boeien met zijn uitvoeringen. Al deze K-popbands hebben internationale erkenning gekregen voor hun unieke geluid en stijl, en zijn enkele van de meest populaire K-popbands ter wereld geworden. Lee Soohyun , Ji Ahn , en ikKon zijn slechts enkele van de vele K-popbands die internationale erkenning en populariteit hebben verworven.