Jisung: de rijzende K-popster

Inhoud

Image

Jisung is een rijzende K-Popster uit Zuid-Korea. Hij is lid van de jongensgroep NCT en wint aan populariteit sinds zijn debuut in 2016. Hij staat bekend om zijn krachtige zang en energieke optredens. In deze gids zullen we de carrière, muziek en meer van Jisung verkennen.

Vroege leven en carrière

Jisung werd geboren op 5 februari 2002 in Seoul, Zuid-Korea. Hij begon zijn carrière als stagiair bij SM Entertainment in 2013. Hij maakte zijn debuut als lid van NCT in 2016 en is sindsdien een van de meest populaire leden van de groep geworden. Hij is ook verschenen in verschillende variétéshows en commercials.Muziek

Jisung staat bekend om zijn krachtige zang en energieke optredens. Hij heeft verschillende solo-singles uitgebracht, waaronder 'Switch' en 'Dream in a Dream'. Hij heeft ook samengewerkt met andere artiesten, zoals Taeyong en Mark. Zijn muziek wordt geprezen om zijn pakkende melodieën en doordachte teksten.

Toneel spelen

Naast zijn muziekcarrière is Jisung ook in verschillende televisiedrama's verschenen. Hij maakte zijn acteerdebuut in het drama Schooljaar 2017 , en is sindsdien verschenen in Het wonder dat we hebben ontmoet en De Koning: Eeuwige Monarch . Hij is ook verschenen in verschillende variétéshows, zoals Wekelijkse idool en Broers kennen .

Onderscheidingen en onderscheidingen

Jisung heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn muziek en acteren. Hij won de prijs voor beste nieuwe acteur bij de KBS Drama Awards 2017 voor zijn rol in Schooljaar 2017 . Hij heeft ook verschillende muziekprijzen gewonnen, waaronder de prijs voor beste mannelijke vocale uitvoering bij de Mnet Asian Music Awards 2018.

Sociale media

Jisung is actief op sociale media en heeft een groot aantal volgers op Instagram en Twitter. Hij plaatst vaak updates over zijn muziek- en acteerprojecten, evenals foto's van zichzelf en zijn vrienden. Hij communiceert ook met zijn fans via livestreams en Q&A-sessies.

Gevolgtrekking

Jisung is een rijzende K-Popster uit Zuid-Korea. Hij is lid van de jongensgroep NCT en wint aan populariteit sinds zijn debuut in 2016. Hij staat bekend om zijn krachtige zang en energieke optredens. Hij heeft verschillende solo-singles uitgebracht, verscheen in verschillende televisiedrama's en won verschillende prijzen voor zijn muziek en acteerwerk. Hij is ook actief op sociale media en heeft een groot aantal volgers op Instagram en Twitter.

FAQ

  • Q: Wanneer debuteerde Jisung? EEN: Jisung debuteerde in 2016 als lid van de jongensgroep NCT.
  • Q: Welke prijzen heeft Jisung gewonnen? EEN: Jisung heeft de prijs voor beste nieuwe acteur gewonnen bij de KBS Drama Awards 2017 en de prijs voor beste mannelijke vocale uitvoering bij de Mnet Asian Music Awards 2018.
  • Q: Is Jisung actief op sociale media? EEN: Ja, Jisung is actief op sociale media en heeft een groot aantal volgers op Instagram en Twitter.

Kijk voor meer informatie over Jisung op AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en twee van de populairste bands ter wereld zijn Dimepiece en Stayc. Dimepiece is een vijfkoppige meidengroep die sinds hun debuut in 2019 furore maakt in de muziekindustrie. Hun unieke mix van hiphop, R&B en pop heeft hen een trouwe schare fans en lovende kritieken opgeleverd. Ga naar voor meer informatie over Dimepiece dubbeltje kpop . Stayc is een zeskoppige meidengroep die in 2021 debuteerde. Ze zijn in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire K-popgroepen, dankzij hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens. Ga naar voor meer informatie over Stayc j kpop . Een andere K-popgroep die furore maakt, is Mountain. Deze vijfkoppige boyband debuteerde in 2020 en wint sindsdien aan populariteit. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun choreografie is altijd on point. Ga naar voor meer informatie over Mountain berg profiel . K-pop is een genre dat voortdurend evolueert, en deze drie bands zijn slechts enkele van de vele getalenteerde groepen die hun stempel drukken op de muziekindustrie. Of je nu een fan bent van Dimepiece, Stayc of Mountain, je zult zeker iets vinden om van te houden in de wereld van K-pop.