Juni 2021 K-Pop Comebacks: al het laatste nieuws

Inhoud

K-Pop-fans, verheug je! Juni 2021 brengt een golf van opwindende comebacks met zich mee van enkele van de grootste K-Pop-bands. Van BTS tot BLACKPINK, er is voor elk wat wils. Lees verder voor het laatste nieuws over de comebacks van K-Pop in juni 2021.

BTS-terugkeer

De grootste K-Pop comeback van juni 2021 is ongetwijfeld BTS . De zevenkoppige boyband keert terug met hun nieuwe album ZIJN . Het album komt op 18 juni uit en zal acht nieuwe nummers bevatten. Fans kunnen een mix van vrolijke popsongs en emotionele ballads verwachten. BTS heeft al twee singles van het album uitgebracht, 'Butter' en 'Film Out', die beide positieve recensies hebben gekregen.BLACKPINK-comeback

K-Pop meidengroep ZWARTPINK keert ook terug in juni 2021. De vierkoppige groep zal hun nieuwe album uitbrengen Het album op 26 juni. Het album bevat acht nieuwe nummers, waaronder de eerste single 'How You Like That'. BLACKPINK heeft al twee andere singles van het album uitgebracht, 'Lovesick Girls' en 'Ice Cream', die beide positieve recensies hebben gekregen.

EXO-terugkeer

K-Pop boyband EXO keert ook terug in juni 2021. De negenkoppige groep zal hun nieuwe album uitbrengen Verpest mijn tempo niet op 7 juni. Het album bevat negen nieuwe nummers, waaronder de eerste single 'Tempo'. EXO heeft al twee andere singles van het album uitgebracht, 'Love Shot' en 'Growl', die beide positieve recensies hebben gekregen.

TWEE keer terug

K-Pop meidengroep TWEEMAAL keert ook terug in juni 2021. De negenkoppige groep zal hun nieuwe album uitbrengen Meer meer op 1 juni. Het album zal negen nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single 'More & More'. TWICE heeft al twee andere singles van het album uitgebracht, 'Fancy' en 'Feel Special', die beide positieve recensies hebben gekregen.

Andere K-Pop-comebacks in juni 2021

Naast de vier hierboven genoemde K-Pop-comebacks, zijn er in juni 2021 nog verschillende andere K-Pop-comebacks. K-Pop boyband GOT7 staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen Kleurstof op 29 juni. K-Pop meidengroep Rood fluweel staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen Het ReVe-festival: Finale op 19 juni. K-Pop boyband NCT 127 staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen Neo-zone op 9 juni. K-Pop meidengroep Oh mijn meid staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen Non-stop op 29 juni.

Gevolgtrekking

Juni 2021 wordt een spannende maand voor K-Pop-fans. Met zoveel comebacks van enkele van de grootste K-Pop-bands, is er voor elk wat wils. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de comebacks van K-Pop in juni 2021.

FAQ

  • Q: Welke K-Pop-bands maken hun comeback in juni 2021?
    EEN: BTS, BLACKPINK, EXO, TWICE, GOT7, Red Velvet, NCT 127 en Oh My Girl maken allemaal hun comeback in juni 2021.
  • Q: Wanneer komt het nieuwe album van BTS uit?
    EEN: Het nieuwe album van BTS ZIJN komt op 18 juni uit.
  • Q: Welke andere comebacks van K-Pop zijn er in juni 2021?
    EEN: GOT7, Red Velvet, NCT 127 en Oh My Girl maken allemaal hun comeback in juni 2021.

Ga naar voor meer informatie over K-Pop-comebacks in juni 2021 AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel getalenteerde K-popartiesten die furore hebben gemaakt in de muziekindustrie. Een van de rijzende sterren is Sang Ah, lid van de K-popband Lightsum. Ze staat bekend om haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie. Een andere artiest om naar te kijken is Ali, een Koreaanse zanger van de band Kpop. Hij heeft een unieke stijl en wordt snel een favoriet bij fans. Last but not least is er Suzy Bae, een lid van de K-popband Miss A. Ze is een rijzende ster in de K-popwereld en krijgt erkenning voor haar geweldige zang- en dansvaardigheden. Alle drie deze artiesten maken naam in de K-pop-industrie en zullen er zeker nog lang zijn.

K-pop is een genre dat voortdurend evolueert en groeit. Het is een geweldige manier om verschillende culturen en muziekstijlen te ervaren. Met de hulp van artiesten als Sang Ah, Ali en Suzy Bae zal K-pop zeker nog vele jaren een populair genre blijven. Dus als je op zoek bent naar iets nieuws en spannends, bekijk dan zeker eens deze geweldige K-popartiesten en hun muziek.