Kard-discografie: verkenning van de muziekreis van K-Pop Band

Inhoud

Kard is een Zuid-Koreaanse co-ed groep gevormd door DSP Media in 2016. De groep bestaat uit vier leden: J.Seph, BM, Somin en Jiwoo. Kard heeft twee uitgebreide toneelstukken, twee enkele albums en verschillende singles uitgebracht. Hun muziek is een mix van hiphop, EDM en R&B. In dit artikel verkennen we de discografie van Kard en maken we kennis met hun albums, singles en samenwerkingen met andere artiesten.

Kard-album

Hallo Hallo (2017)

Kard's debuut Extended Play, Hallo Hallo , werd uitgebracht op 19 juli 2017. Het album bestaat uit zeven nummers, waaronder de gelijknamige eerste single. Het album piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart en er werden meer dan 30.000 exemplaren van verkocht.Jij en ik (2017)

Kard's tweede extended play, Jij ik , werd uitgebracht op 21 november 2017. Het album bestaat uit zes nummers, waaronder de gelijknamige eerste single. Het album piekte op nummer drie in de Gaon Album Chart en er werden meer dan 20.000 exemplaren van verkocht.

Kard-singles

Oh NaNa (2016)

Kards debuutsingle, Oh NaNa , werd uitgebracht op 13 december 2016. De single piekte op nummer twee op de Gaon Digital Chart en verkocht meer dan 1,5 miljoen digitale downloads.

Herinner me niet (2017)

Kards tweede single, Herinner me niet , werd uitgebracht op 15 februari 2017. De single piekte op nummer twee op de Gaon Digital Chart en verkocht meer dan 1 miljoen digitale downloads.

Kard-samenwerkingen

Gerucht (2017)

Kard werkte samen met Heize aan de single Gerucht , die werd uitgebracht op 17 augustus 2017. De single piekte op nummer vier op de Gaon Digital Chart en verkocht meer dan 500.000 digitale downloads.

Goed leven (2018)

Kard werkte samen met Crush aan de single Goed leven , die werd uitgebracht op 18 april 2018. De single piekte op nummer zeven op de Gaon Digital Chart en verkocht meer dan 400.000 digitale downloads.

Gevolgtrekking

Kard heeft twee uitgebreide toneelstukken, twee enkele albums en verschillende singles uitgebracht. Hun muziek is een mix van hiphop, EDM en R&B. Ze werkten ook samen met andere artiesten, zoals Heize en Crush. Kard heeft succes geboekt met hun muziek, met hun albums en singles die op de Gaon Album en Digital Charts staan.

Ga voor meer informatie over Kard en hun discografie naar AllKpop en Genie .

FAQ

  • Q: Hoeveel albums heeft Kard uitgebracht? EEN: Kard heeft twee uitgebreide toneelstukken en twee enkele albums uitgebracht.
  • Q: Welke genres omvat de muziek van Kard? EEN: Kard's muziek is een mix van hiphop, EDM en R&B.
  • Q: Met wie heeft Kard samengewerkt? EEN: Kard heeft samengewerkt met Heize en Crush.

K-pop verovert de wereld stormenderhand en drie van de meest populaire bands zijn B.I.G-Benji, BP Rania en Yunseong. B.I.G-Benji is een hiphopgroep die sinds hun debuut in 2014 aan populariteit wint. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Hello Hello' en 'Taxi'. BP Rania is een meidengroep die al sinds 2011 bestaat en meerdere hitsingles heeft uitgebracht, waaronder 'Dr. Voel je goed' en 'Start een vuur'. Yunseong is een boyband die sinds hun debuut in 2018 aan populariteit wint. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Love Letter' en 'My Star'. Alle drie deze bands hebben internationale erkenning gekregen en zijn enkele van de meest populaire K-popbands ter wereld geworden. BIG-Benji staat bekend om hun unieke stijl van hiphop en hun aanstekelijke beats. BP Rania staat bekend om hun krachtige zang en hun vrolijke dansnummers. Yunseong staat bekend om hun soepele R&B-geluid en hun oprechte teksten. Alle drie deze bands hebben veel aandacht gekregen van fans over de hele wereld en zijn in verschillende media te zien geweest. BP Rania en Yunseong zijn beide genomineerd voor verschillende prijzen en zijn te zien geweest op verschillende muziekfestivals. B.I.G-Benji is ook te zien geweest in verschillende tv-shows en is te zien in verschillende tijdschriften. Alle drie deze bands hebben furore gemaakt in de K-pop-industrie en hebben veel aandacht gekregen van fans over de hele wereld.