Kassy - Unpretty Rapstar K-Pop Band

Inhoud

Kassy

Kassy is een Zuid-Koreaanse K-Pop band die debuteerde in 2015. De groep bestaat uit vier leden: Kassy , Jinju , Jinah , en Jiwon . Kassy is vooral bekend van hun single 'Don't Be Shy' die in 2016 uitkwam. De groep heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Best New Artist Award bij de Mnet Asian Music Awards 2016.

Geschiedenis

Kassy werd in 2015 opgericht door het Zuid-Koreaanse entertainmentbedrijf, YG-entertainment . De groep werd gevormd door de realityshow Onprettige Rapstar , een wedstrijd tussen vrouwelijke rappers. Kassy was de winnaar van de show en bracht in 2016 hun debuutsingle 'Don't Be Shy' uit. De single was een succes en piekte op nummer twee op de Gaon Digital Chart.Leden

Kassy bestaat uit vier leden: Kassy , Jinju , Jinah , en Jiwon . Kassy is de leider van de groep en is de belangrijkste rapper. Jinju is de hoofdvocalist, Jinah is de hoofdrapper en Jiwon is de hoofddanser.

Muziek

Kassy heeft twee uitgebreide toneelstukken uitgebracht, Kassy (2016) en Kassie 2 (2017). De groep heeft ook verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Don't Be Shy', 'Love Me' en 'I'm Sorry'. Kassy's muziek is een mix van hiphop, R&B en pop.

Onderscheidingen

Kassy heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Best New Artist Award bij de Mnet Asian Music Awards 2016. De groep is ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de prijs voor beste vrouwelijke groep bij de Mnet Asian Music Awards 2017.

Gevolgtrekking

Kassy is een Zuid-Koreaanse K-Pop band die debuteerde in 2015. De groep bestaat uit vier leden en is vooral bekend van hun single 'Don't Be Shy'. Kassy heeft verschillende prijzen gewonnen en heeft twee uitgebreide toneelstukken en verschillende singles uitgebracht. Als je een fan bent van K-Pop, dan is Kassy zeker de moeite van het bekijken waard.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Kassy? EEN: De leden van Kassy zijn Kassy, ​​Jinju, Jinah en Jiwon.
  • Q: Wat voor soort muziek maakt Kassy? EEN: Kassy's muziek is een mix van hiphop, R&B en pop.
  • Q: Welke prijzen heeft Kassy gewonnen? EEN: Kassy heeft de Best New Artist Award gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2016.

Kijk voor meer informatie over Kassy op Wikipedia en AllKpop .

De K-pop-muziekscene verovert de wereld stormenderhand en er zijn een aantal geweldige artiesten die de leiding nemen. Kim Dongyoon, Liz Ive en Keito Kimura zijn drie van de meest populaire K-popsterren van dit moment. Kim Dongyoon is een Zuid-Koreaanse singer-songwriter die verschillende hitsingles en albums heeft uitgebracht. Zijn muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en hij wordt geprezen om zijn unieke geluid. Kim Dongyon is een rijzende ster in de K-popwereld.

Liz Ive is een andere K-popster die furore maakt in de muziekindustrie. Ze is een singer-songwriter en danseres die verschillende hitsingles en albums heeft uitgebracht. Haar muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en ze wordt geprezen om haar unieke geluid. Lize Ive is hard op weg een van de meest populaire K-popsterren ter wereld te worden.

Keito Kimura is een opkomende K-popster die snel aan populariteit wint. Hij is een singer-songwriter en danser die verschillende hitsingles en albums heeft uitgebracht. Zijn muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en hij wordt geprezen om zijn unieke geluid. Keito Kimura is hard op weg een van de meest populaire K-popsterren ter wereld te worden.

Deze drie K-popsterren zijn toonaangevend in de K-popmuziekscene. Het zijn allemaal getalenteerde zangers, songwriters en dansers die hitsingles en albums hebben uitgebracht. Hun unieke geluiden en stijlen hebben ze populair gemaakt bij fans over de hele wereld. Als je op zoek bent naar geweldige K-popmuziek, dan zijn deze drie sterren zeker de moeite van het bekijken waard.