Kiko Mizuhara: leeftijd, K-popband en meer

Inhoud

Kiko Mizuhara is een Japans-Amerikaans model, actrice en zangeres. Ze is vooral bekend van haar rollen in films als Norwegian Wood en Attack on Titan. Ze is ook lid van de K-Pop-band KARA. In dit artikel zullen we kijken naar Kiko Mizuhara's leeftijd, K-Pop-band en meer.

Kiko Mizuhara's leeftijd

Kiko Mizuhara werd geboren op 15 oktober 1990, waardoor ze 30 jaar oud . Ze werd geboren in Dallas, Texas, en verhuisde naar Japan toen ze drie jaar oud was. Ze spreekt vloeiend Engels en Japans.De carrière van Kiko Mizuhara

Kiko Mizuhara begon haar carrière als model in 2006. Sindsdien is ze verschenen in tal van tijdschriften, tv-commercials en muziekvideo's. Ze is ook verschenen in films als Norwegian Wood en Attack on Titan. Daarnaast is ze lid van de K-Pop-band KARA.

Kiko Mizuhara's muziekcarrière

Kiko Mizuhara is lid van de K-Pop-band KARA. De band is opgericht in 2007 en heeft verschillende albums en singles uitgebracht. Kiko Mizuhara heeft ook verschillende solo-singles uitgebracht, waaronder 'Kimi no Koe' en 'Koi no Uta'.

Andere ondernemingen van Kiko Mizuhara

Naast haar muziek- en acteercarrière is Kiko Mizuhara ook betrokken bij verschillende andere ondernemingen. Ze is de oprichter van het modemerk KIKO+ en heeft samengewerkt met verschillende merken, waaronder Uniqlo en Adidas. Ze is ook een ambassadeur voor het Japanse Rode Kruis.

Het persoonlijke leven van Kiko Mizuhara

Kiko Mizuhara is momenteel vrijgezel. Ze had eerder een relatie met acteur Gackt van 2009 tot 2011. Ze is een fervent dierenvriend en heeft twee katten, genaamd Mimi en Coco.

Kiko Mizuhara's nettowaarde

Kiko Mizuhara heeft een geschat vermogen van $ 10 miljoen . Ze heeft haar rijkdom verdiend door haar succesvolle carrière als model, actrice en zangeres.

Gevolgtrekking

Kiko Mizuhara is een Japans-Amerikaans model, actrice en zangeres. Ze is vooral bekend van haar rollen in films als Norwegian Wood en Attack on Titan. Ze is ook lid van de K-Pop-band KARA. Daarnaast is ze de oprichter van het modemerk KIKO+ en heeft ze met verschillende merken samengewerkt. Kiko Mizuhara heeft een geschat vermogen van $ 10 miljoen.

FAQ

  • Q: Hoe oud is Kiko Mizuhara?
    EEN: Kiko Mizuhara is 30 jaar oud.
  • Q: Wat is het vermogen van Kiko Mizuhara?
    EEN: Kiko Mizuhara heeft een geschat vermogen van $ 10 miljoen.
  • Q: Van welke K-Pop-band is Kiko Mizuhara lid?
    EEN: Kiko Mizuhara is lid van de K-Pop-band KARA.

Ga voor meer informatie over Kiko Mizuhara naar IMDb en Wikipedia .

K-pop heeft de wereld stormenderhand veroverd en er zijn veel bands die de afgelopen jaren populair zijn geworden. Een van de meest populaire is NCT, een Zuid-Koreaanse boyband die in 2016 werd opgericht door SM Entertainment. Mark Lee, een van de leden van NCT, is een begrip geworden in de K-popwereld. Hij staat bekend om zijn krachtige zang en charismatische podiumpresentatie. Fans van NCT kunnen meer te weten komen over de band en haar leden door een bezoek te brengen merk lee .

Een andere populaire K-popband is EXO, die in 2012 debuteerde en sindsdien een van de meest succesvolle K-popgroepen aller tijden is geworden. EXO heeft verschillende hitsingles en albums uitgebracht en hun muziek wordt geprezen om zijn unieke geluid en pakkende hooks. Fans van EXO kunnen meer te weten komen over de band en haar leden door een bezoek te brengen je was uit .

Sungjun is een zanger en lid van de populaire K-popband BTS. Hij staat bekend om zijn krachtige zang en zijn vermogen om het publiek te boeien met zijn optredens. Fans van Sungjun kunnen meer over hem en zijn muziek te weten komen door een bezoek te brengen sunjun zanger .

K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden en er zijn de afgelopen jaren veel bands en artiesten populair geworden. Of je nu fan bent van NCT, EXO of BTS, er is voor elk wat wils in de K-pop wereld. Met zoveel bands en artiesten om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en releases. Door de websites van de bovengenoemde bands en artiesten te bezoeken, kunnen fans echter op de hoogte blijven van het laatste K-pop-nieuws en de laatste releases.