Kim Joon's lengte en carrière in K-Pop Band BTS

Inhoud

Kim Joon is een Zuid-Koreaanse zanger, songwriter en acteur. Hij is vooral bekend als lid van de K-Pop band BTS. Hij staat ook bekend om zijn lengte, een van de grootste in de groep. In dit artikel zullen we kijken naar de lengte van Kim Joon en zijn carrière in de K-Pop-band BTS.

De lengte van Kim Joon

Kim Joon is een van de langste leden van de K-Pop-band BTS. Hij staat op een hoogte van 6 voet en 2 inch (188 cm). Hij is het tweede langste lid van de groep, na Jin. Zijn lengte is een bron van bewondering voor veel fans, omdat hij zich daardoor onderscheidt van de andere leden.Kim Joon's carrière in BTS

Kim Joon trad in 2013 toe tot de K-Pop-band BTS. Hij is de leadzanger en hoofddanser van de groep. Hij heeft ook verschillende nummers voor de groep geschreven en gecomponeerd, waaronder 'Boy in Luv' en 'Dope'. Hij speelde ook in verschillende films en tv-shows, waaronder 'Hwarang: The Poet Warrior Youth' en 'Itaewon Class'.

Prestaties van Kim Joon

Kim Joon heeft veel succes geboekt met BTS. De groep heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Billboard Music Award voor Top Social Artist in 2017 en 2018. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende Grammy Awards. Kim Joon wordt ook erkend voor zijn individuele prestaties, zoals het winnen van de prijs voor beste mannelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2017.

Het persoonlijke leven van Kim Joon

Kim Joon is een privépersoon en deelt niet veel over zijn persoonlijke leven. Het is echter bekend dat hij goede vrienden is met mede-BTS-lid Jungkook. Hij staat ook bekend als een fan van de Koreaanse dramaserie 'Descendants of the Sun'.

Het vermogen van Kim Joon

Het nettovermogen van Kim Joon wordt geschat op ongeveer $ 8 miljoen. Dit is grotendeels te danken aan zijn succes met BTS, evenals aan zijn individuele activiteiten zoals acteren en songwriting. Hij staat ook bekend als investeerder in verschillende bedrijven.

Gevolgtrekking

Kim Joon is een getalenteerde zanger, songwriter en acteur. Hij is vooral bekend als lid van de K-Pop band BTS. Hij staat ook bekend om zijn lengte, een van de grootste in de groep. Hij heeft veel succes geboekt met BTS, heeft talloze prijzen gewonnen en is genomineerd voor verschillende Grammy Awards. Hij staat ook bekend als een fan van de Koreaanse dramaserie 'Descendants of the Sun'. Het nettovermogen van Kim Joon wordt geschat op ongeveer $ 8 miljoen.

FAQ

  • Q: Wat is de lengte van Kim Joon?
    EEN: Kim Joon staat op een hoogte van 188 cm.
  • Q: Welke prijzen heeft Kim Joon gewonnen?
    EEN: Kim Joon heeft de Billboard Music Award voor Top Social Artist gewonnen in 2017 en 2018, en de prijs voor beste mannelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2017.
  • Q: Wat is het vermogen van Kim Joon?
    EEN: Het nettovermogen van Kim Joon wordt geschat op ongeveer $ 8 miljoen.

Ga voor meer informatie over Kim Joon en zijn carrière in de K-Pop-band BTS naar Koreaboo , AllKpop , en Soempi .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en er zijn een aantal geweldige bands en artiesten die de leiding nemen. Een van de meest populaire is Lee Jung YGX, een meidengroep die furore maakt sinds hun debuut in 2018. Hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens hebben hen een enorme aanhang opgeleverd, en ze zijn hard op weg een van de meest populaire K-pop bandjes ter wereld. Een andere rijzende ster is Xu Jiaqi, een lid van de populaire meidengroep SNH48. Ze krijgt aandacht voor haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie, en haar populariteit groeit alleen maar. Ten slotte is er Meloh, een K-popband in opkomst. Hun unieke geluid en boeiende optredens hebben hen een trouwe schare fans opgeleverd en ze zijn hard op weg een van de meest spraakmakende bands in de K-popscene te worden. Meisje schreeuwen , Kiki SNH48 , en Meloh vriendin zijn slechts enkele van de geweldige K-pop bands en artiesten die de wereld stormenderhand veroveren.