Kim Soo-Hyun: leeftijd, band en meer

Inhoud

Kim Soo-Hyun is een Zuid-Koreaanse singer-songwriter en acteur die een van de populairste K-Pop-sterren ter wereld is geworden. Hij is vooral bekend om zijn rollen in de hitdrama's Droom hoog en Mijn liefde van de ster . Hij heeft ook verschillende succesvolle albums en singles uitgebracht en heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn werk.

Kim Soo-Hyun's leeftijd en vroege leven

Kim Soo-Hyun werd geboren op 16 februari 1988 in Seoul, Zuid-Korea. Hij studeerde aan de Chung-Ang University, waar hij theater en film studeerde. Hij begon zijn carrière als kindacteur en verscheen in verschillende televisiedrama's en films. Hij werd in 2010 beroemd met zijn rol in het hitdrama Droom hoog .De muziekcarrière van Kim Soo-Hyun

Kim Soo-Hyun begon zijn muziekcarrière in 2011 en bracht zijn debuutsingle 'Dreaming' uit. Sindsdien heeft hij verschillende succesvolle albums en singles uitgebracht, waaronder 'It's You' en 'Goodbye'. Hij heeft ook samengewerkt met andere K-Pop-sterren, zoals EXO en Girls' Generation.

De acteercarrière van Kim Soo-Hyun

Kim Soo-Hyun is vooral bekend om zijn rollen in de hitdrama's Droom hoog en Mijn liefde van de ster . Hij is ook in verschillende films verschenen, waaronder Stiekem, geweldig en Echt . Hij heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn acteerwerk, waaronder de Baeksang Arts Award voor beste nieuwe acteur.

Het persoonlijke leven van Kim Soo-Hyun

Kim Soo-Hyun is momenteel vrijgezel. Hij is in verband gebracht met verschillende actrices, waaronder Song Hye-Kyo en Suzy Bae. Hij is een fervent fan van basketbal en is een aanhanger van het Zuid-Koreaanse nationale team.

Het vermogen van Kim Soo-Hyun

Kim Soo-Hyun heeft een geschat vermogen van $ 20 miljoen. Hij verdient het grootste deel van zijn inkomen uit zijn acteer- en muziekcarrière. Hij verdient ook geld aan goedkeuringen en sponsoring.

Gevolgtrekking

Kim Soo-Hyun is een van de meest populaire K-Pop-sterren ter wereld. Hij heeft verschillende succesvolle albums en singles uitgebracht en heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn acteerwerk. Hij is momenteel vrijgezel en heeft een geschat vermogen van $ 20 miljoen.

FAQ

  • Q: Hoe oud is Kim Soo-Hyun?
    EEN: Kim Soo-Hyun is 32 jaar oud.
  • Q: In welke band zit Kim Soo-Hyun?
    EEN: Kim Soo-Hyun zit niet in een band.
  • Q: Wat is het vermogen van Kim Soo-Hyun?
    EEN: Kim Soo-Hyun heeft een geschat vermogen van $ 20 miljoen.

Voor meer informatie over Kim Soo-Hyun, bezoek AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. K-popbands zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en veel mensen willen er graag meer over weten. Om je op weg te helpen, is hier een overzicht van enkele van de meest populaire K-popbands en wat je erover moet weten.

Een van de meest populaire K-popbands is Kpop OD . Deze band bestaat al sinds het begin van de jaren 2000 en heeft verschillende hitnummers uitgebracht. Ze staan ​​bekend om hun pakkende melodieën en vrolijke ritmes. Ze zijn ook te zien geweest in verschillende films en tv-shows.

Een andere populaire K-popband is Evergloed . Deze band bestaat sinds 2018 en heeft meerdere hitnummers uitgebracht. Ze staan ​​bekend om hun krachtige zang en energieke optredens. Ze zijn ook te zien in verschillende muziekvideo's en zijn genomineerd voor verschillende prijzen.

Eindelijk is er Jooshica , een opkomende K-popband. Deze band bestaat sinds 2019 en heeft meerdere hitnummers uitgebracht. Ze staan ​​bekend om hun unieke geluid en pakkende teksten. Ze zijn ook te zien in verschillende muziekvideo's en zijn genomineerd voor verschillende prijzen.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Met zoveel populaire K-popbands kan het moeilijk zijn om ze allemaal bij te houden. Door echter meer te leren over de bands en hun muziek, kun je het genre en de vele verschillende stijlen beter begrijpen.