Kim Youngwoon: een blik op zijn carrière

Inhoud

Kim Youngwoon, beter bekend onder zijn artiestennaam Yesung, is een Zuid-Koreaanse zanger en acteur. Hij is vooral bekend als lid van de Zuid-Koreaanse boyband Super Junior, en zijn subgroepen Super Junior-KRY, Super Junior-T en Super Junior-H. Hij heeft ook twee soloalbums uitgebracht en speelde in verschillende televisiedrama's en musicals.

Begin van het vroege leven en carrière

Kim Youngwoon werd geboren op 24 augustus 1984 in Seoul, Zuid-Korea. Hij studeerde aan de Kyunghee University, waar hij afstudeerde in postmoderne muziek. Hij werd in 2001 ontdekt door een talentagent en tekende bij SM Entertainment. Hij maakte zijn debuut als lid van Super Junior in 2005.Muziek carriëre

Yesung heeft twee soloalbums uitgebracht, Hier ben ik (2012) en Lente vallen (2016). Hij heeft ook verschillende singles uitgebracht, waaronder 'It Has to Be You' (2005), 'Gray Paper' (2008), 'Blind for Love' (2009), 'And I Love You' (2010) en 'Paper Umbrella ' (2011). Hij heeft ook verschillende samenwerkingen met andere artiesten uitgebracht, waaronder 'Love Really Hurts' met Kim Jong Kook (2008), 'Love Is Really Painful' met Lee Soo Young (2009) en 'The More I Love' met Kim Bum Soo ( 2010).

Acteercarrière

Yesung is verschenen in verschillende televisiedrama's, waaronder Legende van de patriotten (2010), De koning van drama's (2012), Het meisje dat ruikt (2015), en Stem (2017). Hij is ook in verschillende musicals verschenen, waaronder Goong (2006), De drie Musketiers (2008), De dans van de Muzen (2009), en De man die lacht (2010).

Onderscheidingen en onderscheidingen

Yesung heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn werk, waaronder de Best Newcomer Award bij de Mnet Asian Music Awards (2005), de Best Male Vocal Performance Award bij de Golden Disk Awards (2008) en de Best Male Vocal Performance Award bij de Seoul Music Awards. Onderscheidingen (2009). Hij is ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Best Male Vocal Performance Award bij de Mnet Asian Music Awards (2008) en de Best Male Vocal Performance Award bij de Melon Music Awards (2009).

Priveleven

Yesung is momenteel vrijgezel. Hij heeft verklaard dat hij openstaat voor daten, maar sinds zijn debuut in 2005 geen serieuze relatie meer heeft gehad.

Gevolgtrekking

Kim Youngwoon, beter bekend onder zijn artiestennaam Yesung, is een Zuid-Koreaanse zanger en acteur. Hij is vooral bekend als lid van de Zuid-Koreaanse boyband Super Junior, en zijn subgroepen Super Junior-KRY, Super Junior-T en Super Junior-H. Hij heeft ook twee soloalbums uitgebracht en speelde in verschillende televisiedrama's en musicals. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn werk en is momenteel vrijgezel.

FAQ

  • Q: Wat is de artiestennaam van Kim Youngwoon?
    EEN: De artiestennaam van Kim Youngwoon is Yesung.
  • Q: Welke prijzen heeft Yesung gewonnen?
    EEN: Yesung heeft de Best Newcomer Award gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards (2005), de Best Male Vocal Performance Award bij de Golden Disk Awards (2008) en de Best Male Vocal Performance Award bij de Seoul Music Awards (2009).
  • Q: In welke televisiedrama's is Yesung verschenen?
    EEN: Yesung is verschenen in verschillende televisiedrama's, waaronder Legende van de patriotten (2010), De koning van drama's (2012), Het meisje dat ruikt (2015), en Stem (2017).

Voor meer informatie over Kim Youngwoon en zijn carrière, bezoek Wikipedia en allpop .

Ben je een fan van K-pop? Als dat zo is, ben je misschien geïnteresseerd in meer informatie over de verschillende MBTI-groepen van K-pop-idolen. MBTI staat voor Myers-Briggs Type Indicator en is een persoonlijkheidstest die helpt bij het identificeren van verschillende persoonlijkheidstypes. Door de verschillende MBTI-groepen van K-pop-idolen te begrijpen, kun je de verschillende persoonlijkheden van de leden van je favoriete K-pop-bands beter begrijpen. mbti-groepen is een geweldige bron om meer te weten te komen over de verschillende MBTI-groepen van K-pop-idolen.

Als je op zoek bent naar een nieuwe K-popband om uit te checken, moet je zeker eens kijken naar Oh My Girl Banhana. Deze band bestaat uit zeven leden en heeft sinds hun debuut in 2015 verschillende albums en singles uitgebracht. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en hun liedjes zullen je zeker aan het dansen krijgen. banhana restaurant is een geweldige plek om meer te weten te komen over deze geweldige K-popband.

Een andere K-pop band die je moet bezoeken is Momoland. Deze band bestaat uit negen leden en heeft sinds hun debuut in 2016 verschillende albums en singles uitgebracht. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en hun liedjes zullen je zeker aan het zingen krijgen. k2nblog momoland is een geweldige plek om meer te weten te komen over deze geweldige K-popband.