K-Pop comebacks april 2019: alle bands die je moet kennen

Inhoud

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld en april 2019 wordt een grote maand voor K-Pop-comebacks. Van veteranengroepen tot rookiebands, er zijn genoeg opwindende comebacks om naar uit te kijken. Hier is een overzicht van alle K-Pop comebacks van april 2019 die je moet kennen.

BTS

Een van de grootste K-Pop comebacks van april 2019 is van BTS . De zevenkoppige boyband keert terug met hun nieuwe album Kaart van de ziel: persona . Het album komt op 12 april uit en het zal zeker een hit worden bij fans. BTS is een van de meest populaire K-Pop-groepen ter wereld en er wordt altijd lang uitgekeken naar hun comebacks.EXO

Een andere langverwachte comeback van K-Pop april 2019 is van EXO . De negenkoppige boyband keert terug met hun nieuwe album Obsessie . Het album komt op 9 april uit en het zal zeker een hit worden bij fans. EXO is een van de meest populaire K-Pop-groepen ter wereld en er wordt altijd lang uitgekeken naar hun comebacks.

ZWARTPINK

Een van de meest populaire K-Pop meidengroepen, ZWARTPINK , is ook van plan om in april 2019 terug te keren. De vierkoppige meidengroep is van plan om hun comeback te maken met hun nieuwe album Dood deze liefde . Het album komt op 5 april uit en het zal zeker een hit worden bij fans. BLACKPINK is een van de populairste K-Pop-meidengroepen ter wereld en er wordt altijd lang uitgekeken naar hun comebacks.

TWEEMAAL

Een andere langverwachte comeback van K-Pop april 2019 is van TWEEMAAL . De negenkoppige meidengroep keert terug met hun nieuwe album Zin in jou . Het album komt op 22 april uit en het zal zeker een hit worden bij fans. TWICE is een van de populairste K-Pop-meidengroepen ter wereld en er wordt altijd lang uitgekeken naar hun comebacks.

Rood fluweel

Een van de meest populaire K-Pop meidengroepen, Rood fluweel , is ook van plan om in april 2019 terug te keren. De vijfkoppige meidengroep is van plan om hun comeback te maken met hun nieuwe album Het ReVe-festival: dag 1 . Het album komt op 1 april uit en het zal zeker een hit worden bij fans. Red Velvet is een van de populairste K-Pop-meidengroepen ter wereld en er wordt altijd lang uitgekeken naar hun comebacks.

NCT 127

Een andere langverwachte comeback van K-Pop april 2019 is van NCT 127 . De negenkoppige boyband keert terug met hun nieuwe album Wij zijn bovenmenselijk . Het album komt op 9 april uit en het zal zeker een hit worden bij fans. NCT 127 is een van de meest populaire K-Pop-groepen ter wereld en er wordt altijd lang uitgekeken naar hun comebacks.

Gevolgtrekking

April 2019 wordt een grote maand voor K-Pop-comebacks. Van veteranengroepen tot rookiebands, er zijn genoeg opwindende comebacks om naar uit te kijken. Of je nu fan bent van BTS, EXO, BLACKPINK, TWICE, Red Velvet of NCT 127, er is voor elk wat wils. Dus bereid je voor op wat nieuwe muziek van je favoriete K-Pop-groepen!

FAQ

  • Q: Welke K-Pop-groepen maken een comeback in april 2019?
    EEN: BTS, EXO, BLACKPINK, TWICE, Red Velvet en NCT 127 maken allemaal een comeback in april 2019.
  • Q: Wanneer komen de nieuwe albums uit?
    EEN: Het nieuwe album van BTS Kaart van de ziel: persona verschijnt op 12 april, het nieuwe album van EXO Obsessie verschijnt op 9 april, het nieuwe album van BLACKPINK Dood deze liefde verschijnt op 5 april, het nieuwe album van TWICE Zin in jou verschijnt op 22 april, het nieuwe album van Red Velvet Het ReVe-festival: dag 1 verschijnt op 1 april, en het nieuwe album van NCT 127 Wij zijn bovenmenselijk komt op 9 april uit.

Kijk voor meer informatie over de comebacks van K-Pop in april 2019 AllKpop en Soempi .

K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden en de sterren zijn bekende namen geworden. Een van de meest populaire K-popsterren is Lee Chaejeong, een lid van de meidengroep ITZY. Ze staat bekend om haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie. Ga voor meer informatie over haar naar Lee Chaejeong . Een andere populaire K-popster is Jiung, een lid van de boyband A Comprehensive Guide to the Kpop Band. Hij staat bekend om zijn soepele zang en charismatische podiumpresentatie. Om meer over hem te weten te komen, check out jonge muzikant . Ten slotte is Oscar Wang lid van de boyband All You Need to Know About the Kpop Band. Hij staat bekend om zijn krachtige zang en energieke podiumpresentatie. Om meer over hem te weten te komen, check out oscar wang . Alle drie deze K-popsterren hebben naam gemaakt in de industrie en zijn geliefd bij fans over de hele wereld.