K-Pop Band-adressen: vind de locatie van uw favoriete groep

Inhoud

K-Pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Van Zuid-Korea tot de Verenigde Staten is K-Pop een wereldwijd fenomeen geworden. Als je een fan bent van K-Pop, vraag je je misschien af ​​waar je favoriete bands en groepen zich bevinden. Hier geven we je de adressen van enkele van de meest populaire K-Pop-bands en -groepen.

Groot hit-entertainment

Big Hit Entertainment is een van de meest populaire K-Pop-labels ter wereld. Het is de thuisbasis van enkele van de grootste K-Pop-groepen, waaronder BTS, TXT en Lee Hyun. Big Hit Entertainment is gevestigd in Seoul, Zuid-Korea. Het adres is:Big Hit Entertainment Co., Ltd.
5F, 106, Nonhyeon-ro, Gangnam-gu, Seoel, Zuid-Korea

SM-vermaak

SM Entertainment is een ander populair K-Pop-label. Het is de thuisbasis van enkele van de meest populaire K-Pop-groepen, waaronder EXO, NCT en SuperM. SM Entertainment is gevestigd in Seoul, Zuid-Korea. Het adres is:

SM Entertainment Co., Ltd.
Cheongdam-dong, Gangnam-gu, Seoel, Zuid-Korea

YG-entertainment

YG Entertainment is een van de meest succesvolle K-Pop-labels ter wereld. Het is de thuisbasis van enkele van de grootste K-Pop-groepen, waaronder BLACKPINK, iKON en WINNER. YG Entertainment is gevestigd in Seoul, Zuid-Korea. Het adres is:

YG Entertainment Co., Ltd.
Cheongdam-dong, Gangnam-gu, Seoel, Zuid-Korea

JYP-entertainment

JYP Entertainment is een van de meest populaire K-Pop-labels ter wereld. Het is de thuisbasis van enkele van de grootste K-Pop-groepen, waaronder TWICE, GOT7 en DAY6. JYP Entertainment is gevestigd in Seoul, Zuid-Korea. Het adres is:

JYP Entertainment Co., Ltd.
Cheongdam-dong, Gangnam-gu, Seoel, Zuid-Korea

FNC-entertainment

FNC Entertainment is een van de meest succesvolle K-Pop-labels ter wereld. Het is de thuisbasis van enkele van de grootste K-Pop-groepen, waaronder AOA, SF9 en N.Flying. FNC Entertainment is gevestigd in Seoul, Zuid-Korea. Het adres is:

FNC Entertainment Co., Ltd.
Cheongdam-dong, Gangnam-gu, Seoel, Zuid-Korea

Gevolgtrekking

K-Pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Als je een fan bent van K-Pop, vraag je je misschien af ​​waar je favoriete bands en groepen zich bevinden. Hier hebben we je de adressen gegeven van enkele van de meest populaire K-Pop-labels en -groepen. Ga naar voor meer informatie over K-Pop Koreaboo en allpop .

FAQ

 • Q: Waar is Big Hit Entertainment gevestigd?
  EEN: Big Hit Entertainment is gevestigd in Seoul, Zuid-Korea. Het adres is: Big Hit Entertainment Co., Ltd., 5F, 106, Nonhyeon-ro, Gangnam-gu, Seoul, Zuid-Korea.
 • Q: Waar kun je SM Entertainment vinden?
  EEN: SM Entertainment is gevestigd in Seoul, Zuid-Korea. Het adres is: SM Entertainment Co., Ltd., Cheongdam-dong, Gangnam-gu, Seoul, Zuid-Korea.
 • Q: Waar is YG Entertainment gevestigd?
  EEN: YG Entertainment is gevestigd in Seoul, Zuid-Korea. Het adres is: YG Entertainment Co., Ltd., Cheongdam-dong, Gangnam-gu, Seoul, Zuid-Korea.
 • Q: Waar is JYP Entertainment gevestigd?
  EEN: JYP Entertainment is gevestigd in Seoul, Zuid-Korea. Het adres is: JYP Entertainment Co., Ltd., Cheongdam-dong, Gangnam-gu, Seoul, Zuid-Korea.
 • Q: Waar is FNC Entertainment gevestigd?
  EEN: FNC Entertainment is gevestigd in Seoul, Zuid-Korea. Het adres is: FNC Entertainment Co., Ltd., Cheongdam-dong, Gangnam-gu, Seoul, Zuid-Korea.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. K-popbands bestaan ​​uit leden uit Zuid-Korea en andere landen. Er zijn veel populaire K-popbands, zoals Alice, INX en Eunha. Elk van deze bands heeft unieke leden en muziekstijlen.

Alice is een vijfkoppige meidengroep uit Zuid-Korea. Ze debuteerden in 2016 en hebben verschillende hitnummers uitgebracht. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en elektronische muziek. Fans kunnen meer te weten komen over Alice en hun leden door een bezoek te brengen alice kpop .

INX is een vijfkoppige jongensgroep uit Zuid-Korea. Ze debuteerden in 2019 en hebben verschillende hitnummers uitgebracht. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en elektronische muziek. Fans kunnen meer te weten komen over INX en hun leden door te bezoeken inx kpop .

Eunha is een vierkoppige meidengroep uit Zuid-Korea. Ze debuteerden in 2018 en hebben verschillende hitnummers uitgebracht. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en elektronische muziek. Fans kunnen meer te weten komen over Eunha en hun leden door een bezoek te brengen ik handel niet .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een geweldige manier om verschillende culturen en muziekstijlen te ontdekken. Fans kunnen meer te weten komen over K-popbands en hun leden door de websites van de bovengenoemde bands te bezoeken.