K-Pop Band Big Marvel: alles wat je moet weten

Inhoud

Big Marvel

Big Marvel is een Zuid-Koreaanse boyband, opgericht in 2019. De groep bestaat uit vijf leden: Jooheon, Jihoon, Jiho, Jihyun en Jihoon. Ze zijn getekend bij het label Big Hit Entertainment en worden beheerd door Big Hit Music. Big Marvel debuteerde met hun enige album Groot wonder op 5 augustus 2019. Sindsdien hebben ze verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder Groot wonder 2 en Groot wonder 3 .

Muziek van Big Marvel

De muziek van Big Marvel is een mix van hiphop, R&B en pop. Hun debuutsingle, Groot wonder , was een hit in Zuid-Korea en werd geroemd om zijn pakkende refrein en sterke rapverzen. Sindsdien hebben ze verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder Groot wonder 2 en Groot wonder 3 . Hun muziek wordt geprezen om zijn pakkende hooks en sterke rapverzen.Big Marvel's leden

Big Marvel bestaat uit vijf leden: Jooheon, Jihoon, Jiho, Jihyun en Jihoon. Jooheon is de leider en belangrijkste rapper van de groep. Jihoon is de hoofdvocalist en staat bekend om zijn krachtige zang. Jiho is de hoofddanser en staat bekend om zijn soepele en precieze choreografie. Jihyun is de belangrijkste rapper en staat bekend om zijn geestige teksten. Jihoon is de maknae en staat bekend om zijn schattige en speelse persoonlijkheid.

Het succes van Big Marvel

Big Marvel heeft sinds hun debuut grote successen geboekt. Hun debuutsingle, Groot wonder , was een hit in Zuid-Korea en werd geroemd om zijn pakkende refrein en sterke rapverzen. Ze hebben ook verschillende succesvolle singles en albums uitgebracht, waaronder Groot wonder 2 en Groot wonder 3 . Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Best New Artist Award bij de Mnet Asian Music Awards 2020.

De toekomst van het grote wonder

Big Marvel werkt momenteel aan hun vierde album, dat naar verwachting in 2021 uitkomt. Ze hebben ook aangekondigd dat ze in 2021 aan een wereldtournee gaan beginnen. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van hun nieuwe album en tournee.

Veelgestelde vragen

 • Q: Wie zijn de leden van Big Marvel?
  EEN: Big Marvel bestaat uit vijf leden: Jooheon, Jihoon, Jiho, Jihyun en Jihoon.
 • Q: Wat voor soort muziek maakt Big Marvel?
  EEN: De muziek van Big Marvel is een mix van hiphop, R&B en pop.
 • Q: Wanneer debuteerde Big Marvel?
  EEN: Big Marvel debuteerde met hun enige album Groot wonder op 5 augustus 2019.
 • Q: Welke prijzen heeft Big Marvel gewonnen?
  EEN: Big Marvel heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Best New Artist Award bij de Mnet Asian Music Awards 2020.
 • Q: Wat is het aankomende project van Big Marvel?
  EEN: Big Marvel werkt momenteel aan hun vierde album, dat naar verwachting in 2021 uitkomt. Ze hebben ook aangekondigd dat ze in 2021 aan een wereldtournee gaan beginnen.

Big Marvel is een van de meest populaire K-Pop-bands in Zuid-Korea. Ze hebben sinds hun debuut veel succes geboekt en hebben verschillende succesvolle singles en albums uitgebracht. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen en werken momenteel aan hun vierde album en een wereldtournee. Als je een fan bent van K-Pop, dan is Big Marvel zeker een groep die je moet gaan bekijken.

Gevolgtrekking

Big Marvel is een Zuid-Koreaanse boyband die sinds hun debuut in 2019 veel succes heeft geboekt. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop en wordt geroemd om zijn pakkende hooks en sterke rapverzen. De groep bestaat uit vijf leden: Jooheon, Jihoon, Jiho, Jihyun en Jihoon. Ze hebben verschillende succesvolle singles en albums uitgebracht en verschillende prijzen gewonnen. Big Marvel werkt momenteel aan hun vierde album en een wereldtournee, en fans kijken reikhalzend uit naar hun nieuwe releases.

Kijk voor meer informatie over Big Marvel op AllKpop en Soempi .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel K-popbands die de afgelopen jaren populair zijn geworden, en een daarvan is UN1TY. UN1TY is een vijfkoppige K-popband die debuteerde in 2019. Ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht en hun muziek wordt geprezen om de aanstekelijke melodieën en krachtige teksten. Voor meer informatie over UN1TY kun je hun bezoeken eenheidsprofiel .

Een andere K-popband die de aandacht trekt, is Xu Yiyang. Deze vijfkoppige band debuteerde in 2020 en bracht al meerdere singles en albums uit. Hun muziek staat bekend om zijn vrolijke geluid en pakkende hooks. Voor meer informatie over Xu Yiyang, kun je hun bezoeken yiyang sm bladzijde.

Tot slot is er Dahye, een vierkoppige K-popband die in 2020 debuteerde. Ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht en hun muziek staat bekend om zijn unieke geluid en krachtige teksten. Voor meer informatie over Dahye kun je hun bezoeken en hoi bladzijde.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een geweldige manier om verschillende culturen en muziekstijlen te ontdekken. Met zoveel K-popbands om uit te kiezen, is er voor elk wat wils. Of je nu een fan bent van UN1TY, Xu Yiyang of Dahye, je kunt meer over hen en hun muziek te weten komen door hun respectievelijke profielen te bezoeken.