K-Pop Band Kingdom: alles wat je moet weten

Inhoud

K-Pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Een van de meest populaire K-Pop-bands is Kingdom, een zevenkoppige groep die furore heeft gemaakt in de muziekindustrie. In dit artikel zullen we alle details over deze populaire K-Pop-groep en hun liedjes onderzoeken.

Image

Wie zijn de leden van het Koninkrijk?

Kingdom is een zevenkoppige K-Pop band die bestaat uit Kim Yo Han, Joo Hak Nyeon, Lee Eui Woong, Hwang Yun Seong, Park Ji Hoon, Kang Min Hee en Lee Woo Jin . De groep is opgericht in 2019 en wordt beheerd door Swing Entertainment. Ze debuteerden met hun single album De eerste stap: hoofdstuk één in oktober 2019.Image

Wat voor soort muziek maakt Kingdom?

Kingdom staat bekend om hun unieke mix van hiphop en EDM-muziek. Hun liedjes zijn vaak vrolijk en energiek, en ze bevatten vaak elementen van trap en R&B in hun muziek. Ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder De eerste stap: hoofdstuk één , De eerste stap: hoofdstuk twee , De eerste stap: hoofdstuk drie , en De eerste stap: hoofdstuk vier . Ze hebben ook verschillende muziekvideo's uitgebracht, waaronder Excalibur , Het vuur , en Jij en ik .

Image

Enkele van de meest populaire nummers van Kingdom zijn onder meer Excalibur , Het vuur , Jij en ik , Doolhof van herinneringen , De kroon , De ster , en Het einde . Deze nummers worden geprezen om hun pakkende melodieën en krachtige teksten. Ze worden ook geprezen om hun unieke mix van hiphop en EDM-muziek.

Image

Wat zijn enkele prijzen en prestaties van Kingdom?

Kingdom heeft sinds hun debuut verschillende prijzen en prestaties behaald. Ze hebben de Best New Artist Award gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2020, de Best New Male Artist Award bij de Melon Music Awards 2020 en de Best New Artist Award bij de Seoul Music Awards 2020. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Best Male Group Award bij de Mnet Asian Music Awards 2020.

Image

Wat zijn de toekomstplannen van het Koninkrijk?

Kingdom heeft onlangs aangekondigd dat ze hun tweede album in 2021 zullen uitbrengen. Ze hebben ook aangekondigd dat ze in 2021 aan een wereldtournee zullen beginnen. De tour zal onder meer Noord-Amerika, Europa en Azië aandoen. Ze hebben ook aangekondigd dat ze in 2021 verschillende nieuwe muziekvideo's en singles zullen uitbrengen.

Image

Gevolgtrekking

Kingdom is een zevenkoppige K-Pop-band die sinds hun debuut in 2019 furore maakt in de muziekindustrie. Ze staan ​​bekend om hun unieke mix van hiphop- en EDM-muziek, en ze hebben verschillende prijzen en prestaties behaald sinds hun debuut. Ze hebben ook aangekondigd dat ze hun tweede album zullen uitbrengen en in 2021 aan een wereldtournee zullen beginnen. Als je een fan bent van K-Pop, dan is Kingdom zeker een groep die je moet gaan bekijken.

Image

FAQ

 • Q: Wie zijn de leden van Kingdom?
  EEN: Kingdom is een zevenkoppige K-Pop band die bestaat uit Kim Yo Han, Joo Hak Nyeon, Lee Eui Woong, Hwang Yun Seong, Park Ji Hoon, Kang Min Hee en Lee Woo Jin.
 • Q: Wat voor soort muziek maakt Kingdom?
  EEN: Kingdom staat bekend om hun unieke mix van hiphop en EDM-muziek.
 • Q: Wat zijn enkele van de populairste nummers van Kingdom?
  EEN: Enkele van Kingdom's meest populaire nummers zijn Excalibur, The Fire, You and I, Maze of Memories, The Crown, The Star en The End.
 • Q: Wat zijn enkele prijzen en prestaties van Kingdom?
  EEN: Kingdom heeft de Best New Artist Award gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2020, de Best New Male Artist Award bij de Melon Music Awards 2020 en de Best New Artist Award bij de Seoul Music Awards 2020.
 • Q: Wat zijn de toekomstplannen van Kingdom?
  EEN: Kingdom heeft onlangs aangekondigd dat ze hun tweede album in 2021 zullen uitbrengen en in 2021 aan een wereldtournee zullen beginnen.

Voor meer informatie over K-Pop band Kingdom, check out AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en er zijn veel bands die naam hebben gemaakt in de branche. Een van de meest populaire bands is Oh Heejun, een Zuid-Koreaanse boyband die al sinds 2012 bestaat. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en zijn een begrip geworden in de K-popwereld. Een andere populaire band is Standing Egg, een Zuid-Koreaanse indieband die al bestaat sinds 2008. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en zijn een populaire keuze geworden voor K-popfans. Ten slotte is er Pristin, een K-pop meidengroep die debuteerde in 2016. Helaas ging de groep uit elkaar in 2019, maar hun muziek leeft nog steeds voort in de harten van hun fans. Al deze bands hebben naam gemaakt in de K-popwereld en het is duidelijk dat ze de wereld stormenderhand veroveren. Oh Heejun , Staande Ei , en Pristina hebben allemaal een blijvende indruk gemaakt op de K-pop-industrie, en het is duidelijk dat ze blijvend zijn.