K-Pop Comebacks 2020: al het laatste K-Pop Band-nieuws

Inhoud

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld en 2020 belooft een spannend jaar te worden voor K-Pop-fans. Met nieuwe comebacks van enkele van de grootste K-Pop-bands is er genoeg om naar uit te kijken. Hier is een overzicht van de nieuwste comebacks van K-Pop in 2020.

BTS-terugkeer

Een van de meest verwachte K-Pop-comebacks van 2020 is van de wereldberoemde K-Pop-band BTS. De groep staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen, Kaart van de ziel: 7 , op 21 februari 2020. Het album wordt naar verwachting een enorm succes, met fans die reikhalzend uitkijken naar de release van nieuwe muziek van de groep.EXO-terugkeer

EXO is een andere K-Pop-band die in 2020 een comeback zal maken. De groep zal naar verwachting hun nieuwe album uitbrengen, Obsessie , in november 2020. Het album wordt naar verwachting een enorm succes, met fans die reikhalzend uitkijken naar de release van nieuwe muziek van de groep.

BLACKPINK-comeback

BLACKPINK is een andere K-Pop-band die in 2020 een comeback zal maken. De groep zal naar verwachting hun nieuwe album uitbrengen, Het album , in oktober 2020. Het album wordt naar verwachting een enorm succes, met fans die reikhalzend uitkijken naar de release van nieuwe muziek van de groep.

TWEE keer terug

TWICE is een andere K-Pop-band die in 2020 een comeback zal maken. De groep zal naar verwachting hun nieuwe album uitbrengen, Meer meer , in juni 2020. Het album wordt naar verwachting een enorm succes, met fans die reikhalzend uitkijken naar de release van nieuwe muziek van de groep.

Red Velvet-comeback

Red Velvet is een andere K-Pop-band die in 2020 een comeback zal maken. De groep zal naar verwachting hun nieuwe album uitbrengen, Het ReVe-festival: dag 2 , in augustus 2020. Het album wordt naar verwachting een enorm succes, met fans die reikhalzend uitkijken naar de release van nieuwe muziek van de groep.

GOT7-terugkeer

GOT7 is een andere K-Pop-band die in 2020 een comeback zal maken. De groep zal naar verwachting hun nieuwe album uitbrengen, Kleurstof , in april 2020. Het album wordt naar verwachting een enorm succes, met fans die reikhalzend uitkijken naar de release van nieuwe muziek van de groep.

Gevolgtrekking

2020 belooft een spannend jaar te worden voor K-Pop-fans, met comebacks van enkele van de grootste K-Pop-bands. Van BTS tot EXO tot BLACKPINK, er is genoeg om naar uit te kijken. Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste comebacks van K-Pop in 2020.

Ga voor meer informatie over K-Pop-comebacks in 2020 naar AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

FAQ

  • Q: Welke K-Pop-bands maken comebacks in 2020?
    EEN: BTS, EXO, BLACKPINK, TWICE, Red Velvet en GOT7 maken allemaal een comeback in 2020.
  • Q: Wanneer brengt BTS hun nieuwe album uit?
    EEN: BTS staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen, Kaart van de ziel: 7 , op 21 februari 2020.
  • Q: Waar kan ik meer informatie vinden over K-Pop-comebacks in 2020?
    EEN: Meer informatie over K-Pop-comebacks in 2020 vind je op AllKpop, Soompi en Koreaboo.

K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden en veel bands hebben hun sporen verdiend in de branche. Een van de meest populaire is Produce 101 Japan, een K-popband die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Hun reis naar roem begon in 2018, toen ze hun debuutsingle 'Kimi no Koto' uitbrachten. Sindsdien hebben ze verschillende hitsingles en albums uitgebracht en zijn ze een van de populairste K-popbands in Japan geworden. japanse 101 is een geweldige bron om meer te weten te komen over hun reis.

Een andere K-popband in opkomst is Jun. Seventeen. Deze zevenkoppige groep debuteerde in 2015 en heeft sindsdien verschillende hitsingles en albums uitgebracht. Ze zijn een van de meest populaire K-popbands in Zuid-Korea geworden en hun muziek is te zien in verschillende films en tv-shows. juni maan is een geweldige bron om meer te weten te komen over hun muziek en carrière.

Ten slotte is Hanhae een Zuid-Koreaanse K-popband die debuteerde in 2017. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en zijn een van de meest populaire K-popbands in Zuid-Korea geworden. Hun muziek is te zien geweest in verschillende films en tv-shows, en ze hebben ook opgetreden op verschillende muziekfestivals. hanhae fantoom is een geweldige bron om meer te weten te komen over hun muziek en carrière.

K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden en deze drie bands hebben hun sporen verdiend in de industrie. Produce 101 Japan heeft de wereld stormenderhand veroverd met hun debuutsingle 'Kimi no Koto', en heeft sindsdien verschillende hitsingles en albums uitgebracht. Jun. Seventeen is een van de meest populaire K-popbands in Zuid-Korea geworden en hun muziek is te zien geweest in verschillende films en tv-shows. Ten slotte heeft Hanhae verschillende hitsingles en albums uitgebracht en ook op verschillende muziekfestivals opgetreden. Elk van deze bands heeft een uniek verhaal en stijl, en hun muziek zal het publiek over de hele wereld zeker boeien.