K-Pop comebacks in april 2020: alle bands die je moet kennen

Inhoud

April 2020 is een belangrijke maand voor K-Pop comebacks! Met zoveel bands die nieuwe muziek uitbrengen, kan het moeilijk zijn om ze allemaal bij te houden. Daarom hebben we deze gids samengesteld voor alle K-Pop comebacks in april 2020. Lees verder om erachter te komen wat je kunt verwachten van elke band en hun nieuwe releases.

BTS

De grootste K-Pop groep ter wereld, BTS , maakt hun langverwachte comeback in april 2020. De groep zal hun nieuwe album uitbrengen, Kaart van de ziel: 7 , op 12 april. Het album bevat een mix van nieuwe en oude nummers, evenals samenwerkingen met andere artiesten. Fans kunnen een mix verwachten van vrolijke popsongs en langzamere, meer emotionele ballads.ZWARTPINK

Meidengroep ZWARTPINK maakt ook hun comeback in april 2020. De groep zal hun nieuwe single uitbrengen, Dood deze liefde , op 5 april. Het nummer is een mix van hiphop en EDM en zal zeker een hit worden bij fans. De groep zal ook een videoclip voor het nummer uitbrengen, die zeker net zo populair zal worden.

EXO

Jongensband EXO maakt in april 2020 hun comeback met hun nieuwe album, Obsessie . Het album bevat een mix van nieuwe en oude nummers, evenals samenwerkingen met andere artiesten. Fans kunnen een mix verwachten van vrolijke popsongs en langzamere, meer emotionele ballads. De groep zal ook een videoclip voor het titelnummer uitbrengen, die zeker net zo populair zal worden.

TWEEMAAL

Meidengroep TWEEMAAL maakt ook hun comeback in april 2020. De groep zal hun nieuwe single uitbrengen, Luxe , op 22 april. Het nummer is een mix van pop en EDM en zal zeker een hit worden bij fans. De groep zal ook een videoclip voor het nummer uitbrengen, die zeker net zo populair zal worden.

Rood fluweel

Meidengroep Rood fluweel maakt in april 2020 hun comeback met hun nieuwe album, Het ReVe-festival: dag 2 . Het album bevat een mix van nieuwe en oude nummers, evenals samenwerkingen met andere artiesten. Fans kunnen een mix verwachten van vrolijke popsongs en langzamere, meer emotionele ballads. De groep zal ook een videoclip voor het titelnummer uitbrengen, die zeker net zo populair zal worden.

NCT 127

Jongensband NCT 127 maakt in april 2020 hun comeback met hun nieuwe album, Neo-zone . Het album bevat een mix van nieuwe en oude nummers, evenals samenwerkingen met andere artiesten. Fans kunnen een mix verwachten van vrolijke popsongs en langzamere, meer emotionele ballads. De groep zal ook een videoclip voor het titelnummer uitbrengen, die zeker net zo populair zal worden.

April 2020 wordt een belangrijke maand voor K-Pop comebacks. Met zoveel bands die nieuwe muziek uitbrengen, kan het moeilijk zijn om ze allemaal bij te houden. Maar met deze gids kunt u op de hoogte blijven van alle K-Pop terugkeer in april 2020.

Voltooiing

April 2020 wordt ongetwijfeld een spannende maand voor K-Pop fans, met zoveel bands die hun comeback maken. Of je nu fan bent van BTS , ZWARTPINK , EXO , TWEEMAAL , Rood fluweel , of NCT 127 , er is voor elk wat wils. Houd dus alle nieuwe releases en muziekvideo's in de gaten die deze maand uitkomen!

Voor meer informatie over K-Pop comebacks in april 2020, check out AllKpop en Soempi .

FAQ

  • Q: Welke bands maken comebacks in april 2020?
    EEN: BTS, BLACKPINK, EXO, TWICE, Red Velvet en NCT 127 maken allemaal een comeback in april 2020.
  • Q: Wat voor soort muziek kan ik verwachten van de comebacks?
    EEN: De comeback van elke band zal een mix van nieuwe en oude nummers bevatten, evenals samenwerkingen met andere artiesten. Fans kunnen een mix verwachten van vrolijke popsongs en langzamere, meer emotionele ballads.
  • Q: Wanneer komen de comebacks uit?
    EEN: BTS brengt op 12 april hun nieuwe album Map of the Soul: 7 uit. BLACKPINK zal op 5 april hun nieuwe single Kill This Love uitbrengen. EXO brengt op 27 april hun nieuwe album Obsession uit. TWICE zal op 22 april hun nieuwe single Fancy uitbrengen. Red Velvet brengt op 29 april hun nieuwe album uit, The ReVe Festival: Day 2. NCT 127 brengt op 9 april hun nieuwe album Neo Zone uit.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden en veel mensen zijn inmiddels bekend met het genre. Een van de meest populaire K-popbands is Sihyeon, een vijfkoppige groep die furore heeft gemaakt in de muziekindustrie. De band bestaat uit leden Jieun Park, Won Jimin, Seunghee, Yoojung en Bona. Elk van hen heeft zijn eigen unieke stijl en geluid waardoor ze zich onderscheiden van de rest.

Jieun Park is de leider van de groep en staat bekend om haar krachtige zang en podiumpresentatie. Ze heeft een sterke passie voor muziek en treedt al op sinds ze een kind was. Haar krachtige stem en podiumpresentatie maken haar een opvallende verschijning in de groep. Won Jimin is de belangrijkste zangeres van de groep en staat bekend om haar krachtige en soulvolle stem. Ze heeft een unieke stijl die haar tot een favoriet bij fans heeft gemaakt. Seunghee is de hoofddanseres van de groep en staat bekend om haar energieke en meeslepende optredens. Yoojung is de belangrijkste rapper van de groep en staat bekend om haar geestige en slimme teksten. Ten slotte is Bona de belangrijkste visual van de groep en staat ze bekend om haar schoonheid en charisma.

Sihyeon heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen en hun muziek heeft veel aan populariteit gewonnen. Ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht en hun muziek is te zien geweest in verschillende tv-shows en films. Ze hebben ook in verschillende tijdschriften gestaan ​​en zijn genomineerd voor verschillende prijzen. Als je meer wilt weten over Sihyeon, kun je hun website bekijken sihyeon muzikant . Je kunt ook meer te weten komen over Won Jimin, de K-popster die de muziekscene stormenderhand verovert, door haar website te bezoeken jimin hoogte . Als je ten slotte meer wilt weten over Jieun Park, de leider van de groep, kun je haar website bezoeken een parkje maken .

K-pop is een muziekgenre dat de laatste tijd veel aandacht krijgt, en Sihyeon is een van de meest populaire K-popbands. Ze hebben een unieke stijl en geluid waardoor ze zich onderscheiden van de rest. Als je meer wilt weten over Sihyeon en hun muziek, kun je hun website bekijken en meer te weten komen over elk van de leden.