K-Pop comebacks in januari 2021: alle bands die je moet kennen

Inhoud

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld en het is geen verrassing dat 2021 al goed van start is gegaan met enkele van de grootste K-Pop-bands die hun comeback maken. Van BTS tot BLACKPINK, hier is een overzicht van alle K-Pop-comebacks in januari 2021 die je moet kennen.

BTS

De grootste K-Pop band ter wereld, BTS , maakt in januari 2021 hun langverwachte comeback met hun nieuwe album ZIJN . Het album komt op 20 november uit en zal een mix van nieuwe en oude nummers bevatten. Fans kijken al reikhalzend uit naar de release van het album, en het wordt zeker een hit.ZWARTPINK

Een andere K-Pop-band die in januari 2021 hun comeback maakt, is ZWARTPINK . De groep is klaar om hun nieuwe album uit te brengen Het album op 2 oktober. Het album zal een mix van nieuwe en oude nummers bevatten, en het zal zeker een hit worden bij de fans. De groep gaat in 2021 ook op wereldtournee, dus hou dat zeker in de gaten.

EXO

K-Pop boyband EXO maakt in januari 2021 ook hun comeback met hun nieuwe album Obsessie . Het album komt op 27 november uit en zal een mix van nieuwe en oude nummers bevatten. Fans kijken al reikhalzend uit naar de release van het album, en het wordt zeker een hit.

TWEEMAAL

K-Pop meidengroep TWEEMAAL maakt in januari 2021 ook hun comeback met hun nieuwe album Ogen wijd open . Het album komt op 26 oktober uit en zal een mix van nieuwe en oude nummers bevatten. Fans kijken al reikhalzend uit naar de release van het album, en het wordt zeker een hit.

Rood fluweel

K-Pop meidengroep Rood fluweel maakt in januari 2021 ook hun comeback met hun nieuwe album Het ReVe-festival: Finale . Het album komt op 30 november uit en zal een mix van nieuwe en oude nummers bevatten. Fans kijken al reikhalzend uit naar de release van het album, en het wordt zeker een hit.

GOT7

K-Pop boyband GOT7 maakt in januari 2021 ook hun comeback met hun nieuwe album Kleurstof . Het album komt op 20 november uit en zal een mix van nieuwe en oude nummers bevatten. Fans kijken al reikhalzend uit naar de release van het album, en het wordt zeker een hit.

Voltooiing

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld en 2021 is al goed begonnen met enkele van de grootste K-Pop-bands die hun comeback maken. Van BTS tot BLACKPINK, er zijn tal van K-Pop-comebacks in januari 2021 die je moet kennen. Dus bereid je voor op het nieuwe jaar en maak je klaar om te genieten van de beste K-Pop-muziek die er is.

Ga naar voor meer informatie over K-Pop-comebacks in januari 2021 AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

FAQ

  • Q: Welke K-Pop-bands maken comebacks in januari 2021?
    EEN: BTS, BLACKPINK, EXO, TWICE, Red Velvet en GOT7 maken allemaal een comeback in januari 2021.
  • Q: Wanneer komen de nieuwe albums uit?
    EEN: Het nieuwe album van BTS ZIJN komt op 20 november uit, het nieuwe album van BLACKPINK Het album komt op 2 oktober uit, het nieuwe album van EXO Obsessie komt op 27 november uit, het nieuwe album van TWICE Ogen wijd open komt op 26 oktober uit, het nieuwe album van Red Velvet Het ReVe-festival: Finale komt op 30 november uit, en het nieuwe album van GOT7 Kleurstof komt op 20 november uit.

K-pop verovert de wereld stormenderhand en twee van de meest populaire bands zijn Xing ZhaoXiang en Dajeong Pixy. Xing ZhaoXiang is een vijfkoppige boyband die sinds hun debuut in 2018 aan populariteit wint. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Love Me Right' en 'Lonely Night'. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun live optredens zijn vol energie en enthousiasme. Zhao Lin is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige zang en charismatische aanwezigheid op het podium.

Dajeong Pixy is een vierkoppige meidengroep die debuteerde in 2019. Ze zijn snel uitgegroeid tot een van de populairste K-popbands ter wereld, dankzij hun aanstekelijke liedjes en levendige choreografie. Hun muziek is een mix van pop, EDM en hiphop en hun live optredens zijn vol energie en enthousiasme. Dajeong-muzikant is de leider van de groep en staat bekend om haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie.

SHINee is een vijfkoppige boyband die debuteerde in 2008. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Ring Ding Dong' en 'Lucifer'. Hun muziek is een mix van pop, R&B en hiphop en hun live optredens zijn vol energie en enthousiasme. Shinee gesubbed is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige zang en boeiende podiumpresentatie.

K-pop is een muziekgenre dat snel aan populariteit wint over de hele wereld. Xing ZhaoXiang, Dajeong Pixy en SHINee zijn drie van de populairste K-popbands en ze veroveren allemaal de wereld stormenderhand. Elk van deze bands heeft zijn eigen unieke stijl en geluid, en hun live optredens zijn vol energie en enthousiasme. Als je op zoek bent naar een nieuwe K-popband om naar te luisteren, dan zijn deze drie zeker de moeite van het bekijken waard!