K-Pop Comebacks in juli 2019: alle K-Pop-bands

Inhoud

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld. Elke maand maken K-Pop bands hun comeback met nieuwe muziek en optredens. Juli 2019 was geen uitzondering, met veel K-Pop-bands die hun comeback maakten. Hier is een lijst met alle K-Pop-bands die in juli 2019 hun comeback maakten.

BTS

BTS is een van de meest populaire K-Pop-bands ter wereld. In juli 2019 maakten ze hun comeback met hun nieuwe single “Boy With Luv”. Het nummer was meteen een hit en stond in veel landen bovenaan de hitlijsten. De videoclip voor het nummer brak ook records en werd de meest bekeken videoclip in 24 uur.EXO

EXO maakte in juli 2019 hun comeback met hun nieuwe single “Love Shot”. Het nummer was meteen een hit en stond in veel landen bovenaan de hitlijsten. De videoclip voor het nummer brak ook records en werd de meest bekeken videoclip in 24 uur.

TWEEMAAL

TWICE maakte in juli 2019 hun comeback met hun nieuwe single “Fancy”. Het nummer was meteen een hit en stond in veel landen bovenaan de hitlijsten. De videoclip voor het nummer brak ook records en werd de meest bekeken videoclip in 24 uur.

ZWARTPINK

BLACKPINK maakte in juli 2019 hun comeback met hun nieuwe single “Kill This Love”. Het nummer was meteen een hit en stond in veel landen bovenaan de hitlijsten. De videoclip voor het nummer brak ook records en werd de meest bekeken videoclip in 24 uur.

Rood fluweel

Red Velvet maakte in juli 2019 hun comeback met hun nieuwe single “Zimzalabim”. Het nummer was meteen een hit en stond in veel landen bovenaan de hitlijsten. De videoclip voor het nummer brak ook records en werd de meest bekeken videoclip in 24 uur.

NCT 127

NCT 127 maakte in juli 2019 hun comeback met hun nieuwe single “Superhuman”. Het nummer was meteen een hit en stond in veel landen bovenaan de hitlijsten. De videoclip voor het nummer brak ook records en werd de meest bekeken videoclip in 24 uur.

Gevolgtrekking

Juli 2019 was een geweldige maand voor K-Pop-comebacks. Veel K-Pop-bands maakten hun comeback met nieuwe muziek en optredens. BTS, EXO, TWICE, BLACKPINK, Red Velvet en NCT 127 maakten allemaal hun comeback in juli 2019. Ga voor meer informatie over comebacks en releases van K-Pop naar AllKpop en Soempi .

FAQ

  • Q: Welke K-Pop-bands maakten hun comeback in juli 2019?
    EEN: BTS, EXO, TWICE, BLACKPINK, Red Velvet en NCT 127 maakten allemaal hun comeback in juli 2019.
  • Q: Waar kan ik meer informatie vinden over comebacks en releases van K-Pop?
    EEN: Meer informatie over comebacks en releases van K-Pop vind je op AllKpop en Soempi .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel opkomende K-popbands die de aandacht trekken, zoals Niziu, Treasure en Kim Jin Kyung.

Niziu is een zevenkoppige meidengroep die in 2020 debuteerde. Ze staan ​​bekend om hun vrolijke en aanstekelijke liedjes, evenals hun unieke modestijl. Fans kunnen meer te weten komen over de groep door hun website te bezoeken Ogou-krijgers .

Treasure is een twaalfkoppige jongensgroep die in 2020 debuteerde. Ze staan ​​bekend om hun krachtige en energieke optredens, evenals hun unieke modestijl. Fans kunnen meer te weten komen over de groep door hun website te bezoeken 7 schatten .

Kim Jin Kyung is lid van de meidengroep Niziu. Ze staat bekend om haar krachtige zang en haar charismatische podiumpresentatie. Fans kunnen meer over haar te weten komen door haar profielpagina te bezoeken kim jinkyung .

Deze opkomende K-popbands krijgen overal ter wereld aandacht. Ze staan ​​bekend om hun unieke modestijlen, krachtige optredens en pakkende liedjes. Fans kunnen meer te weten komen over deze bands door hun websites en profielen te bezoeken.