K-Pop-comebacks in juli 2020: alle K-Pop-bands

Inhoud

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld. Elke maand maken K-Pop bands hun comeback met nieuwe muziek en optredens. Juli 2020 is geen uitzondering, met veel K-Pop-bands die hun comeback maken. Hier is een lijst met alle K-Pop-bands die in juli 2020 hun comeback maken.

BTS

Een van de meest populaire K-Pop-bands, BTS , maakt hun comeback in juli 2020. De band staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen, Kaart van de ziel: 7 , op 15 juli. Het album zal zeven nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single, AAN . De band zal ook optreden in de 2020 Mnet Asian Music Awards op 31 juli.EXO

K-Pop boyband EXO maakt in juli 2020 hun comeback met hun nieuwe album, Obsessie . Het album zal zes nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single, Obsessie . De band zal ook optreden in de 2020 Mnet Asian Music Awards op 31 juli.

ZWARTPINK

K-Pop meidengroep ZWARTPINK maakt in juli 2020 hun comeback met hun nieuwe album, Dood deze liefde . Het album bevat vijf nieuwe nummers, waaronder de eerste single, Dood deze liefde . De band zal ook optreden in de 2020 Mnet Asian Music Awards op 31 juli.

TWEEMAAL

K-Pop meidengroep TWEEMAAL maakt in juli 2020 hun comeback met hun nieuwe album, Zin in jou . Het album zal zeven nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single, Luxe . De band zal ook optreden in de 2020 Mnet Asian Music Awards op 31 juli.

Rood fluweel

K-Pop meidengroep Rood fluweel maakt in juli 2020 hun comeback met hun nieuwe album, Het ReVe-festival: dag 1 . Het album zal zes nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single, Loon Loon . De band zal ook optreden in de 2020 Mnet Asian Music Awards op 31 juli.

NCT 127

K-Pop boyband NCT 127 maakt in juli 2020 hun comeback met hun nieuwe album, Neo-zone . Het album zal negen nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single, Schop het . De band zal ook optreden in de 2020 Mnet Asian Music Awards op 31 juli.

Dit zijn alle K-Pop-bands die hun comeback maken in juli 2020. Check zeker hun nieuwe albums en optredens op de 2020 Mnet Asian Music Awards op 31 juli.

Voltooiing

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld en juli 2020 is daarop geen uitzondering, met veel K-Pop-bands die hun comeback maken. BTS, EXO, BLACKPINK, TWICE, Red Velvet en NCT 127 maken allemaal hun comeback in juli 2020. Zorg ervoor dat je hun nieuwe albums en uitvoeringen bekijkt op de 2020 Mnet Asian Music Awards op 31 juli.

Ga naar voor meer informatie over comebacks en releases van K-Pop AllKPop en Soempi .

FAQ

  • Q: Welke K-Pop-bands maken hun comeback in juli 2020?
    EEN: BTS, EXO, BLACKPINK, TWICE, Red Velvet en NCT 127 maken allemaal hun comeback in juli 2020.
  • Q: Wanneer is de 2020 Mnet Asian Music Awards ?
    EEN: De 2020 Mnet Asian Music Awards is op 31 juli.
  • Q: Waar kan ik meer informatie vinden over comebacks en releases van K-Pop?
    EEN: Meer informatie over comebacks en releases van K-Pop vind je op AllKPop en Soempi .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en een van de meest populaire bands is aespa. Onder leiding van de charismatische Kim Minjeong is aespa een wereldwijde sensatie geworden. Fans over de hele wereld zijn gefascineerd door hun glamoureuze muziekvideo's en optredens. Om de glamoureuze wereld van K-popbands te ontdekken, is aespa een geweldige plek om te beginnen.

De band staat bekend om hun gekke en energieke dansbewegingen, en hun muziekvideo's bevatten vaak ingewikkelde choreografieën. Van hun kenmerkende bewegingen tot hun unieke gevoel voor mode, aespa zal zeker indruk maken. Fans kunnen meer te weten komen over de band en hun individuele leden door hun muziekvideo's en sociale media-accounts te bekijken.

Aespa staat ook bekend om hun unieke muziekstijl, die elementen van hiphop, pop en EDM combineert. Hun liedjes zijn pakkend en vrolijk, en ze bevatten vaak krachtige teksten die hun fans aanspreken. Van hun debuutsingle 'Black Mamba' tot hun nieuwste hit 'Next Level', aespa heeft voor elk wat wils.

Als je op zoek bent naar een leuke en spannende manier om de wereld van K-pop te ontdekken, dan is aespa de perfecte plek om te beginnen. Met hun aanstekelijke liedjes, maffe dansers en glamoureuze muziekvideo's neemt aespa je zeker mee op een onvergetelijke reis. Dus, check uit Kim Minjeong , glamour groepen , en gekke dansers en maak je klaar om de wereld van K-pop als nooit tevoren te ervaren!