K-Pop-comebacks in juli 2021: alle K-Pop-bands

Inhoud

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld. Elke maand wachten K-Pop-fans reikhalzend uit naar de comebacks en releases van hun favoriete K-Pop-bands. Juli 2021 is geen uitzondering, met veel K-Pop-bands die hun comeback maken en nieuwe muziek uitbrengen. Hier is een lijst met alle K-Pop-bands die hun comeback maken in juli 2021.

BTS

Een van de meest populaire K-Pop-bands, BTS , maakt hun comeback in juli 2021. De groep staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen, ZIJN , op 9 juli. Het album zal acht nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single, 'Butter'. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album en de comeback-optreden van de groep.EXO

Een andere populaire K-Pop-band, EXO , maakt hun comeback in juli 2021. De groep staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen, Verpest mijn tempo niet , op 19 juli. Het album zal 11 nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single 'Tempo'. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album en de comeback-optreden van de groep.

ZWARTPINK

De populaire meidengroep K-Pop, ZWARTPINK , maakt hun comeback in juli 2021. De groep staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen, Het album , op 30 juli. Het album bevat acht nieuwe nummers, waaronder de eerste single 'How You Like That'. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album en de comeback-optreden van de groep.

TWEEMAAL

De populaire meidengroep K-Pop, TWEEMAAL , maakt hun comeback in juli 2021. De groep staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen, Meer meer , op 9 juli. Het album zal negen nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single 'More & More'. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album en de comeback-optreden van de groep.

Rood fluweel

De populaire meidengroep K-Pop, Rood fluweel , maakt hun comeback in juli 2021. De groep staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen, Het ReVe-festival: Finale , op 6 juli. Het album bevat negen nieuwe nummers, waaronder de eerste single 'Psycho'. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album en de comeback-optreden van de groep.

NCT 127

De populaire jongensgroep K-Pop, NCT 127 , maakt hun comeback in juli 2021. De groep staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen, Neo-zone , op 1 juli. Het album zal negen nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single 'Kick It'. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album en de comeback-optreden van de groep.

Juli 2021 wordt ongetwijfeld een spannende maand voor K-Pop-fans, met veel van hun favoriete K-Pop-bands die hun comeback maken en nieuwe muziek uitbrengen. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates over alle comebacks en releases van K-Pop.

FAQ

  • Q: Welke K-Pop-bands maken hun comeback in juli 2021?
    EEN: BTS, EXO, BLACKPINK, TWICE, Red Velvet en NCT 127 maken allemaal hun comeback in juli 2021.
  • Q: Wanneer brengt BTS hun nieuwe album uit?
    EEN: BTS zal hun nieuwe album uitbrengen, ZIJN , op 9 juli.
  • Q: Wanneer zal BLACKPINK hun nieuwe album uitbrengen?
    EEN: BLACKPINK zal hun nieuwe album uitbrengen, Het album , op 30 juli.

Ga naar voor meer informatie over comebacks en releases van K-Pop in juli 2021 AllKpop en Soempi .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en twee van de meest opkomende bands zijn Niziu en Hotshot. Niziu is een zevenkoppige meidengroep die in 2020 debuteerde en al een enorme aanhang heeft gekregen. Ze staan ​​bekend om hun pakkende liedjes en energieke optredens. Niziu Wiki is een geweldige bron om meer te weten te komen over de groep en hun muziek. Hotshot is een vijfkoppige jongensgroep die in 2019 debuteerde en snel een van de populairste K-popbands is geworden. Ze staan ​​bekend om hun krachtige zang en meeslepende choreografie. Hojeong Hotshot is een geweldige bron om meer te weten te komen over de groep en hun muziek. Een andere opkomende K-popband is Hwiyoung, een vierkoppige meidengroep die in 2020 debuteerde. Ze staan ​​bekend om hun unieke stijl en vrolijke liedjes. Hwiyoung-glimlach is een geweldige bron om meer te weten te komen over de groep en hun muziek. Alle drie deze bands zijn in snel tempo een van de meest populaire K-popgroepen ter wereld aan het worden, en ze zullen de komende jaren zeker in populariteit blijven stijgen.