K-Pop-comebacks in mei 2019: alle K-Pop-bands die je moet kennen

Inhoud

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld. Elke maand maken K-Pop-bands een comeback met nieuwe muziek en video's. Mei 2019 is geen uitzondering, met een aantal K-Pop-bands die hun terugkeer maken. Hier is een overzicht van alle K-Pop-bands die in mei 2019 een comeback maken.

BTS

Een van de grootste K-Pop bands ter wereld, BTS , maakt een comeback in mei 2019. De band staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen, Kaart van de ziel: persona , op 12 april. Het album zal zeven nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single 'Boy With Luv'. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album en de bijbehorende videoclip.EXO

Een andere K-Pop-band die in mei 2019 een comeback maakt, is EXO . De band staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen, Obsessie , op 6 mei. Het album zal zes nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single 'Tempo'. Fans zijn enthousiast om de nieuwe muziek te horen en de bijbehorende videoclip te zien.

TWEEMAAL

De meidengroep K-Pop TWEEMAAL maakt ook een comeback in mei 2019. De groep staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen, Zin in jou , op 15 mei. Het album zal negen nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single 'Fancy'. Fans kijken uit naar de release van het album en de bijbehorende videoclip.

ZWARTPINK

De meidengroep K-Pop ZWARTPINK maakt ook een comeback in mei 2019. De groep staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen, Dood deze liefde , op 5 april. Het album bevat vijf nieuwe nummers, waaronder de eerste single 'Kill This Love'. Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het album en de bijbehorende videoclip.

Rood fluweel

De meidengroep K-Pop Rood fluweel maakt ook een comeback in mei 2019. De groep staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen, Het ReVe-festival: dag 1 , op 15 mei. Het album zal zes nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single 'Zimzalabim'. Fans zijn enthousiast om de nieuwe muziek te horen en de bijbehorende videoclip te zien.

GOT7

De K-Pop boyband GOT7 maakt ook een comeback in mei 2019. De groep staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen, Tol: tussen veiligheid en onzekerheid , op 20 mei. Het album zal zeven nieuwe nummers bevatten, waaronder de eerste single 'Eclipse'. Fans kijken uit naar de release van het album en de bijbehorende videoclip.

Voltooiing

Mei 2019 wordt een spannende maand voor K-Pop-fans. Met een aantal K-Pop-bands die hun comeback maken, is er zeker genoeg nieuwe muziek en video's om van te genieten. Houd dus zeker alle K-Pop-bands in de gaten die hun comeback maken in mei 2019.

FAQ

  • Q: Welke K-Pop-bands maken een comeback in mei 2019?
    EEN: BTS, EXO, TWICE, BLACKPINK, Red Velvet en GOT7 maken allemaal een comeback in mei 2019.
  • Q: Wanneer komt het nieuwe album van BTS uit?
    EEN: Het nieuwe album van BTS, Kaart van de ziel: persona , wordt uitgebracht op 12 april.
  • Q: Wanneer komt het nieuwe album van EXO uit?
    EEN: EXO's nieuwe album, Obsessie , wordt uitgebracht op 6 mei.

Kijk voor meer informatie over K-Pop-comebacks in mei 2019 AllKPop en Soempi .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Een van de populairste K-popbands is Doojoon Beast, een vijfkoppige boyband die de laatste tijd veel aandacht trekt. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en ze worden geprezen om hun unieke geluid. Ga naar voor meer informatie over Doojoon Beast dujun beest . Een andere K-popband die furore maakt, is Mr. Tyger, een vierkoppige boyband die veel aandacht krijgt voor hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens. Voor meer informatie over meneer Tyger, ga naar mrmr profiel . Tot slot, als je geïnteresseerd bent in het maken van een zakelijk voorstel voor een K-popband, ga dan naar haehwa webtoon . Deze webtoon biedt een diepgaande blik op het proces van het maken van een zakelijk voorstel voor een K-popband, van het eerste concept tot het eindproduct. Met behulp van deze webtoon kun je een zakelijk voorstel maken waarmee je K-popband zich onderscheidt van de massa.