K-Pop comebacks in mei 2020: alle nieuwste bands

Inhoud

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld en het is geen verrassing dat nieuwe bands en comebacks altijd in opkomst zijn. Mei 2020 is geen uitzondering, met een hele reeks nieuwe K-Pop-bands en comebacks van enkele van de grootste namen in de branche. In dit artikel bekijken we de nieuwste comebacks van K-Pop in mei 2020, van de nieuwste bands tot de nummers die bovenaan de hitlijsten staan.

De nieuwste K-Pop-comebacks in mei 2020

In de maand mei 2020 zijn er een aantal nieuwe K-Pop-comebacks geweest, van zowel gevestigde als opkomende bands. Enkele van de grootste namen in de branche hebben nieuwe muziek uitgebracht, waaronder BTS , EXO , ZWARTPINK , en TWEEMAAL . Andere nieuwe bands om op te letten zijn onder meer ATEEZ , MORGEN X SAMEN , en SCHAT .BTS-terugkeer

Een van de grootste comebacks van K-Pop in mei 2020 is BTS , die op 21 februari hun nieuwe single 'ON' uitbrachten. Het nummer staat al in meerdere landen bovenaan de hitlijsten en de videoclip is meer dan 100 miljoen keer bekeken op YouTube. De groep is ook van plan om hun nieuwe album uit te brengen, Kaart van de ziel: 7 , op 12 april.

EXO-terugkeer

Een andere langverwachte comeback van K-Pop in mei 2020 is EXO , die op 27 november hun nieuwe single 'Obsession' uitbrachten. Het nummer heeft al in meerdere landen bovenaan de hitlijsten gestaan ​​en de videoclip is meer dan 100 miljoen keer bekeken op YouTube. De groep is ook van plan om hun nieuwe album uit te brengen, Obsessie , op 4 dec.

BLACKPINK-comeback

Een van de populairste comebacks van K-Pop in mei 2020 is ZWARTPINK , die op 5 april hun nieuwe single 'Kill This Love' uitbrachten. Het nummer heeft al in meerdere landen bovenaan de hitlijsten gestaan ​​en de videoclip is meer dan 200 miljoen keer bekeken op YouTube. De groep is ook van plan om hun nieuwe album uit te brengen, Dood deze liefde , op 19 april.

TWEE keer terug

Een andere langverwachte comeback van K-Pop in mei 2020 is TWEEMAAL , die op 22 april hun nieuwe single 'Fancy' uitbrachten. Het nummer heeft al in meerdere landen bovenaan de hitlijsten gestaan ​​en de videoclip is meer dan 100 miljoen keer bekeken op YouTube. De groep is ook van plan om hun nieuwe album uit te brengen, Zin in jou , op 22 april.

De beste K-Pop-nummers in mei 2020

Naast de nieuwe K-Pop-comebacks in mei 2020 zijn er ook een aantal nummers die bovenaan de hitlijsten staan. Enkele van de meest populaire liedjes zijn BTS staat op 'AAN', EXO 's 'Obsessie', ZWARTPINK 'Kill This Love', en TWEEMAAL is 'Fancy'. Andere populaire liedjes zijn onder meer ATEEZ 'Wonderland', MORGEN X SAMEN 'Kat & Hond', en SCHAT is 'Jongen'.

Gevolgtrekking

Mei 2020 was een belangrijke maand voor K-Pop-comebacks, met nieuwe muziek van enkele van de grootste namen in de branche. Van BTS en EXO tot ZWARTPINK en TWEEMAAL , er is voor elk wat wils. En met de release van hun nieuwe albums kunnen fans zich verheugen op nog meer muziek van hun favoriete K-Pop-bands.

Kijk voor meer informatie over K-Pop-comebacks in mei 2020 AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

FAQ

  • Q: Wat zijn de nieuwste comebacks van K-Pop in mei 2020?
    EEN: De nieuwste comebacks van K-Pop in mei 2020 zijn onder meer BTS , EXO , ZWARTPINK , en TWEEMAAL . Andere nieuwe bands om op te letten zijn onder andere ATEEZ , MORGEN X SAMEN , en SCHAT .
  • Q: Wat zijn de beste K-Pop-nummers in mei 2020?
    EEN: Enkele van de meest populaire nummers in mei 2020 zijn onder meer BTS staat op 'AAN', EXO 's 'Obsessie', ZWARTPINK 'Kill This Love', en TWEEMAAL is 'Fancy'. Andere populaire liedjes zijn onder meer ATEEZ 'Wonderland', MORGEN X SAMEN 'Kat & Hond', en SCHAT is 'Jongen'.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel K-popbands die de afgelopen jaren populair zijn geworden, zoals ITZY, Tontawan Tantivejakul en Kim Soohyun.

ITZY is een vijfkoppige meidengroep die debuteerde in 2019. Ze staan ​​bekend om hun krachtige en energieke optredens, evenals hun aanstekelijke liedjes. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, zoals 'Dalla Dalla' en 'ICY'. Voor meer informatie over ITZY, Klik hier .

Tontawan Tantivejakul is een vierkoppige meidengroep die debuteerde in 2020. Ze staan ​​bekend om hun unieke stijl en geluid, waarin elementen uit hiphop, R&B en elektronische muziek worden gecombineerd. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, zoals 'Tik Tok' en 'Fantasy'. Voor meer informatie over Tontawan Tantivejakul, Klik hier .

Kim Soohyun is een soloartiest die debuteerde in 2020. Ze staat bekend om haar krachtige zang en haar unieke stijl, die elementen van hiphop, R&B en elektronische muziek combineert. Ze heeft verschillende hitsingles uitgebracht, zoals 'I'm Fine' en 'Love Me'. Voor meer informatie over Kim Soohyun, Klik hier .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres en het evolueert voortdurend. Er zijn veel K-popbands en soloartiesten die de afgelopen jaren populair zijn geworden, en ze zijn allemaal de moeite van het bekijken waard.