K-Pop comebacks in mei 2021: alle nieuwste bands

Inhoud

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld en het is geen verrassing dat fans altijd enthousiast zijn over nieuwe comebacks van hun favoriete bands. Mei 2021 is geen uitzondering, met een aantal K-Pop-bands die hun terugkeer maken met nieuwe muziek. Lees verder om erachter te komen welke bands hun comeback maken en wat je kunt verwachten van hun nieuwe releases.

BTS

Een van de grootste K-Pop bands ter wereld, BTS , keert in mei 2021 terug met hun nieuwe album ZIJN . Het album komt op 21 mei uit en fans kijken reikhalzend uit naar de nieuwe muziek. De band heeft al twee singles van het album uitgebracht, Het leven gaat verder en Film uit , en beide hebben positieve recensies gekregen. Fans kunnen meer van hetzelfde verwachten van de rest van het album, met het kenmerkende geluid van de band en pakkende melodieën.ZWARTPINK

Een andere langverwachte comeback van K-Pop in mei 2021 is ZWARTPINK . De band is klaar om hun nieuwe album uit te brengen Het album op 28 mei en fans zijn nu al enthousiast over de nieuwe muziek. De band heeft al twee singles van het album uitgebracht, Hoe vind je dat en Liefdesverdriet meisjes , en beide hebben positieve recensies ontvangen. Fans kunnen meer van hetzelfde verwachten van de rest van het album, met het kenmerkende geluid van de band en pakkende melodieën.

EXO

K-Pop-veteranen EXO keren in mei 2021 terug met hun nieuwe album Vecht niet tegen het gevoel . Het album komt op 31 mei uit en fans kijken reikhalzend uit naar de nieuwe muziek. De band heeft al twee singles van het album uitgebracht, Obsessie en Liefde schot , en beide hebben positieve recensies gekregen. Fans kunnen meer van hetzelfde verwachten van de rest van het album, met het kenmerkende geluid van de band en pakkende melodieën.

TWEEMAAL

K-Pop meidengroep TWEEMAAL keert in mei 2021 terug met hun nieuwe album Smaak van liefde . Het album komt op 18 mei uit en fans kijken reikhalzend uit naar de nieuwe muziek. De band heeft al twee singles van het album uitgebracht, Meer meer en Huil voor mij , en beide hebben positieve recensies ontvangen. Fans kunnen meer van hetzelfde verwachten van de rest van het album, met het kenmerkende geluid van de band en pakkende melodieën.

Rood fluweel

K-Pop meidengroep Rood fluweel keert in mei 2021 terug met hun nieuwe album Het ReVe-festival: Finale . Het album komt op 19 mei uit en fans kijken reikhalzend uit naar de nieuwe muziek. De band heeft al twee singles van het album uitgebracht, Psycho en Loon Loon , en beide hebben positieve recensies ontvangen. Fans kunnen meer van hetzelfde verwachten van de rest van het album, met het kenmerkende geluid van de band en pakkende melodieën.

Gevolgtrekking

Mei 2021 belooft een spannende maand te worden voor K-Pop-fans, met een aantal bands die terugkeren met nieuwe muziek. Van BTS tot Rood fluweel , er is voor elk wat wils. Zorg er dus voor dat je alle nieuwe releases bekijkt en bereid je voor op een spannende maand vol K-Pop-comebacks!

FAQ

  • Q: Welke K-Pop-bands maken hun comeback in mei 2021?
    EEN: BTS, BLACKPINK, EXO, TWICE en Red Velvet maken allemaal hun comeback in mei 2021.
  • Q: Wanneer komen de nieuwe albums uit?
    EEN: Het nieuwe album van BTS ZIJN komt op 21 mei uit, het nieuwe album van BLACKPINK Het album komt op 28 mei uit, het nieuwe album van EXO Vecht niet tegen het gevoel komt op 31 mei uit, het nieuwe album van TWICE Smaak van liefde verschijnt op 18 mei, en het nieuwe album van Red Velvet Het ReVe-festival: Finale komt op 19 mei uit.
  • Q: Wat kunnen fans verwachten van de nieuwe albums?
    EEN: Fans kunnen het kenmerkende geluid en de aanstekelijke melodieën van de bands verwachten van de nieuwe albums. De bands hebben al twee singles van elk album uitgebracht, en beide hebben positieve recensies ontvangen.

Ga naar voor meer informatie over K-Pop-comebacks in mei 2021 AllKPop en Soempi .

Forestella, U Sungeun en You Dayeon zijn drie van de populairste K-popbands die de wereld stormenderhand veroveren. Forestella, de meidengroep, krijgt steeds meer aandacht vanwege hun aanstekelijke deuntjes en krachtige optredens.forestella-the-kpop-band-taking-the-world-by-stormis een uitgebreide gids voor de band, met details over hun geschiedenis, muziek en meer. U Sungeun is een opkomende K-popband die aan populariteit wint vanwege hun unieke geluid en boeiende live optredens. U Sungeun is een uitgebreide gids voor de band, met details over hun geschiedenis, muziek en meer. You Dayeon is een andere opkomende K-popband die de aandacht trekt vanwege hun vrolijke liedjes en energieke optredens. Dayeon GP999 is een uitgebreide gids voor de band, met details over hun geschiedenis, muziek en meer. Alle drie deze bands hebben furore gemaakt in de K-popwereld en zullen dat in de toekomst zeker blijven doen.