K-Pop Comebacks februari 2019: al het laatste K-Pop Band-nieuws

Inhoud

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld en februari 2019 wordt een grote maand voor K-Pop-comebacks. Van nieuwe muziekreleases tot aankomende tours, er is genoeg opwindend nieuws voor K-Pop-fans om naar uit te kijken. Lees verder voor het laatste K-Pop-bandnieuws voor februari 2019.

Nieuwe muziekreleases

Februari 2019 wordt een belangrijke maand voor nieuwe muziekreleases van K-Pop-bands. EXO staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen Verpest mijn tempo niet op 2 november, terwijl BTS zullen hun nieuwe single uitbrengen Nep liefde op 18 mei. TWEEMAAL zal ook hun nieuwe album uitbrengen Ja of Ja op 5 november.Aankomende rondleidingen

K-Pop-bands zullen in februari 2019 ook een aantal spannende tours beginnen. EXO zal hun aftrap geven EXO Planeet #4 - De EℓyXiOn tour op 2 november, terwijl BTS zullen aan hun slag gaan Hou van jezelf rondleiding op 18 mei. TWEEMAAL gaan ook aan de slag TWEEMAAL Wereldtournee 2019 op 5 november.

Nieuwe muziekvideo's

K-popbands zullen in februari 2019 ook een aantal nieuwe muziekvideo's uitbrengen. EXO zal de videoclip voor hun nieuwe single uitbrengen Tijd op 2 november, terwijl BTS zal de videoclip voor hun nieuwe single uitbrengen Nep liefde op 18 mei. TWEEMAAL zal ook de videoclip voor hun nieuwe single uitbrengen Ja of Ja op 5 november.

Samenwerkingen

K-popbands zullen in februari 2019 ook samenwerken aan een aantal spannende projecten. EXO mee zal samenwerken Rood fluweel op hun nieuwe single Opstarten , terwijl BTS mee zal samenwerken BigHit-entertainment op hun nieuwe single Nep liefde . TWEEMAAL gaat ook mee samenwerken JYP-entertainment op hun nieuwe single Ja of Ja .

Onderscheidingen

K-Pop-bands zullen in februari 2019 ook worden genomineerd voor een aantal prijzen. EXO staat op de nominatie voor de Mnet Asian Music Awards , terwijl BTS staat op de nominatie voor de Meloen muziekprijzen . TWEEMAAL staat ook op de nominatie voor de Gouden Schijf Awards .

Gevolgtrekking

Februari 2019 wordt een belangrijke maand voor K-Pop-comebacks, met nieuwe muziekreleases, aankomende tours, nieuwe muziekvideo's, samenwerkingen en prijzen. K-Pop-fans kunnen zich verheugen op een aantal spannende nieuwe projecten van hun favoriete bands. Kijk voor meer informatie op AllKPop en Soempi .

FAQ

  • Q: Welke nieuwe muziek brengt EXO uit in februari 2019?
    EEN: EXO staat op het punt hun nieuwe album uit te brengen Verpest mijn tempo niet op 2 november.
  • Q: Wanneer begint BTS aan hun Love Yourself-tour?
    EEN: BTS zal beginnen aan hun Hou van jezelf rondleiding op 18 mei.
  • Q: Voor welke prijzen is TWICE genomineerd in februari 2019?
    EEN: TWICE wordt genomineerd voor de Gouden Schijf Awards .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en er zijn een aantal geweldige sterren die de leiding nemen. Een van de meest populaire is Seulgi, de leider van de K-popgroep Red Velvet. Seulgi staat bekend om haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie. Ze wordt geprezen om haar vermogen om het publiek te boeien met haar uitvoeringen. Station X is een geweldige plek om meer te leren over Seulgi en haar carrière.

Een andere K-popgroep die veel aandacht krijgt, is Girl Crush. De groep wordt geleid door Bomi, die bekend staat om haar krachtige zang en charismatische podiumpresentatie. Bomi wordt geprezen om haar vermogen om het publiek te boeien met haar uitvoeringen. Bomi Girlcrush is een geweldige plek om meer te weten te komen over Bomi en haar carrière.

Ten slotte is SF9 een opkomende K-popband die veel aandacht krijgt. De groep wordt geleid door Kang Chani, die bekend staat om zijn krachtige zang en energieke podiumpresentatie. Chani wordt geprezen om zijn vermogen om het publiek te boeien met zijn uitvoeringen. Broeder Chani is een geweldige plek om meer te leren over Chani en zijn carrière.

K-pop is een steeds evoluerend genre en deze drie sterren zijn slechts enkele van de vele getalenteerde artiesten die furore maken in de industrie. Seulgi, Bomi en Chani zijn allemaal ongelooflijk getalenteerde artiesten en ze zullen zeker nog jaren een impact blijven maken op de K-popscene.