K-popgroepen debuteren in 2018

Inhoud

| Ontdek de nieuwe K-Pop-groepen die in 2018 debuteerden. Leer meer over deze en hun muziek. K-Pop, K-Pop Groups,s, 2018 Debuten, Muziek

K-Pop is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans over de hele wereld. Elk jaar debuteren nieuwe K-Pop-groepen, die nieuwe muziek en stijlen in het genre brengen. In 2018 hebben we enkele van de meest opwindende K-Pop-debuten tot nu toe gezien, met een verscheidenheid aan nieuwe groepen en muziek. Hier bekijken we enkele van de K-Pop-groepen die in 2018 debuteerden.

Verdwaalde kinderen

Stray Kids is een negenkoppige jongensgroep van JYP Entertainment. De groep werd gevormd door de gelijknamige realityshow, die werd uitgezonden in 2017. De groep debuteerde op 25 maart 2018 met hun mini-album Ik ben niet . Het album was een succes, stond bovenaan de Gaon Album Chart en er werden meer dan 150.000 exemplaren van verkocht.VAN HEN

IZ*ONE is een twaalfkoppige meidengroep van Off The Record Entertainment en CJ E&M. De groep werd gevormd door de realityshow Produceer 48 , uitgezonden in 2018. De groep debuteerde op 29 oktober 2018 met hun mini-album Kleur*Vanaf . Het album was een succes, stond bovenaan de Gaon Album Chart en er werden meer dan 200.000 exemplaren van verkocht.

De Boyz

The Boyz is een twaalfkoppige jongensgroep van Cre.ker Entertainment. De groep debuteerde op 6 december 2017 met hun mini-album De eerste . Het album was een succes, stond bovenaan de Gaon Album Chart en er werden meer dan 100.000 exemplaren van verkocht.

Zoals Mekka

Weki Meki is een achtkoppige meidengroep van Fantagio Entertainment. De groep debuteerde op 8 augustus 2017 met hun mini-album WIJ . Het album was een succes, stond bovenaan de Gaon Album Chart en er werden meer dan 100.000 exemplaren van verkocht.

gouden kind

Golden Child is een elfkoppige jongensgroep van Woollim Entertainment. De groep debuteerde op 28 augustus 2017 met hun mini-album Gol-Cha! . Het album was een succes, stond bovenaan de Gaon Album Chart en er werden meer dan 100.000 exemplaren van verkocht.

Vanis_9

Fromis_9 is een negenkoppige meidengroep van Off The Record Entertainment. De groep werd gevormd door de realityshow Idool school , uitgezonden in 2017. De groep debuteerde op 24 januari 2018 met hun mini-album Tot. Hart . Het album was een succes, stond bovenaan de Gaon Album Chart en er werden meer dan 100.000 exemplaren van verkocht.

Dit zijn slechts enkele van de K-Pop-groepen die in 2018 debuteerden. Met zoveel nieuwe groepen en muziek was 2018 een spannend jaar voor K-Pop-fans.

FAQ

  • Q: Welke K-Pop-groepen debuteerden in 2018? EEN: Stray Kids, IZ*ONE, The Boyz, Weki Meki, Golden Child en Fromis_9 debuteerden allemaal in 2018.
  • Q: Wat is de meest succesvolle K-Pop-groep van 2018? EEN: IZ*ONE is met hun mini-album de meest succesvolle K-Pop-groep van 2018 Kleur*Vanaf bovenaan de Gaon Album Chart en er werden meer dan 200.000 exemplaren van verkocht.
  • Q: Wat is de beste K-Pop-groep van 2018? EEN: De beste K-Pop-groep van 2018 is subjectief, omdat het afhangt van persoonlijke voorkeur. Enkele van de meest populaire K-Pop-groepen van 2018 zijn echter Stray Kids, IZ*ONE, The Boyz, Weki Meki, Golden Child en Fromis_9.

K-Pop is een wereldwijd fenomeen geworden en in 2018 waren er enkele van de meest opwindende debuten tot nu toe. Met zoveel nieuwe groepen en muziek was 2018 een spannend jaar voor K-Pop-fans. Ga naar voor meer informatie over K-Pop-groepen die in 2018 debuteerden AllKPop en Soempi .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. K-pop meidenbands behoren tot de meest populaire acts in het genre en krijgen elke dag meer en meer fans. Als je enkele van je favoriete K-pop meidenbands wilt leren kennen, dan moet je eens kijken overlevingsmeisje . Deze website heeft profielen van enkele van de meest populaire K-pop meidenbands, waaronder Baek A Yeon, de opkomende K-pop band bak ah . Je kunt meer te weten komen over hun muziek, hun stijl en hun leden. U kunt ook meer te weten komen over hun komende concerten en evenementen.

Als u in vorm wilt komen en fit wilt blijven, moet u eens kijken Koreaanse buikspieren . Deze website heeft profielen van enkele van de meest populaire K-pop meidenbands en hun trainingen. U kunt meer te weten komen over hun dieet en trainingsroutines, evenals over hun favoriete oefeningen. U kunt ook meer te weten komen over hun favoriete eten en snacks. Deze website is een geweldige bron voor iedereen die in vorm wil komen en fit wil blijven.

K-pop meidenbands behoren tot de meest populaire acts in het genre en krijgen elke dag meer en meer fans. Of je nu je favoriete K-pop-meidenbands wilt leren kennen, in vorm wilt komen of gewoon meer wilt weten over het genre, deze websites zijn een geweldige bron. Dus check ze uit en maak vandaag nog kennis met je favoriete K-pop meidenbands!