K-Pop Idols Geboren in 2004: Maak kennis met de bands

Inhoud

K-Pop is een wereldwijd fenomeen geworden en de idolen die in 2004 zijn geboren, zijn een belangrijk onderdeel van het succes geweest. Deze jonge sterren hebben naam gemaakt in de muziekindustrie en hun bands behoren tot de meest populaire ter wereld. In dit artikel bekijken we de K-Pop-bands die bestaan ​​uit idolen geboren in 2004 en leren we meer over hun muziek, hun leden en hun succesverhalen.

NCT

NCT, of Neo Culture Technology, is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2016 is opgericht door SM Entertainment. De groep bestaat uit leden geboren in 2004, waaronder Jaehyun , Taeyong , aarde , winnen , Haechan , Markering , alleen , renjun , Jungwoo , en jaemin . NCT heeft verschillende albums en singles uitgebracht, waaronder hun debuutalbum NCT 2018 Empathie en hun hitsingle Normaal . Ze hebben ook verschillende optredens gehad in variétéshows en hebben de wereld rondgereisd.ATEEZ

ATEEZ, of ATINY Entertainment, is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2018 is opgericht door KQ Entertainment. De groep bestaat uit leden geboren in 2004, waaronder Seonghwa , Hongjoong , Yunho , Yosang , Heilige , Iets , Woojong , en Jongho . ATEEZ heeft verschillende albums en singles uitgebracht, waaronder hun debuutalbum Treasure EP.1: Alles op nul en hun hitsingle Wonderland . Ze hebben ook verschillende optredens gehad in variétéshows en hebben de wereld rondgereisd.

tekst

TXT, of Tomorrow X Together, is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2019 is opgericht door Big Hit Entertainment. De groep bestaat uit leden geboren in 2004, waaronder Huening Kai , Soobin , Beomgyu , Taehyung , en Yeonjun . TXT heeft verschillende albums en singles uitgebracht, waaronder hun debuutalbum Het Droomhoofdstuk: Ster en hun hitsingle Kroon . Ze hebben ook verschillende optredens gehad in variétéshows en hebben de wereld rondgereisd.

ITZY

ITZY, of IT'z Different, is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2019 is opgericht door JYP Entertainment. De groep bestaat uit leden geboren in 2004, waaronder Yuna , Ryujin , Chaeryong , jeji , en Zijn . ITZY heeft verschillende albums en singles uitgebracht, waaronder hun debuutalbum Het is anders en hun hitsingle Van Van . Ze hebben ook verschillende optredens gehad in variétéshows en hebben de wereld rondgereisd.

19

CIX, of Complete in EXO, is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2019 is opgericht door C9 Entertainment. De groep bestaat uit leden geboren in 2004, waaronder Bae-Jin Young , Seunghun , Yonghee , Hyunsuk , en BX . CIX heeft verschillende albums en singles uitgebracht, waaronder hun debuutalbum Hallo Hoofdstuk 1: Hallo, vreemdeling en hun hitsingle Filmster . Ze hebben ook verschillende optredens gehad in variétéshows en hebben de wereld rondgereisd.

Voltooiing

K-Pop-idolen geboren in 2004 hebben een enorme impact gehad op de muziekindustrie. Van NCT tot ITZY, deze jonge sterren hebben naam gemaakt en hun bands behoren tot de meest populaire ter wereld. Of je nu een fan bent van K-Pop of gewoon nieuwsgierig bent naar de idolen die in 2004 zijn geboren, dit artikel heeft je inzicht gegeven in de muziek, leden en succesverhalen van deze geweldige bands.

FAQ

  • Q: Wie zijn de K-Pop-idolen geboren in 2004?
    EEN: De in 2004 geboren K-Pop-idolen zijn leden van NCT, ATEEZ, TXT, ITZY en CIX.
  • Q: Welke albums en singles hebben de in 2004 geboren K-Pop-idolen uitgebracht?
    EEN: De in 2004 geboren K-Pop-idolen hebben verschillende albums en singles uitgebracht, waaronder die van NCT NCT 2018 Empathie en Normaal , ATEEZ's Treasure EP.1: Alles op nul en Wonderland , TXT's Het Droomhoofdstuk: Ster en Kroon , ITZY's Het is anders en Van Van , en CIX's Hallo Hoofdstuk 1: Hallo, vreemdeling en Filmster .
  • Q: Op welke variétéshows zijn de K-Pop-idolen geboren in 2004 verschenen?
    EEN: De in 2004 geboren K-Pop-idolen zijn op verschillende variétéshows verschenen, waaronder Wekelijkse idool , Broers kennen , en Rennende man .

Kijk voor meer informatie over K-Pop-idolen geboren in 2004 Dit artikel van AllKPop en Dit artikel van Soompi.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Een van de leidende K-popbands is Kim Hyojung, die steeds meer erkenning krijgt voor haar unieke stijl en geluid. Ze heeft verschillende albums en singles uitgebracht en haar muziek is te zien geweest in verschillende films en televisieshows. Haar muziek is een mix van pop, R&B en hiphop, en ze wordt geprezen om haar vermogen om verschillende genres met elkaar te combineren. Fans van Kim Hyojung kunnen meer over haar en haar muziek te weten komen door een bezoek te brengen kim hyo jung .

Een andere K-popband die de wereld stormenderhand verovert, is SuperM. Deze zevenkoppige groep krijgt steeds meer erkenning voor hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hun muziek is te zien geweest in verschillende films en tv-shows. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en elektronische muziek, en ze worden geprezen om hun vermogen om verschillende genres met elkaar te vermengen. Fans van SuperM kunnen meer over hen en hun muziek te weten komen door ze te bezoeken super liedjes .

Ten slotte is Fromm een ​​andere toonaangevende K-popband die steeds meer erkenning krijgt voor hun unieke stijl en geluid. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hun muziek is te zien geweest in verschillende films en tv-shows. Hun muziek is een mix van pop, R&B en hiphop, en ze worden geprezen om hun vermogen om verschillende genres met elkaar te vermengen. Fans van Fromm kunnen meer over hen en hun muziek te weten komen door een bezoek te brengen van kpop .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, en de hierboven genoemde bands zijn slechts enkele van de vele K-popbands die erkenning krijgen voor hun unieke stijl en geluid. Of je nu een fan bent van Kim Hyojung, SuperM of Fromm, je kunt meer over hen en hun muziek te weten komen door hun websites te bezoeken.