K-Pop maart 2019 comebacks: alle bands die je moet kennen

Inhoud

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld en het is geen verrassing dat er lang wordt uitgekeken naar de comebacks van K-Pop in maart 2019. Met zoveel bands die terugkeren, kan het moeilijk zijn om bij te houden wie wat uitbrengt. Daarom hebben we deze uitgebreide gids samengesteld voor alle comebacks van K-Pop maart 2019. Lees verder om erachter te komen welke bands terugkeren en wat je kunt verwachten van hun nieuwe releases.

BTS

Een van de meest populaire K-Pop-bands, BTS , maakt in maart 2019 een comeback met hun nieuwe album Kaart van de ziel: persona . Het album komt op 12 april uit en zal zeven nieuwe nummers bevatten. Fans kunnen een mix verwachten van vrolijke popsongs en langzamere, meer emotionele ballads. De groep heeft al twee singles van het album uitgebracht, 'Boy With Luv' en 'Make It Right', die beide positieve recensies hebben gekregen.EXO

Een andere K-Pop-groep die in maart 2019 een comeback maakt, is EXO . De groep staat op het punt hun vijfde studioalbum uit te brengen, Verpest mijn tempo niet , op 2 nov. Het album zal 11 nummers bevatten, waaronder de eerste single 'Tempo'. Fans kunnen een mix verwachten van vrolijke popsongs en langzamere, meer emotionele ballads. De groep heeft al twee singles van het album uitgebracht, 'Love Shot' en 'Sign', die beide positieve recensies hebben gekregen.

TWEEMAAL

K-Pop meidengroep TWEEMAAL maakt in maart 2019 een comeback met hun nieuwe album Zin in jou . Het album komt op 22 april uit en zal negen nieuwe nummers bevatten. Fans kunnen een mix verwachten van vrolijke popsongs en langzamere, meer emotionele ballads. De groep heeft al twee singles van het album uitgebracht, 'Fancy' en 'Stuck in My Head', die beide positieve recensies hebben gekregen.

ZWARTPINK

K-Pop meidengroep ZWARTPINK maakt in maart 2019 een comeback met hun nieuwe album Dood deze liefde . Het album komt op 5 april uit en zal vijf nieuwe nummers bevatten. Fans kunnen een mix verwachten van vrolijke popsongs en langzamere, meer emotionele ballads. De groep heeft al twee singles van het album uitgebracht, 'Kill This Love' en 'Don't Know What To Do', die beide positieve recensies hebben gekregen.

Rood fluweel

K-Pop meidengroep Rood fluweel maakt in maart 2019 een comeback met hun nieuwe album Het ReVe-festival: dag 1 . Het album komt op 19 juni uit en zal zeven nieuwe nummers bevatten. Fans kunnen een mix verwachten van vrolijke popsongs en langzamere, meer emotionele ballads. De groep heeft al twee singles van het album uitgebracht, 'Zimzalabim' en 'Umpah Umpah', die beide positieve recensies hebben gekregen.

Gevolgtrekking

De comebacks van K-Pop maart 2019 zullen ongetwijfeld een hit worden bij fans over de hele wereld. Met zoveel bands die terugkeren, kan het moeilijk zijn om bij te houden wie wat uitbrengt. We hopen dat deze gids je heeft geholpen om op de hoogte te blijven van alle comebacks van K-Pop maart 2019. Bekijk zeker de nieuwe releases van BTS, EXO, TWICE, BLACKPINK en Red Velvet!

FAQ

 • Q: Wat is de releasedatum voor het nieuwe album van BTS?
  EEN: Het nieuwe album van BTS, Kaart van de ziel: persona , wordt op 12 april uitgebracht.
 • Q: Wat is de releasedatum van het nieuwe album van EXO?
  EEN: EXO's nieuwe album, Verpest mijn tempo niet , wordt op 2 november uitgebracht.
 • Q: Wat is de releasedatum voor het nieuwe album van TWICE?
  EEN: Het nieuwe album van TWICE, Zin in jou , wordt op 22 april uitgebracht.
 • Q: Wat is de releasedatum voor het nieuwe album van BLACKPINK?
  EEN: BLACKPINK's nieuwe album, Dood deze liefde , wordt op 5 april uitgebracht.
 • Q: Wat is de releasedatum van het nieuwe album van Red Velvet?
  EEN: Het nieuwe album van Red Velvet, Het ReVe-festival: dag 1 , wordt op 19 juni uitgebracht.

Kijk voor meer informatie over de comebacks van K-Pop in maart 2019 AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans over de hele wereld. Als je op zoek bent naar K-pop, wil je meer weten over enkele van de beste bands en artiesten. Sam Carter is een van de meest populaire K-popbands die er zijn. Ze hebben een uniek geluid waardoor ze favoriet zijn bij fans. Ga voor meer informatie over Sam Carter naar Carter zelf . Ze hebben een breed scala aan muziek, van vrolijke popsongs tot meer zachte ballads.

Als je op zoek bent naar een meer pure K-pop-fandom, wil je eens kijken puur fandom . Deze groep richt zich op de boybands van K-pop en ze hebben een geweldige selectie aan muziek. Van de klassieke boybands tot de nieuwere groepen, je zult iets vinden om van te houden. Ze hebben ook een geweldige selectie merchandise, zodat je je favoriete K-popgroep kunt steunen.

Gain is een andere populaire K-popband die de wereld stormenderhand verovert. Ze hebben een uniek geluid dat traditionele K-pop combineert met moderne pop. Ga naar voor meer informatie over Gain Koreaans verdienen . Ze hebben een breed scala aan muziek, van vrolijke popsongs tot meer zachte ballads. Ze hebben ook een geweldige selectie merchandise, zodat je je favoriete K-popgroep kunt steunen.

K-pop is een muziekgenre dat voor elk wat wils heeft. Of je nu op zoek bent naar een klassieke boyband of een moderne popgroep, je zult iets vinden om van te houden. Met zoveel geweldige bands en artiesten die er zijn, zul je zeker iets vinden dat je leuk vindt. Dus als je op zoek bent naar K-pop, bekijk dan enkele van de beste bands en artiesten en vind iets waar je van houdt.