K-Pop comebacks van november: al het laatste nieuws

Inhoud

November is een belangrijke maand voor K-Pop-fans, omdat veel van hun favoriete bands nieuwe muziek uitbrengen. Van BTS tot BLACKPINK, er zijn genoeg spannende comebacks om naar uit te kijken. In dit artikel bekijken we al het laatste nieuws over de comebacks van K-Pop in november, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste releases.

BTS-terugkeer

BTS is een van de grootste K-Pop-bands ter wereld en ze zullen in november hun comeback maken. De groep brengt hun nieuwe album uit ZIJN op 20 november, en ze hebben al twee singles van het album uitgebracht, Dynamiet en Het leven gaat verder . Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het volledige album, en het wordt zeker een hit.BLACKPINK-comeback

BLACKPINK is een andere populaire K-Pop-groep en ze maken ook hun comeback in november. De groep brengt hun nieuwe single uit Liefdesverdriet meisjes op 6 november en ze hebben al een teaser voor het nummer uitgebracht. Fans zijn enthousiast om de nieuwe single te horen, en het wordt zeker een hit.

EXO-terugkeer

EXO is een andere K-Pop-groep die in november hun comeback maakt. De groep brengt hun nieuwe album uit Obsessie op 27 november en ze hebben al twee singles van het album uitgebracht, Tijd en Liefde schot . Fans kijken reikhalzend uit naar de release van het volledige album, en het wordt zeker een hit.

TWEE keer terug

TWICE is een andere populaire K-Pop-groep en ze maken ook hun comeback in november. De groep brengt hun nieuwe single uit Bijzonder voelen op 5 november en ze hebben al een teaser voor het nummer uitgebracht. Fans zijn enthousiast om de nieuwe single te horen, en het wordt zeker een hit.

Red Velvet-comeback

Red Velvet is een andere K-Pop-groep die in november hun comeback maakt. De groep brengt hun nieuwe single uit Psycho op 30 november en ze hebben al een teaser voor het nummer uitgebracht. Fans zijn enthousiast om de nieuwe single te horen, en het wordt zeker een hit.

Gevolgtrekking

November is een belangrijke maand voor K-Pop-fans, omdat veel van hun favoriete bands nieuwe muziek uitbrengen. Van BTS tot BLACKPINK, er zijn genoeg spannende comebacks om naar uit te kijken. We hopen dat dit artikel je al het laatste nieuws over de comebacks van K-Pop in november heeft gegeven, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste releases.

FAQ

  • Q: Welke K-Pop-bands maken comebacks in november?
    EEN: BTS, BLACKPINK, EXO, TWICE en Red Velvet maken allemaal een comeback in november.
  • Q: Wanneer is het nieuwe album van BTS? ZIJN vrijgelaten worden?
    EEN: Het nieuwe album van BTS ZIJN wordt uitgebracht op 20 november.
  • Q: Wanneer is de nieuwe single van BLACKPINK Liefdesverdriet meisjes vrijgelaten worden?
    EEN: BLACKPINK's nieuwe single Liefdesverdriet meisjes wordt uitgebracht op 6 november.
Kijk voor meer informatie over de comebacks van K-Pop in november AllKPop en Soempi .

K-pop is een muziekgenre dat de laatste jaren steeds populairder is geworden. Om de K-popbands te leren kennen, zijn er een paar geweldige bronnen beschikbaar. Finkle Koreaans is een geweldige plek om te beginnen. Het biedt een diepgaande blik op de geschiedenis van K-pop, evenals profielen van enkele van de meest populaire K-popbands. Kim maandag is een andere geweldige bron om meer te weten te komen over K-pop. Het biedt een uitgebreide gids voor de K-popbands, inclusief hun muziek, video's en meer. Eindelijk, 8acht Kpop is een geweldige bron voor diegenen die meer over het genre willen leren. Het biedt een diepgaande blik op de geschiedenis van K-pop, evenals profielen van enkele van de meest populaire K-popbands. Met deze bronnen kan iedereen de K-popbands leren kennen en meer te weten komen over het genre.