K-popzanger Wang Ju: biografie, muziek en band

Inhoud

Wang Ju is een Zuid-Koreaanse zanger en lid van de K-Pop-band, EXO . Ze staat bekend om haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie. Ze is sinds haar debuut in 2012 actief in de muziekindustrie en heeft verschillende hitsingles en albums uitgebracht. In dit artikel gaan we in op de biografie, muziek en band van Wang Ju.

Biografie

Wang Ju werd geboren in Seoul, Zuid-Korea in 1994. Ze begon haar muziekcarrière in 2012 toen ze zich aansloot bij de K-Pop-band, EXO . Ze werd snel populair vanwege haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie. Sindsdien heeft ze verschillende hitsingles en albums uitgebracht, waaronder haar debuutalbum, De oorlog , die in 2017 werd uitgebracht.Naast haar muziekcarrière is Wang Ju ook actrice. Ze is verschenen in verschillende televisiedrama's en films, waaronder De verliefde koning en De erfgenamen . Ze is ook verschenen in verschillende variétéshows, zoals Rennende man en We zijn getrouwd .

Muziek

Wang Ju staat bekend om haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie. Ze heeft verschillende hitsingles en albums uitgebracht, waaronder haar debuutalbum, De oorlog , dat in 2017 werd uitgebracht. Het album was een commercieel succes en bereikte nummer één in de Zuid-Koreaanse hitlijsten. Ze heeft ook verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Growl' en 'Call Me Baby'.

Naast haar solowerk heeft Wang Ju ook samengewerkt met andere K-Pop-artiesten, waaronder EXO-K, Super Junior en Girls 'Generation. Ze heeft ook verschillende solosongs uitgebracht, waaronder 'Goodbye' en 'My Lady'.

Band

Wang Ju is een lid van de K-Pop-band, EXO . De band is opgericht in 2012 en bestaat uit negen leden. De band heeft verschillende hitsingles en albums uitgebracht, waaronder hun debuutalbum, Mama , dat in 2012 werd uitgebracht. Het album was een commercieel succes en bereikte nummer één in de Zuid-Koreaanse hitlijsten.

De band heeft ook verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Growl' en 'Call Me Baby'. De band heeft ook samengewerkt met andere K-Popartiesten, waaronder Super Junior en Girls' Generation. De band trad ook op op verschillende muziekfestivals, waaronder het KCON-muziekfestival in Los Angeles.

carriere hoogtepunten

Wang Ju heeft een succesvolle carrière achter de rug in de muziekindustrie. Ze heeft verschillende hitsingles en albums uitgebracht, waaronder haar debuutalbum, De oorlog , dat in 2017 werd uitgebracht. Het album was een commercieel succes en bereikte nummer één in de Zuid-Koreaanse hitlijsten. Ze heeft ook verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Growl' en 'Call Me Baby'.

Naast haar solowerk heeft Wang Ju ook samengewerkt met andere K-Pop-artiesten, waaronder EXO-K, Super Junior en Girls 'Generation. Ze is ook verschenen in verschillende televisiedrama's en films, waaronder De verliefde koning en De erfgenamen . Ze is ook verschenen in verschillende variétéshows, zoals Rennende man en We zijn getrouwd .

Gevolgtrekking

Wang Ju is een Zuid-Koreaanse zanger en lid van de K-Pop-band, EXO . Ze staat bekend om haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie. Ze heeft verschillende hitsingles en albums uitgebracht, waaronder haar debuutalbum, De oorlog , dat in 2017 werd uitgebracht. Naast haar solowerk heeft Wang Ju ook samengewerkt met andere K-Pop-artiesten, waaronder EXO-K, Super Junior en Girls' Generation. Ze is ook verschenen in verschillende televisiedrama's en films, waaronder De verliefde koning en De erfgenamen .

Ga voor meer informatie over Wang Ju en haar muziek naar AllKpop en Koreaboo .

FAQ

  • Q: Wat is het debuutalbum van Wang Ju?
    EEN: Het debuutalbum van Wang Ju is De oorlog , die in 2017 werd uitgebracht.
  • Q: Met welke andere K-Popartiesten heeft Wang Ju samengewerkt?
    EEN: Wang Ju heeft samengewerkt met EXO-K, Super Junior en Girls' Generation.
  • Q: In welke televisiedrama's en films is Wang Ju verschenen?
    EEN: Wang Ju is verschenen De verliefde koning en De erfgenamen .

De K-Pop-scene is een steeds evoluerende en opwindende scene, en het is geen verrassing dat het een wereldwijd fenomeen is geworden. Van hitech-dansers tot straatvechters, er is voor elk wat wils in de K-Pop-wereld. Hitech-dansers staan ​​bekend om hun ingewikkelde en complexe choreografie, vaak met elementen van hiphop, jazz en andere dansstijlen. Ze treden vaak op in grote groepen en hun optredens zijn altijd een spektakel om te aanschouwen. Anderzijds, Emma SWF is een straatvechter die veel aandacht heeft gekregen vanwege haar unieke vechtstijl. Ze staat bekend om haar krachtige en agressieve bewegingen, en haar uitvoeringen zijn altijd een publiekslieveling. Eindelijk, Swing-entertainment is een K-Pop-band die veel aandacht heeft gekregen vanwege hun unieke geluid en stijl. Ze staan ​​bekend om hun pakkende melodieën en vrolijke ritmes, en hun muziek zal je zeker aan het dansen krijgen. Al met al is de K-Pop-scene een steeds evoluerende en opwindende scene, en het is geen verrassing dat het een wereldwijd fenomeen is geworden.