Kyulkyung: The Rising K-Pop Band

Inhoud

Kyulkyung is een opkomende K-Pop-band die aan populariteit wint in de muziekindustrie. De groep bestaat uit zes leden: Zhou Jieqiong, Kim Do-yeon, Choi Yoo-jung, Kang Mi-na, Im Na-young en Lim Na-young. Kyulkyung heeft verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder Wee Woo , Chocolade , en Wat ga je doen . In deze gids verkennen we de geschiedenis, muziek en leden van de groep.

Geschiedenis van Kyulkyung

Kyulkyung werd in 2016 opgericht door Pledis Entertainment. De groep debuteerde met de single Wee Woo , die in augustus van dat jaar werd uitgebracht. Het nummer was een hit en bereikte de top 10 van de Gaon Digital Chart. Sindsdien heeft Kyulkyung verschillende andere singles uitgebracht, waaronder Chocolade en Wat ga je doen . De groep heeft ook twee uitgebreide toneelstukken uitgebracht, vakantie nacht en Een & Zes .Kyulkyungs muziek

Kyulkyungs muziek is een mix van pop, hiphop en R&B. De nummers van de groep bevatten vaak pakkende hooks en vrolijke melodieën. Kyulkyung heeft verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder Wee Woo , Choco , en Wat ga je doen . De groep heeft ook twee uitgebreide toneelstukken uitgebracht, vakantie nacht en Een & Zes . De groep heeft ook samengewerkt met andere artiesten, waaronder Eric Nam en Seventeen.

Kyulkyungs leden

Kyulkyung bestaat uit zes leden: Zhou Jieqiong, Kim Do-yeon, Choi Yoo-jung, Kang Mi-na, Im Na-young en Lim Na-young. Zhou Jieqiong is de leider van de groep en is ook de belangrijkste zanger. Kim Do-yeon is de belangrijkste rapper en hoofddanseres. Choi Yoo-jung is de zanger en danser. Kang Mi-na is de belangrijkste danser en hoofdrapper. Im Na-young is de zanger en danser. Lim Na-young is de belangrijkste zanger en hoofddanser.

Kyulkyungs prestaties

Kyulkyung heeft sinds hun debuut verschillende prijzen en nominaties gewonnen. De groep heeft de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2017 en de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Seoul Music Awards 2018. Kyulkyung is ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de prijs voor beste vrouwelijke groep bij de Mnet Asian Music Awards 2018.

Kyulkyungs toekomst

Kyulkyung blijft aan populariteit winnen in de K-Pop-industrie. De groep werkt momenteel aan hun derde extended play, die naar verwachting in 2021 uitkomt. Kyulkyung is ook van plan om in 2021 aan hun eerste wereldtournee te beginnen. De groep zal ook op verschillende variétéshows verschijnen, waaronder Wekelijkse idool en Broers kennen .

Gevolgtrekking

Kyulkyung is een opkomende K-Pop-band die aan populariteit wint in de muziekindustrie. De groep bestaat uit zes leden en heeft verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder Wee Woo , Choco , en Wat ga je doen . Kyulkyung heeft sinds hun debuut verschillende prijzen en nominaties gewonnen en blijft aan populariteit winnen in de K-Pop-industrie. De groep werkt momenteel aan hun derde extended play en zal in 2021 aan hun eerste wereldtournee beginnen.

FAQ

 • Q: Wie zijn de leden van Kyulkyung?
  EEN: De leden van Kyulkyung zijn Zhou Jieqiong, Kim Do-yeon, Choi Yoo-jung, Kang Mi-na, Im Na-young en Lim Na-young.
 • Q: Wat voor soort muziek maakt Kyulkyung?
  EEN: Kyulkyungs muziek is een mix van pop, hiphop en R&B.
 • Q: Wanneer debuteerde Kyulkyung?
  EEN: Kyulkyung debuteerde in 2016 met de single Wee Woo .
 • Q: Welke prijzen heeft Kyulkyung gewonnen?
  EEN: Kyulkyung heeft de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2017 en de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Seoul Music Awards 2018.

Kijk voor meer informatie over Kyulkyung op AllKpop , Soempi , en Pledis-entertainment .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Een van de meest populaire K-popbands is Beast, ook wel bekend als Doojoon. Beast is een zeskoppige boyband die in 2009 debuteerde en sindsdien een van de meest succesvolle K-popgroepen is geworden. De groep bestaat uit Doojoon, Hyunseung, Junhyung, Yoseob, Dongwoon en Gikwang. Elk lid heeft zijn eigen unieke stijl en charisma waardoor ze zich onderscheiden van andere K-popbands.

Een andere populaire K-popband is Se So Neon, een vierkoppige meidengroep die in 2019 debuteerde. De groep bestaat uit So Yoon, Chae Won, Yoo Jung en Hye Won. Se So Neon is snel een van de meest populaire K-popbands geworden, dankzij hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens. Ze hebben ook veel aandacht gekregen vanwege hun unieke gevoel voor mode en stijl.

Ten slotte is Sykkuno een vierkoppige boyband die debuteerde in 2020. De groep bestaat uit Sykkuno, Jooheon, Jooheon en Jooheon. Sykkuno staat bekend om hun unieke geluid en stijl, evenals hun indrukwekkende hoogten. Sykkuno is snel een van de meest populaire K-popbands geworden, dankzij hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Ga naar voor meer informatie over deze populaire K-popbands Doojoon-beest , Dus Joon , en Sykunno-hoogte . Met hun unieke stijlen en aanstekelijke liedjes zullen deze K-popbands je zeker vermaken en boeien.