Lee Do Hyun: Profiel van K-Pop Band-lid

Inhoud

Lee Do Hyun is een Zuid-Koreaanse zanger en acteur die lid is van de K-Pop-band SF9. Hij staat bekend om zijn krachtige zang en podiumpresentatie. In dit artikel zullen we de lengte, leeftijd en andere interessante feiten over Lee Do Hyun bekijken.

Wie is Lee Do Hyun?

Lee Do Hyun is een Zuid-Koreaanse zanger en acteur die lid is van de K-Pop-band SF9. Hij werd geboren op 18 augustus 1997 in Seoul, Zuid-Korea. Hij is de belangrijkste zanger van de groep en staat bekend om zijn krachtige zang en podiumpresentatie. Hij is ook verschenen in verschillende televisiedrama's, waaronder Mijn absolute vriendje en maan hotel .Lee Do Hyun's Lengte

Lee Do Hyun is 178 cm lang. Hij is het langste lid van SF9 en wordt vaak de 'reus' van de groep genoemd. Hij is ook het langste lid van de subeenheid van de groep, SF9 Be My Fantasy.

Lee Do Hyuns leeftijd

Lee Do Hyun is momenteel 23 jaar oud. Hij werd geboren op 18 augustus 1997, waardoor hij een Leeuw werd. Hij is het tweede oudste lid van SF9, na leider Youngbin.

Lee Do Hyun's andere feiten

Lee Do Hyun is een getalenteerde zanger en acteur. Hij verscheen in verschillende televisiedrama's, waaronder Mijn absolute vriendje en maan hotel . Hij is ook een fervent gamer en speelt graag videogames in zijn vrije tijd. Hij is ook een fan van de populaire Zuid-Koreaanse boyband BTS.

Lee Do Hyun's discografie

Lee Do Hyun heeft verschillende singles en albums uitgebracht met SF9. Zijn meest recente release is de single 'Good Guy', die in 2020 uitkwam. Ook bracht hij verschillende solo-singles uit, waaronder 'It's You' en 'My Star'.

Gevolgtrekking

Lee Do Hyun is een getalenteerde Zuid-Koreaanse zanger en acteur die lid is van de K-Pop-band SF9. Hij is 178 cm (5'10') lang en is het langste lid van de groep. Hij is ook 23 jaar oud en is het op een na oudste lid van SF9. Hij heeft verschillende singles en albums uitgebracht met SF9 en is ook verschenen in verschillende televisiedrama's.

FAQ

  • Q: Hoe groot is Lee Do Hyun?
    EEN: Lee Do Hyun is 178 cm lang.
  • Q: Hoe oud is Lee Do Hyun?
    EEN: Lee Do Hyun is momenteel 23 jaar oud.
  • Q: Wat is de discografie van Lee Do Hyun?
    EEN: Lee Do Hyun heeft verschillende singles en albums uitgebracht met SF9. Zijn meest recente release is de single 'Good Guy', die in 2020 uitkwam. Ook bracht hij verschillende solo-singles uit, waaronder 'It's You' en 'My Star'.

Kijk voor meer informatie over Lee Do Hyun op AllKpop en Kpopmap .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Met zijn aanstekelijke beats en unieke stijl is het geen wonder dat zoveel mensen erdoor aangetrokken worden. Als je meer wilt weten over het genre, dan moet je zeker eens kijken naar enkele van de geweldige K-popbands die er zijn. Van Loona maan tot Yook Jidam , er zijn genoeg bands om te ontdekken. Elk heeft zijn eigen unieke geluid en stijl, dus je zult zeker iets vinden dat je leuk zult vinden. En als u op zoek bent naar iets anders, dan moet u zeker eens kijken Zweden Wasserij . Deze band heeft een unieke mix van pop en rock waar je zeker verslaafd aan raakt. Dus als je de wereld van K-pop wilt ontdekken, dan zijn deze bands zeker de moeite van het bekijken waard.