Lee Hi's Seoulite-tracklijst: het nieuwste album van K-Pop Band

Inhoud

Lee Hi is een Zuid-Koreaanse zanger en songwriter die in 2012 debuteerde met de single '1,2,3,4'. Ze staat bekend om haar soulvolle stem en unieke muziekstijl, wat haar een trouwe schare fans heeft opgeleverd. Haar nieuwste album, Seoulite, kwam uit in april 2020 en bevat verschillende genres, van pop tot hiphop. Hier is een blik op de tracklist van Lee Hi's Seoulite album.

Seoulite-tracklijst

 • Houd mijn hand vast
 • Ademen
 • Rennen
 • Mijn ster
 • Niemand
 • Ik haat jou
 • Officieel
 • Hou van jou
 • Droom
 • Houd mijn hand vast (Engelse versie)

Houd mijn hand vast

De eerste single van het album, 'Hold My Hand', is een mid-tempo popsong met een pakkend refrein. Het nummer gaat over het gevoel verliefd te zijn en de hand van de persoon vast te willen houden. De videoclip voor het nummer is uitgebracht op 8 april 2020 en bevat Lee Hi in verschillende kleurrijke omgevingen.Ademen

De tweede single van het album, 'Breathe', is een traag tempo R&B-nummer met een soulvolle melodie. Het nummer gaat over het gevoel overweldigd te zijn en een pauze te moeten nemen. De videoclip voor het nummer werd uitgebracht op 15 april 2020 en bevat Lee Hi in verschillende dromerige omgevingen.

Rennen

De derde single van het album, 'Holo', is een midtempo hiphopnummer met een groovy beat. Het nummer gaat over het gevoel verliefd te zijn en bij de persoon te willen zijn. De videoclip voor het nummer is uitgebracht op 22 april 2020 en bevat Lee Hi in verschillende futuristische omgevingen.

Mijn ster

De vierde single van het album, 'My Star', is een midtempo popsong met een pakkend refrein. Het nummer gaat over het gevoel verliefd te zijn en de ster van de persoon te willen zijn. De videoclip voor het nummer is uitgebracht op 29 april 2020 en bevat Lee Hi in verschillende romantische omgevingen.

Niemand

De vijfde single van het album, 'No One', is een mid-tempo R&B nummer met een soulvolle melodie. Het nummer gaat over het gevoel alleen te zijn en bij iemand te willen zijn. De videoclip voor het nummer werd uitgebracht op 6 mei 2020 en bevat Lee Hi in verschillende emotionele settings.

Ik haat jou

De zesde single van het album, 'Hate You', is een midtempo hiphopnummer met een groovy beat. Het nummer gaat over het gevoel gekwetst te zijn en wraak te willen nemen. De videoclip voor het nummer is uitgebracht op 13 mei 2020 en bevat Lee Hi in verschillende donkere omgevingen.

Voltooiing

Het Seoulite-album van Lee Hi is een unieke mix van pop, R&B en hiphop die haar soulvolle stem en unieke muziekstijl laat horen. Het album bevat een verscheidenheid aan nummers die verschillende emoties en thema's onderzoeken, van liefde en verlangen tot pijn en wraak. Als je een fan bent van K-Pop, dan is dit album zeker de moeite waard.

Ga naar voor meer informatie over Lee Hi en haar muziek AllKpop en Koreaboo .

FAQ

 • Q: Wie is Lee Hallo? EEN: Lee Hi is een Zuid-Koreaanse zanger en songwriter die in 2012 debuteerde met de single '1,2,3,4'.
 • Q: Wat is de tracklist van Lee Hi's Seoulite album? EEN: De tracklist van Lee Hi's Seoulite album bevat 'Hold My Hand', 'Breathe', 'Holo', 'My Star', 'No One', 'Hate You', 'Official', 'Love You', 'Dream', en 'Houd mijn hand vast (Engelse versie)'.
 • Q: Waar kan ik meer informatie vinden over Lee Hi en haar muziek? EEN: Meer informatie over Lee Hi en haar muziek vind je op AllKpop en Koreaboo .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en twee van de meest populaire bands zijn Su Yeon en Jisoo Choi. Su Yeon is een opkomende K-popband die de laatste tijd veel aandacht krijgt. Ze hebben een uniek geluid dat traditionele Koreaanse muziek combineert met moderne pop. Hun liedjes zijn pakkend en vrolijk, en ze hebben veel fans over de hele wereld gekregen. Jisoo Choi is een andere K-popband die de wereld stormenderhand verovert. Ze hebben een meer traditioneel geluid, maar hun liedjes zijn nog steeds pakkend en vrolijk. Ze hebben veel fans gekregen in zowel Korea als in het buitenland.

Een andere K-popband die de muziekscene stormenderhand verovert, is Hinapia. Deze groep bestaat uit vier leden en ze hebben een uniek geluid dat traditionele Koreaanse muziek combineert met moderne pop. Hun liedjes zijn pakkend en vrolijk, en ze hebben veel fans over de hele wereld gekregen. Ze hebben in veel tijdschriften gestaan ​​en zijn zelfs genomineerd voor prijzen.

K-pop wordt over de hele wereld steeds populairder en deze drie bands lopen voorop. suyeon , Jisoo Choi , en Er is Hinapia maken allemaal furore in de muziekindustrie en krijgen veel fans. Ze zijn allemaal uniek op hun eigen manier en ze zullen zeker nog jaren een impact blijven maken op de muziekscene.