Lee Seung Hyub: lid van de K-popband en soloartiest

Inhoud

Lee Seung Hyub is een Zuid-Koreaanse zanger, songwriter en acteur. Hij is lid van de K-Pop-band N.Vliegen en heeft verschillende soloalbums uitgebracht. Hij is sinds 2015 actief in de muziekindustrie en heeft een grote aanhang gekregen in Zuid-Korea en daarbuiten. In dit artikel zullen we de carrière en muziek van Lee Seung Hyub verkennen.

Vroege leven en carrière

Lee Seung Hyub werd geboren op 5 april 1995 in Seoul, Zuid-Korea. Hij studeerde aan het Seoul Institute of the Arts en studeerde af in 2017. Hij begon zijn carrière als stagiair voor FNC Entertainment in 2015 en debuteerde als lid van de K-Pop-band N.Vliegen in 2016. De band heeft verschillende albums en singles uitgebracht, waaronder hun meest succesvolle single 'Rooftop'.Gewoon Carrière

Naast zijn werk met N.Vliegen , heeft Lee Seung Hyub ook verschillende soloalbums uitgebracht. Zijn debuut soloalbum, Het moment , werd uitgebracht in 2018 en bevatte de singles 'Goodbye' en 'The Moment'. Hij heeft ook verschillende singles uitgebracht, waaronder 'I'm Not Alone' en 'The Night'.

Acteercarrière

Lee Seung Hyub is ook verschenen in verschillende televisiedrama's en films. Hij maakte zijn acteerdebuut in het drama De leugenaar en zijn geliefde in 2017. Hij is ook in de films verschenen De outlaws en De heks: deel 1. De ondermijning . Hij is ook verschenen in verschillende variétéshows, waaronder Wekelijkse idool en Broers kennen .

Muziek video's

Lee Seung Hyub heeft ook verschillende muziekvideo's uitgebracht voor zijn solosongs. Zijn muziekvideo's voor 'Goodbye' en 'The Moment' zijn beide meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube. Hij heeft ook muziekvideo's uitgebracht voor zijn singles 'I'm Not Alone' en 'The Night'.

Prijzen en nominaties

Lee Seung Hyub is genomineerd voor verschillende prijzen voor zijn werk met N.Vliegen en als soloartiest. Hij is genomineerd voor de Mnet Asian Music Awards, de Seoul Music Awards en de Golden Disc Awards. Hij heeft ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Best New Artist Award bij de Mnet Asian Music Awards in 2017.

Gevolgtrekking

Lee Seung Hyub is een Zuid-Koreaanse zanger, songwriter en acteur. Hij is lid van de K-Pop-band N.Vliegen en heeft verschillende soloalbums uitgebracht. Hij is ook verschenen in verschillende televisiedrama's en films en heeft verschillende muziekvideo's uitgebracht. Hij is genomineerd voor verschillende prijzen en heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn werk.

FAQ

  • Q: Wat is het debuut soloalbum van Lee Seung Hyub? EEN: Lee Seung Hyub's debuut soloalbum is Het moment , die in 2018 werd uitgebracht.
  • Q: Welke prijzen heeft Lee Seung Hyub gewonnen? EEN: Lee Seung Hyub heeft de Best New Artist Award gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards in 2017.
  • Q: In welke televisiedrama's is Lee Seung Hyub verschenen? EEN: Lee Seung Hyub is in het drama verschenen De leugenaar en zijn geliefde in 2017 en de films De outlaws en De heks: deel 1. De ondermijning .

Lee Seung Hyub is een ervaren zanger, songwriter en acteur. Hij heeft een grote aanhang gekregen in Zuid-Korea en in het buitenland en heeft verschillende succesvolle albums en singles uitgebracht. Voor meer informatie over Lee Seung Hyub, bezoek AllKpop , Koreaboo , en Kpopmap .

K-pop is een muziekgenre dat de laatste jaren steeds populairder is geworden. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Veel K-popbands zijn internationale sensaties geworden en er zijn veel getalenteerde zangers en artiesten in de branche. Een van de meest populaire K-popsterren is Ziyi Wang, een lid van de band EXO. Ze staat bekend om haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie. Een andere rijzende ster in de K-popwereld is Bang Sejin, een lid van de band BTS. Hij staat bekend om zijn vlotte zang en energieke optredens.

Als je geïnteresseerd bent om een ​​K-popster te worden, zijn er een paar stappen die je moet nemen. Eerst moet je een K-popbureau vinden dat je vertegenwoordigt. Dit kun je doen door verschillende bureaus online te onderzoeken of audities bij te wonen. Als je eenmaal een bureau hebt gevonden, moet je trainen en oefenen om een ​​K-popster te worden. Dit omvat zanglessen, danslessen en andere activiteiten om u te helpen uw vaardigheden aan te scherpen. Ten slotte moet je auditie doen voor een K-popband of -groep. Dit is een geweldige manier om je voet tussen de deur te krijgen en je carrière als K-popster te beginnen.

Als je meer wilt weten over hoe je een K-popster kunt worden, zijn er veel bronnen beschikbaar. U kunt online informatie vinden over K-pop-bureaus, audities en trainingsprogramma's. Daarnaast zijn er veel websites en forums die zijn gewijd aan het helpen van aspirant-K-popsterren. Bijvoorbeeld, ziyi wang , sejin staat ,kpop-trainees-how-to-join-a-kpop-bandzijn allemaal geweldige bronnen om meer te leren over de K-pop-industrie. Met de juiste middelen en toewijding kun je een succesvolle K-popster worden.