Lee Soyeon: K-Popster en voormalig lid van I.O.I

Inhoud

Lee Soyeon is een Zuid-Koreaanse zanger en voormalig lid van de K-Pop meidengroep IOI . Ze werd geboren op 16 augustus 1998 in Seoul, Zuid-Korea. Ze is vooral bekend door haar deelname aan de 2016 Produceer 101 realityshow, waar ze vierde werd in het algemeen klassement en lid werd van de projectgroep IOI . Sindsdien is ze een solocarrière begonnen en bracht ze in 2019 haar debuutsingle 'Jelly' uit.

Vroege leven en carrière

Lee Soyeon begon haar carrière als stagiair bij Fantagio Entertainment in 2015. Daarna nam ze deel aan de 2016 Produceer 101 realityshow, waar ze vierde werd in het algemeen klassement en lid werd van de projectgroep IOI . Ze maakte deel uit van de groep tot hun ontbinding in 2017. Na de ontbinding keerde ze terug naar Fantagio Entertainment en begon haar solocarrière.Muziek

Lee Soyeon bracht in 2019 haar debuutsingle 'Jelly' uit. Het nummer was een succes en bereikte de top 10 van de Gaon Digital Chart en de top 20 van de Billboard World Digital Songs-hitlijst. Sindsdien heeft ze verschillende andere singles uitgebracht, waaronder 'Paradise' en 'Spotlight'.

Acteercarrière

Naast haar muziekcarrière is Lee Soyeon ook in verschillende televisiedrama's verschenen. Ze maakte haar acteerdebuut in het drama van 2017 De leugenaar en zijn geliefde , en is sindsdien verschenen in Mijn eerste eerste liefde en De dossiers van de schoolverpleegkundige . Ze is ook verschenen in verschillende variétéshows, waaronder Wekelijkse idool en Broers kennen .

Andere activiteiten

Naast haar muziek- en acteercarrière is Lee Soyeon ook op andere gebieden actief. Ze is een merkambassadeur voor verschillende bedrijven, waaronder Lotte Duty Free en Lotte Chilsung. Ze is ook lid van de Zuid-Koreaanse meidengroep Wekelijks , die debuteerde in 2020.

Prijzen en nominaties

Lee Soyeon is genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Mnet Asian Music Awards en de Seoul Music Awards. Ze heeft ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Asia Artist Awards en de Soribada Best K-Music Awards.

Gevolgtrekking

Lee Soyeon is een Zuid-Koreaanse zanger en voormalig lid van de K-Pop meidengroep IOI . Ze is vooral bekend door haar deelname aan de 2016 Produceer 101 realityshow, waar ze vierde werd in het algemeen klassement en lid werd van de projectgroep IOI . Sindsdien heeft ze een solocarrière nagestreefd en bracht ze in 2019 haar debuutsingle 'Jelly' uit. Naast haar muziekcarrière is Lee Soyeon ook verschenen in verschillende televisiedrama's en variétéshows, en is ze een merkambassadeur voor verschillende bedrijven. Ze is genomineerd voor verschillende prijzen en heeft verschillende prijzen gewonnen.

FAQ

  • Q: Wat is de debuutsingle van Lee Soyeon?
    EEN: De debuutsingle van Lee Soyeon is 'Jelly', uitgebracht in 2019.
  • Q: In welke televisiedrama's is Lee Soyeon verschenen?
    EEN: Lee Soyeon is verschenen De leugenaar en zijn geliefde , Mijn eerste eerste liefde , en De dossiers van de schoolverpleegkundige .
  • Q: Welke prijzen heeft Lee Soyeon gewonnen?
    EEN: Lee Soyeon heeft de Asia Artist Awards en de Soribada Best K-Music Awards gewonnen.

Voor meer informatie over Lee Soyeon, bezoek Wikipedia en allpop .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en er zijn veel bands die naam maken. Een Koreaanse band die furore maakt, is Jung Jaewon. Ze zijn een vijfkoppige boyband die in 2018 debuteerde en sindsdien aan populariteit wint. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en EDM, en ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht. Ze zijn ook te zien geweest op verschillende muziekfestivals en zijn genomineerd voor prijzen. Fans van Jung Jaewon kunnen meer te weten komen over de band door een bezoek te brengen hun website .

Een andere K-popband die aan populariteit wint, is Dreamcatcher. Deze zevenkoppige meidengroep debuteerde in 2017 en wint sindsdien fans. Ze staan ​​bekend om hun unieke mix van rock, metal en EDM, en ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht. Ze zijn ook te zien geweest op verschillende muziekfestivals en zijn genomineerd voor prijzen. Fans van Dreamcatcher kunnen meer te weten komen over de band door een bezoek te brengen hun website .

Ten slotte is Jimin van JYP Entertainment een andere K-popster die furore maakt. Ze debuteerde in 2018 en wint sindsdien aan populariteit. Haar muziek is een mix van hiphop, R&B en EDM, en ze heeft verschillende singles en albums uitgebracht. Ze is ook te zien geweest op verschillende muziekfestivals en is genomineerd voor prijzen. Fans van Jimin kunnen meer over haar te weten komen door haar te bezoeken haar website .