Lee Sung Yeol: de K-popster die de wereld stormenderhand verovert

Inhoud

Lee Sung Yeol is een Zuid-Koreaanse zanger, songwriter en acteur die de K-Pop-wereld stormenderhand verovert. Hij is lid van de populaire K-Pop boyband, Eindeloos , en heeft verschillende soloalbums uitgebracht. Hij speelde ook in verschillende televisiedrama's en films. In deze uitgebreide gids verkennen we de carrière, muziek en meer van Lee Sung Yeol.

Vroege leven en carrière

Lee Sung Yeol werd geboren op 27 augustus 1991 in Seoul, Zuid-Korea. Hij woonde het Dong-Ah Institute of Media and Arts bij en studeerde acteren. Hij werd in 2009 gescout door Woollim Entertainment en kwam als stagiair bij het bureau. Hij maakte zijn debuut als lid van Eindeloos in 2010.Lee Sung Yeol heeft verschillende soloalbums uitgebracht, waaronder Geboren zijn (2015), 27 (2017), en Ego (2019). Hij speelde ook in verschillende televisiedrama's, waaronder Middelbare School Koning van Savvy (2014), De tijd dat we niet verliefd waren (2015), en Heerser: Meester van het masker (2017). Hij is ook in verschillende films verschenen, waaronder Mijn irritante broer (2016) en De Grote Slag (2018).

Muziek

Lee Sung Yeol heeft verschillende soloalbums uitgebracht, waaronder Geboren zijn (2015), 27 (2017), en Ego (2019). Hij heeft ook verschillende singles uitgebracht, waaronder Liefdeslied (2015), Mijn antwoord (2016), en Het antwoord (2017). Hij heeft ook samengewerkt met andere artiesten, waaronder Eindeloos bandgenoot Hoya op de single Baby U! (2015).

Toneel spelen

Lee Sung Yeol speelde in verschillende televisiedrama's, waaronder Middelbare School Koning van Savvy (2014), De tijd dat we niet verliefd waren (2015), en Heerser: Meester van het masker (2017). Hij is ook in verschillende films verschenen, waaronder Mijn irritante broer (2016) en De Grote Slag (2018).

Onderscheidingen en onderscheidingen

Lee Sung Yeol heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn werk in muziek en acteren. Hij won de prijs voor beste nieuwe acteur bij de MBC Drama Awards voor zijn rol in Middelbare School Koning van Savvy (2014). Hij won ook de prijs voor beste mannelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards voor zijn soloalbum Geboren zijn (2015).

Priveleven

Lee Sung Yeol is een privépersoon en deelt niet veel over zijn persoonlijke leven. Hij is momenteel vrijgezel en is niet in verband gebracht met andere beroemdheden.

Gevolgtrekking

Lee Sung Yeol is een Zuid-Koreaanse zanger, songwriter en acteur die de K-Pop-wereld stormenderhand verovert. Hij is lid van de populaire K-Pop boyband, Eindeloos , en heeft verschillende soloalbums uitgebracht. Hij speelde ook in verschillende televisiedrama's en films. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn werk in muziek en acteren.

Kijk voor meer informatie over Lee Sung Yeol op AllKpop , Koreaboo , en Soempi .

FAQ

  • Q: Wat is de geboortedatum van Lee Sung Yeol? EEN: Lee Sung Yeol werd geboren op 27 augustus 1991.
  • Q: Welke prijzen heeft Lee Sung Yeol gewonnen? EEN: Lee Sung Yeol heeft de prijs voor beste nieuwe acteur gewonnen bij de MBC Drama Awards voor zijn rol in Middelbare School Koning van Savvy (2014) en de prijs voor beste mannelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards voor zijn soloalbum Geboren zijn (2015).
  • Q: In welke films is Lee Sung Yeol verschenen? EEN: Lee Sung Yeol is in verschillende films verschenen, waaronder Mijn irritante broer (2016) en De Grote Slag (2018).

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel K-popbands die de afgelopen jaren populair zijn geworden, en een daarvan is Prizzmy. Prizzmy is een vijfkoppige K-popband die debuteerde in 2018. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en zijn een van de populairste K-popbands ter wereld geworden. Voor meer informatie over Prizzmy, ayami sema is een geweldige bron.

Een andere populaire K-popband is Ja Young. Ja Young is een vierkoppige K-popband die debuteerde in 2019. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en zijn een van de populairste K-popbands ter wereld geworden. Voor meer informatie over Ja Young, ik jong is een geweldige bron.

Ten slotte is Seungmin een K-popband die je moet kennen. Seungmin is een vierkoppige K-popband die debuteerde in 2020. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht en zijn een van de populairste K-popbands ter wereld geworden. Voor meer informatie over Seungmin, acteur seungmin is een geweldige bron.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn de afgelopen jaren veel K-popbands populair geworden, en elk van hen heeft zijn eigen unieke stijl en geluid. Prizzmy, Ja Young en Seungmin zijn drie van de meest populaire K-popbands ter wereld. Elk van deze bands heeft verschillende hitsingles en albums uitgebracht en is over de hele wereld populair geworden. Om meer te weten te komen over elk van deze bands, zijn er verschillende geweldige bronnen online beschikbaar. Door deze bronnen te verkennen, kun je meer te weten komen over de muziek, de leden en de cultuur van elk van deze K-popbands.