Lightsum: een uitgebreide gids voor de K-Pop-band met Nayoung

Inhoud

Lightsum is een K-Pop meidengroep met Nayoung. De groep debuteerde in 2020 en heeft sindsdien verschillende singles en albums uitgebracht. In deze uitgebreide gids verkennen we de muziek, leden en meer van de groep.

Wie is Lichtsum?

Lightsum is een vijfkoppige K-Pop meidengroep gevormd door Woollim-entertainment . De groep bestaat uit Nayoung, Jiae, Jiwon, Soeun en Yebin. Nayoung is de leider van de groep en is de belangrijkste zanger. Jiae is de belangrijkste rapper, Jiwon is de zanger, Soeun is de hoofddanser en Yebin is de hoofddanser.Welke muziek heeft Lightsum uitgebracht?

Lightsum heeft sinds hun debuut verschillende singles en albums uitgebracht. Hun debuutsingle 'Vanilla' kwam uit in 2020 en was een hit bij fans. Ze volgden met hun eerste EP, Lightsum 1e mini-album , met daarop de singles 'Vanilla' en 'Lalalilala.' Ook brachten ze in 2021 de single 'Fantasy' uit.

De populairste nummers van Lightsum zijn 'Vanilla', 'Lalalilala' en 'Fantasy'. Ze hebben ook verschillende andere singles en albums uitgebracht, waaronder Lightsum 2e mini-album , waarop de singles 'Dream' en 'Oh My God.'

Hoe zijn de muziekvideo's van Lightsum?

De muziekvideo's van Lightsum staan ​​bekend om hun kleurrijke visuals en pakkende choreografie. Hun muziekvideo's bevatten vaak de leden in verschillende omgevingen, zoals een school, een strand of een stad. De video's bevatten ook ingewikkelde dansroutines die de indrukwekkende dansvaardigheden van de leden laten zien.

Wat zijn de onderscheidingen en prestaties van Lightsum?

Lightsum heeft sinds hun debuut verschillende prijzen gewonnen. Ze wonnen de Rookie van het jaar prijs bij de Mnet Asian Music Awards 2020 en de Beste nieuwe vrouwelijke artiest prijs bij de Gaon Chart Music Awards 2021. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende andere prijzen, waaronder de Beste nieuwe artiest prijs bij de Melon Music Awards 2021.

Wat moet u nog meer weten over Lightsum?

Lightsum is een actieve groep, die vaak op variétéshows en concerten optreedt. Ze hebben ook samengewerkt met andere K-Popartiesten, zoals BTS en EXO. Lightsum is ook actief op sociale media en plaatst vaak updates over hun muziek en activiteiten.

Gevolgtrekking

Lightsum is een K-Pop meidengroep met Nayoung. De groep heeft sinds hun debuut verschillende singles en albums uitgebracht en heeft verschillende prijzen gewonnen. Ze zijn ook actief op sociale media en werken vaak samen met andere K-Popartiesten. Als je een fan bent van K-Pop, is Lightsum zeker de moeite van het bekijken waard.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Lightsum? EEN: De leden van Lightsum zijn Nayoung, Jiae, Jiwon, Soeun en Yebin.
  • Q: Welke prijzen heeft Lightsum gewonnen? EEN: Lightsum heeft de Rookie van het jaar prijs bij de Mnet Asian Music Awards 2020 en de Beste nieuwe vrouwelijke artiest prijs bij de Gaon Chart Music Awards 2021.
  • Q: Welke muziek heeft Lightsum uitgebracht? EEN: Lightsum heeft verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder Lightsum 1e mini-album en Lightsum 2e mini-album .

Kijk voor meer informatie over Lightsum op AllKPop en Koreaboo .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en twee van de meest populaire bands zijn JO1 en Aobara Bouquet. JO1 is een Japanse boyband die sinds hun debuut in 2019 internationale aandacht krijgt. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder hun meest recente single 'Sorane'. De groep bestaat uit zeven leden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en hun liveoptredens zijn altijd energiek en vermakelijk. JO1 wisselt zijn gepassioneerd door hun muziek en hebben een grote aanhang gekregen in de K-pop-gemeenschap.

Aobara Bouquet is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2020 debuteerde. De groep bestaat uit vijf leden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en hun liveoptredens zijn altijd energiek en vermakelijk. Aobara-boeket heeft verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder hun meest recente single 'Bouquet'. De groep heeft sinds hun debuut internationale aandacht gekregen en hun fans zijn gepassioneerd door hun muziek.

Een andere populaire K-popband is GFriend. De groep bestaat uit zes leden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en hun liveoptredens zijn altijd energiek en vermakelijk. GFriend heeft verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder hun meest recente single 'Sowon Kim'. Sowon Kim is de leider van de groep en krijgt sinds hun debuut internationale aandacht. GFriend heeft een grote aanhang in de K-pop-gemeenschap en hun fans zijn gepassioneerd door hun muziek.

K-pop wordt over de hele wereld steeds populairder en deze drie bands zijn slechts enkele van de vele K-popgroepen die internationale aandacht krijgen. Elk van deze bands heeft zijn eigen unieke stijl en geluid, en hun fans zijn gepassioneerd door hun muziek. Of je nu een fan bent van JO1, Aobara Bouquet of GFriend, je kunt meer te weten komen over deze bands en hun muziek door hun websites en social media-pagina's te bezoeken. K-pop is er om te blijven, en deze bands zullen de wereld zeker blijven veroveren.