Lim Seo Won: lid van de K-Pop-band en soloartiest

Inhoud

Lim Seo Won is een Zuid-Koreaanse zanger en lid van de K-Pop band, B.A.P. Ze is ook een soloartiest en bracht in 2019 haar eerste soloalbum uit. Seo Won is sinds 2012 actief in de K-Pop-industrie en heeft een groot aantal fans gekregen. In dit artikel zullen we haar carrière, solomuziek en meer verkennen.

Vroege carrière en BAP

Lim Seo Won begon haar carrière in 2012 toen ze zich aansloot bij de K-Pop band, B.A.P. De groep debuteerde met hun single 'Warrior', en kreeg al snel een grote aanhang. Seo Won was de leadzangeres van de groep en werd geprezen om haar krachtige zang. De groep bracht verschillende succesvolle albums en singles uit, waaronder 'One Shot', 'No Mercy' en 'Power'. In 2018 verliet Seo Won de groep om een ​​solocarrière na te streven.Solo-muziek

In 2019 bracht Seo Won haar eerste soloalbum uit, Het begin . Het album bevatte een mix van pop- en R & B-nummers en werd geprezen om zijn unieke geluid. De eerste single, 'Dream', was een hit en kreeg al snel een grote aanhang. Seo Won heeft sindsdien verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Love Me' en 'My Way'. Ze heeft ook samengewerkt met andere artiesten, waaronder de leider van B.A.P, Bang Yong Guk.

Acteercarrière

Naast haar muziekcarrière is Seo Won ook in verschillende televisiedrama's verschenen. Ze maakte haar acteerdebuut in het drama, Mijn liefde van de ster , in 2014. Sindsdien is ze in verschillende andere drama's verschenen, waaronder De erfgenamen en De verliefde koning . Seo Won is ook in verschillende films verschenen, waaronder De schoonheid van binnen en De heks: deel 1. De ondermijning .

Aanbevelingen en andere ondernemingen

Naast haar muziek- en acteercarrière is Seo Won ook in verschillende commercials en advertenties verschenen. Ze is het gezicht geweest van verschillende merken, waaronder Samsung en L'Oréal. Seo Won is ook betrokken geweest bij verschillende filantropische projecten, waaronder de campagne 'Love Yourself', die mensen bewust maakt van geestelijke gezondheid.

Priveleven

Seo Won is een privépersoon en deelt niet veel over haar persoonlijke leven. Ze staat bekend als goede vrienden met andere K-Pop-sterren, waaronder de leider van B.A.P, Bang Yong Guk. Seo Won is ook een fervent reiziger en heeft verschillende landen bezocht, waaronder de Verenigde Staten, Japan en Thailand.

Gevolgtrekking

Lim Seo Won is een Zuid-Koreaanse zanger en lid van de K-Pop band, B.A.P. Ze is ook een soloartiest en heeft in 2019 haar eerste soloalbum uitgebracht. Seo Won is ook verschenen in verschillende televisiedrama's en films, en was het gezicht van verschillende merken. Ze is ook een fervent reiziger en heeft verschillende landen bezocht.

Voor meer informatie over Lim Seo Won, bezoek AllKpop , Koreaboo , en Soempi .

FAQ

 • Q: Wanneer kwam Lim Seo Won bij B.A.P?
  EEN: Lim Seo Won kwam in 2012 bij BAP.
 • Q: Hoe heet het eerste soloalbum van Lim Seo Won?
  EEN: Het eerste soloalbum van Lim Seo Won is getiteld Het begin .
 • Q: In welke televisiedrama's is Lim Seo Won verschenen?
  EEN: Lim Seo Won is verschenen in verschillende televisiedrama's, waaronder Mijn liefde van de ster , De erfgenamen , en De verliefde koning .
 • Q: Van welke merken is Lim Seo Won het gezicht geweest?
  EEN: Lim Seo Won is het gezicht geweest van verschillende merken, waaronder Samsung en L'Oréal.

K-pop verovert de wereld stormenderhand en Stray Kids is een van de bands die de leiding heeft. De negenkoppige groep, opgericht in 2017, is in korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste K-popbands ter wereld. Changlix 2020 is een geweldige bron om meer te weten te komen over de band en hun muziek.

Girl Crush is een andere K-popband die snel aan populariteit wint. De vijfkoppige groep maakt furore sinds hun debuut in 2019. Bomi Girlcrush is een geweldige bron om meer te weten te komen over de band en hun muziek.

Weekly is de nieuwste K-pop-sensatie die op het toneel verscheen. De zevenkoppige groep maakt furore sinds hun debuut in 2020. Wekelijkse website is een geweldige bron om meer te weten te komen over de band en hun muziek.

K-pop is hard op weg een van de meest populaire muziekgenres ter wereld te worden. Met zoveel getalenteerde bands en artiesten is het geen wonder dat K-pop zoveel aandacht krijgt. Of je nu een fan bent van Stray Kids, Girl Crush of Weekly, er is voor elk wat wils in de wereld van K-pop.