LOONA: Maak kennis met de 12 leden van de K-Pop Girl Group

Inhoud

LOONA is een 12-koppige K-Pop meidengroep die aan populariteit wint sinds hun debuut in 2018. De groep bestaat uit leden uit Zuid-Korea, Hong Kong en Thailand, en ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht. In dit artikel bekijken we de leden van LOONA en hun muziek.

Wie zijn de leden van LOONA?

LOONA bestaat uit 12 leden, elk met hun eigen unieke stijl en persoonlijkheid. De leden zijn: • Heejin - Leider, hoofdzanger
 • hyunjin – Hoofdzanger, Hoofddanser
 • Haseul - Hoofdzanger
 • Yojin - Hoofdrapper, hoofddanser
 • In leven - Hoofddanser, zanger, visueel
 • Kim Lip - Hoofdzanger
 • Jinsoul - Hoofdzanger
 • Choerry - Hoofdrapper, zanger
 • Yves - Hoofddanser, zanger, visueel
 • Chuu - Hoofdzanger
 • Ga gewonnen - Hoofdrapper, hoofddanser
 • Olivia Hye - Maknae, zanger, visueel

Welke muziek heeft LOONA uitgebracht?

LOONA heeft sinds hun debuut in 2018 verschillende singles en albums uitgebracht. Hun eerste single, Hoi Hoog , werd uitgebracht in augustus 2018 en piekte op nummer 2 op de Gaon Music Chart. Ze volgden met hun eerste volledige album, + + , in oktober 2018. Het album piekte op nummer 3 op de Gaon Music Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

LOONA heeft ook verschillende andere singles en albums uitgebracht, waaronder Vlinder , X X , en # . Ze hebben ook verschillende sub-unit albums uitgebracht, waaronder yyxy en Vreemde oogcirkel . Hun meest recente release is de single Ster , die in april 2020 werd uitgebracht.

Wat zijn de prestaties van LOONA?

LOONA heeft sinds hun debuut verschillende prijzen en nominaties behaald. Ze wonnen de Best New Female Artist-prijs bij de Mnet Asian Music Awards 2018 en ze werden genomineerd voor de Best Dance Performance Female Group-prijs bij de Mnet Asian Music Awards 2019. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende andere prijzen, waaronder de Golden Disc Awards 2019 en de Seoul Music Awards 2019.

LOONA heeft ook verschillende muziekhitlijsten behaald. Hun enkele Hoi Hoog piekte op nummer 2 op de Gaon Music Chart en hun album + + piekte op nummer 3. Ze hebben ook verschillende andere hitlijsten behaald, waaronder bovenaan de iTunes K-Pop-hitlijst in verschillende landen.

Wat zijn de toekomstplannen van LOONA?

LOONA bereidt zich momenteel voor op hun aanstaande comeback. Ze hebben verschillende teaser-afbeeldingen en -video's uitgebracht en naar verwachting zullen ze hun nieuwe single in juni 2020 uitbrengen. Ze zijn ook van plan om in 2021 aan een wereldtournee te beginnen, met stops in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Gevolgtrekking

LOONA is een 12-koppige K-Pop meidengroep die aan populariteit wint sinds hun debuut in 2018. De groep bestaat uit leden uit Zuid-Korea, Hong Kong en Thailand, en ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht. Ze hebben verschillende prijzen en nominaties behaald en ze hebben verschillende hitlijsten behaald. Ze bereiden zich momenteel voor op hun aanstaande comeback en zijn van plan om in 2021 aan een wereldtournee te beginnen.

Kijk voor meer informatie over LOONA op AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

FAQ

 • V: Wie zijn de leden van LOONA?
  A: De leden van LOONA zijn Heejin, Hyunjin, Haseul, Yeojin, Vivi, Kim Lip, Jinsoul, Choerry, Yves, Chuu, Go Won en Olivia Hye.
 • V: Welke muziek heeft LOONA uitgebracht?
  A: LOONA heeft verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder Hoi Hoog , Vlinder , X X , # , yyxy , en Vreemde oogcirkel . Hun meest recente release is de single Ster , die in april 2020 werd uitgebracht.
 • V: Wat zijn de prestaties van LOONA?
  A: LOONA heeft verschillende prijzen en nominaties gewonnen, waaronder de Best New Female Artist-prijs bij de Mnet Asian Music Awards 2018 en de Best Dance Performance Female Group-prijs bij de Mnet Asian Music Awards 2019. Ze hebben ook verschillende prestaties op de hitlijsten behaald, waaronder het bovenaan de iTunes K-Pop-hitlijst in verschillende landen.
 • V: Wat zijn de toekomstplannen van LOONA?
  A: LOONA bereidt zich momenteel voor op hun aanstaande comeback. Ze zullen naar verwachting hun nieuwe single in juni 2020 uitbrengen en ze zijn van plan om in 2021 aan een wereldtournee te beginnen.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel K-popbands die de afgelopen jaren populair zijn geworden, en ze zijn de moeite van het bekijken waard. Een van de meest populaire K-popbands is William Behlendorf. Het is een vijfkoppige boyband die al sinds 2015 bestaat. Ze hebben meerdere albums en singles uitgebracht en hebben een grote schare fans. Ze staan ​​bekend om hun pakkende liedjes en energieke optredens. Een andere populaire K-popband is Kpop Heights. Ze zijn een vierkoppige meidengroep die al bestaat sinds 2017. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en staan ​​bekend om hun unieke stijl en pakkende liedjes. Ten slotte is Gilgun Kpop een vierkoppige boyband die al bestaat sinds 2018. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en staan ​​bekend om hun vrolijke liedjes en energieke optredens. Al deze K-popbands zijn het bekijken waard als je op zoek bent naar iets nieuws en opwindends om naar te luisteren.

Als je meer wilt weten over deze K-popbands, kun je meer informatie vinden door op de volgende links te klikken: Willem Behlendorf , kpop hoogten , en gilgun kpop . Deze links geven je meer informatie over de bands, hun muziek en hun optredens. Ook kom je meer te weten over de leden van de bands en hun achtergronden. Daarnaast kun je meer te weten komen over het K-pop-genre en zijn geschiedenis. Door deze links te verkennen, kun je een beter begrip krijgen van K-pop en de bands die er deel van uitmaken.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres en er zijn veel K-popbands die het bekijken waard zijn. Door de bovenstaande links te verkennen, kunt u meer te weten komen over de bands, hun muziek en hun uitvoeringen. Je kunt ook een beter begrip krijgen van het K-pop-genre en zijn geschiedenis. Dus, als je op zoek bent naar iets nieuws en opwindends om naar te luisteren, bekijk dan zeker deze K-popbands.